Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון.

יודע מקרוב על מקומות שקיבלו נשקים באופן קבוע, כמו למשל המושב של ההורים.

המועצה חילקה נשקים כבר בשבוע השני של המלחמה.

מצד שני זה היה לפני כל התמונות והטקסים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 50 דקות, פינדר כתב:

לכל אלו שמתכננים פה עמודי תליה, קחו בחשבון שאם איזה ביביסט חרוץ ייקלע לשרשור הנידח הזה, ויפנה לאנשים או לשרים המתאימים, יש סיכוי שלובשי מדים יגיעו לבתיכם בשעות לילה מאוחרות.

תחת שר המשטרה הנוכחי, זה לא יפתיע אותי בכלל.

לא יודע על מה אתה מדבר, אני דיברתי על עמודים בגובה חמישים אמה האחד. אני בכלל רוצה לתלות עליהם מעילים. אין לי עדיין מתלה מעילים, ומטריף אותי שהפליזים והמעילים של כולם זרוקים על הספה בסלון. הנה איפה אני משוטט עכשיו (אמיתי):

image.thumb.png.a020a02178e40fedf982892c1b6150e2.png

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

קטן מדי. צריך חמישים אמה.

בוא נחלק תחומי אחריות. אני ויובל נתווכח איפה, מאיזה עץ לעשות ונשיג עצים. אתה אחראי להנדסה של העמודים.

רק תשלים נתונים. מי ההכי שמן שאתם מתכוונים לתלות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 58 דקות, פינדר כתב:

לכל אלו שמתכננים פה עמודי תליה, קחו בחשבון שאם איזה ביביסט חרוץ ייקלע לשרשור הנידח הזה, ויפנה לאנשים או לשרים המתאימים, יש סיכוי שלובשי מדים יגיעו לבתיכם בשעות לילה מאוחרות.

בגלל זה אנחנו נזהרים וכותבים בלי ניקוד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 8

פורסם

מוזר שאת השנינות הדאחקות וההומור שלכם אתם לא מצליחים לשחזר כשאיזה ביביסט פולט "פנינה" מפיו.

בחיי שזה לא ממש מפריע לי אבל תתבוננו במראה. 

פורסם

זה למה ראש הממשלה ורעיתו. עברו להתגורר אצל חבר.

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/sara-netanyahu-903813003/?pid=62&cid=902992383

הסיבה למעבר הזוג נתניהו מביתם: "בניית ממ"ד תגרום ללכלוך"

פרסום ראשון: לאחר שנחשף כי רה"מ ורעייתו עברו לגור אצל חבריהם המיליארדרים, משפחת פאליק, בגלל היעדר מיגון, כעת מתברר כי תחילה רצו להתקין בביתם חדר ביטחון - וזה לא קרה כי שרה נתניהו לא רצתה לכלוך בביתה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

מוזר שאת השנינות הדאחקות וההומור שלכם אתם לא מצליחים לשחזר כשאיזה ביביסט פולט "פנינה" מפיו.

היחיד שיש לו כת מאמינים שמזדעקת בכל פעם שמישהו מעיז לפלוט "פנינה" זה מי שנרצחו 1400 אנשים ונחטפו עוד 240 במשמרת שלו כתוצאה ממדיניות הביטחון הכושלת בהנהגתו.

לצחוק זה בריא, במיוחד בזמנים קשים. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חטופים/בן גביר/ועדות/עמודי תלייה ושות'.

אקדים- בזוית שאכתוב עליה כעת, אשמה לחלוטין הממשלה הנוכחית, בשבתה כאופוזיציה בממשלה הקודמת. 

למרות שאיני מבוגר במיוחד אני לא זוכר מציאות כזו שבה שתי ממשלות אחת אחרי השניה מייצגות חצי עם לכל היותר.

ומתועבות ומבוזות ללא מעצורים ע"י החצי השני.

אני לא יודע למי זה (היה) נראה נורמלי לצעוק על ראש ממשלה (בנט) ביום הזיכרון בטקס ממלכתי.

מה אנחנו בשוק?

ראש ממשלה הוא "חבר" של הנמצאים בטקס? 

איפה כבוד בסיסי לראש מדינה? 

איפה כבוד בסיסי לטקס ממלכתי?

עם כל הכבוד הטייטל של משפחה שכולה לא מקנה את הזכות להשתולל. 

מישהו שכח את תנועת המטולטלת וזה חזר כבומרנג בכפלי כפליים היישר לפרצוף. ושלא נדבר על הימים האחרונים....

משפחות חטופים יקרות.

א-י-ן ל-כ-ם א-ת ה-ז-כ-ו-ת !!!

לדרוש שיתייחסו אליכם בצורה נורמלית ומכבדת מחד (כמו שבאמת מגיע לכם). ולרמוס ולבזות את מנהיגי המדינה (כעת לפחות) מאידך.

ראש ממשלה/שר ביטחון/חבר קבינט/וכן גם השר ביטחון לאומי 

הם לא חברים שלכם ובהיררכיה הקיימת הם מנהיגים את הספינה.

גם בועדה הלא ברורה היום בכנסת עם חוק עונש מוות למחבלים. שהטיימינג עצמו לא ברור לי.

באיזה בוז באו נציגי משפחות החטופים עם סאב טקסט ברור "מי אתם בכלל"

כמובן בניצול ציני של מובילי המחאה שצובעים את הטרגדיה האנושית הזאת בצבע פוליטי מגעיל ודוחה.

לפני שמאשימים אותי בימניות יתר או לא יודע מה.. זה לא מה שמעניין אותי.

אני יודע משהו בסיסי שנשכח כאן לאחרונה. אנרכיה ואי קבלת הנהגה נבחרת תוביל לקריסה.

אם שואלים אותי ממה אני דואג?

ניחוש שלי אם הממשלה תיפול לאחר המלחמה. הבומרנג מיודענו יבוא עם ריבית שמנה.

תרגיעו/תדרשו שיח הוגן/תדרשו חופש ביטוי ודעה לכל צד/די עם השתקה ברוטאלית/די עם תיוגים מיותרים מכל הכיוונים זה המסר שלי.

כי אם לא בכאוס שיווצר בהקמת הממשלה הבאה (אם תהיה) תהיה אשמה הממשלה נבחרת בשבתה כופוזיציה בממשלה הזו.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

קודם כל אנחנו דמוקרטיה, וכולם שווים.

גם אם למנהיגים יש אבטחה, הם עובדים אצלי. אני מקבל משכורת ממעסיק פרטי, משלם מיסים ומזה הם מקבלים משכורת. אם אין אותי, אין אותם. אם אין אותם, יש אותי.

דבר שני, מי ש"צעק על בנט" זה אותם אנשים כמו איציק זרקא שהצטער שנשרפו רק 6 מיליון יהודים בשואה. להזכיר שאנשים כמו אמסלם גם צעקו ראשונים על משפחת גולדין לפני שנים.

נציגי המשפחות הגיעו היום עם דאגה לקרובים שלהם שנחטפו בזמן הממשלה הנוכחית, לא בזמן הממשלה של בנט. האם צריך לקחת את האמירות שלהם כאמת מוחלטת? האם בכלל צריך להתחשב באמירות שלהם? מצטער, אבל לא. הם מסתכלים על הזווית האישית שלהם, וזה בסדר, אבל מבחינתם להחזיר את החטופים ושהמדינה תישרף. 

עקב הסטטוס החדש שלהם, יש להם כל זכות לצעוק כמה שבא להם וחברי הכנסת צריכים לסתום תפה ולהוריד תראש.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

שנרצחו 1400 אנשים ונחטפו עוד 240 במשמרת שלו כתוצאה ממדיניות הביטחון הכושלת בהנהגתו.

והנה עוד הזניה של מחדל בטחוני כלל מפלגתי והפיכתו לצבע פוליטי.

בחיי בא נדמיין שממשלת האחים בנט/לפיד לא היתה מתפרקת. והיא הייתה הממשלה כעת. נראה לך שהתוצאה היתה שונה?

תהיה כנה.

תפיסת הביטחון לא באמת השתנתה, ורבים ממעצבי התפיסה הזו מתויגים "אנשי שמאל".

למרות הדמיונות בציבור, ההבדל בין מרכז שמאל לימין בישראל מבחינה בטחונית מעשית הוא שולי עד לא קיים.

חלומות הימין על כיסוח חסר אבחנה/סיפוח/השלם את החסר נעצרים בחומת המציאות שוב ושוב.

וחלומות השמאל על שלום ושות' נעצרים ב...חומת המציאות שוב ושוב.

ובתווך, ניהול הסכסכוך בטחונית לא השתנה וכנראה לא ישתנה ולא משנה תחת איזה ממשלה נשב ימין או שמאל.

קוצור אני לא חושב שיש מישהו אחד שקונה את זה שאם ראש הממשלה היה "בנט/בני גנץ/לפיד האסון היה נמנע עקב שינוי מדיניות בתפיסת ההגנה. 

ואני במכוון מתעלם מהשאלה אם הראש אחראי על פאשלה של המערכת שתחתיו. יכול להיות שכן- תלוי בנסיבות.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

עקב הסטטוס החדש שלהם, יש להם כל זכות לצעוק כמה שבא להם וחברי הכנסת צריכים לסתום תפה ולהוריד תראש.

אני חולק עליך.

מצטער.

טרגדיה לא מקנה זכות לנהוג בבריונות. 

וכנגד בריונות חברי כנסת לא אמורים לסתום את הפה.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

הרי אתה לא יודע שלא יקרה כלום, אבל העיקר להתבכיין ולהתמסכן.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אתה מודע לכך שבממשלה הקודמת חצי עם אמר בדיוק את אותו הדבר רק מהכיוון השני.

אז מה לדעתך אנחנו צריכים שתי מדינות ישראליות לשתי עמים ישראלים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

כשהדברים נכתבים באופן ברור כהומור השנינות זהה אבל כזמדובר בתחום אפור היא לא קיימת לשום צד.

הרי זה לא סוד שאני סולד מחברי הממשלה והעומד בראשה אבל אם תחפש תרא.לא מעט תגובות שלי נגד דברים שיוצסו או שנאמרו עליו ולדעתי חצו את הגבול. 

לפני 40 דקות, yd b-4 כתב:

אני חולק עליך.

מצטער.

טרגדיה לא מקנה זכות לנהוג בבריונות. 

וכנגד בריונות חברי כנסת לא אמורים לסתום את הפה

פה אני חולק עליך.

נציגי המזפחות הם לא נבחרי ציבור ולא מחוייבים ל אחד פרט לחטופים.

א.ה גם מתעלם מזה שמחדלי אלה שעומדים מותם הביאו לאסון אז עם כל הכבוד לאלמוג כהן ש50 מבני עירו נרצחו חטוף הוא לא נרצח, בן עיר הוא לא יךד שלך ולא הם אצראים למחדל אלא הוא.

• תוכן חדש...