Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

זה בדיוק מה שעושים אותם "אנשים מהמעלה הראשונה" שציינת לשבח בעמוד הקודם.

זה מה שעושים המפקדים הבכירים שרוצים שקט תעשייתי, כמו הקצונה הבכירה במשטרה והקצונה הצהלית. תבדיל.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

כל אלה כמובן קיימים שנים אבל בממשלה הקודמת ראית היפוך מגמה.

ירידה בפשיעה, עלייה בתפיסות וירידה במספר הנרצחים בחברה הערבית. יתמר הצליח להפוך את המגמה לחלוטין ולשפר מול המב טרום הממשלה הקודמת.

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=hktmxfkth

ראיתי את זה עכשיו.

זה נותן לי הסבר הגיוני לירידה ובאמת כאן רואים תוכנית מאחורי הירידה.

לפני 26 דקות, Supertigre כתב:

אין קשר בין התקציב של משרד הביטחון למשטרה. שני תקציבים נפרדים, שרים נפרדים ומשרדים נפרדים. כבר מעל לעשור המשטרה מתלוננת על מחסור בכוח אדם ותקציבים, זה לא משהו חדש, אבל ביבי רוצה אותם נשלטים וקטנים ועשה זאת ביתר שאת לאחר שהחלו החקירות נגדו כאשר הפעיל את מכונת הרעל שלו במלא העוצמה נגד המשטרה. 

כיתות הכוננות מקצועית לפחות הם תחת הצבא לא המשטרה.

גם תקציבית המשטרה קיבלה יותר תקציבים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקטע שהם מכוונים ויורים לכיוון בתי זיקוק ואנחנו לא עושים כלום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Coro כתב:

סוףסוף מישהו שעונה עניינית..

תודה.

אני מבין אותך, יצא כל כך הרבה מידע מהיום הזה שיקח עוד המון זמן לעבד את זה, גם מנטלית וגם מבחינת החומר שנוצר מכל הטראומה הזו.

ונראה לי שאתה נותן לי יותר מדי קרדיט, חחחח

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

כל הסיפור עם הסוהרות לא ברור בכלל מה הלך שם.

למה למחבל שיושב בכלא יש בכלל מילה על איזה סוהרת תעבוד באיזה אגף? כל זה רק בשביל שלא "יתקוממו"? למה איזה סוהרים מעסיקים בכלא, מתנדבים בני 80 או אנשים עם הכשרה מקצועית לדיכוי מהומות?

דודות מהאגודה למען החייל.

לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

מה הקטע שהם מכוונים ויורים לכיוון בתי זיקוק ואנחנו לא עושים כלום?

.thumb.jpg.d8df33d97a9c768ba4d3ae7d43a95060.jpg

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 54 דקות, עדי-אל כתב:

fkth

ראיתי את זה עכשיו.

זה נותן לי הסבר הגיוני לירידה ובאמת כאן רואים תוכנית מאחורי הירידה

כדי שזה יסביר משהו באמת שיפרסמו את נתוני הרצח בחברה היהודית ב 2023.

הם מראים את הירידה ב 2021 (שהיתה גם בחברה הערבית), מתעלמים באלגנטיות מ 2022 ומשווים את הירידה במגזר היהודי ב 2021 לעלייה בערבי ב 2023.

בקיצור, כתבה שהעלתה תיזה וממציאה נתונים לתמוך בה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מי שחושב שהממשלה הזו תלך בקלות אחרי המלחמה טועה.

הם כבר בונים את הקייס נגד המחאה, בחסות ערוץ 14.

וכמובן שלוין גם לא מתחייב לועדת חקירה ממלכתית.

ממה שאני שומע, יש כמעט קונצנזוס בכל המזגרים שהממשלה צריכה להתקפל.

בקרב השמאל. אין צורך להסביר

בקרב הימין. גם הם לא מרוצים מנתניהו בן גביר וסמוטריץ'. לטענתם הם מפספסים בענק הזדמנות היסטורית לפנות את עזה.

ככה שכנראה בבחירות הבאות נתניהו לא יהיה בשלטון אלא מישהו אחר.

האם הוא יהיה יותר נוטה ימינה/שמאלה יהיה קשור במועמד שהמחנה (ימין/שמאל/מרכז) יציג 

וכמה הוא יצליח לסחוף אחריו את העם.

שהוא כנראה יגרוף את רוב קולות המרכז. אלה שחונים כרגע אצל גנץ/בנט אבל בכלל לא בטוח שישארו שם.

• אהבתי 1

.

פורסם
לפני 22 דקות, om2 כתב:

ככה שכנראה בבחירות הבאות נתניהו לא יהיה בשלטון אלא מישהו אחר.

בחירות הבאות ביבי יהיה בשלטון

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי משבר הקורונה הוא לא הצליח לקחת את לשלטון, אז אחרי אסון לאומי בסדר גודל כזה? 

לא משנה כמה חרא יעבור בערוץ 14 עד סוף המלחמה, הסיכוי שהוא וחבורת האפסים שלו ישארו בשלטון קטן מאד.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אחרי משבר הקורונה הוא לא הצליח לקחת את לשלטון, אז אחרי אסון לאומי בסדר גודל כזה? 

לא משנה כמה חרא יעבור בערוץ 14 עד סוף המלחמה, הסיכוי שהוא וחבורת האפסים שלו ישארו בשלטון קטן מאד.

אני מציאותי ואני לא מרגיש שינוי תודעתי בקרב מצביעי ביבי. אז ביבי ימשיך להיות בשלטון

טראומה זה לא תהליך, מטראומה מתחילים לצמוח ולעבור תהליך ולכן יקחו כמה שנים עד שנראה שינוי מסוים, ומי כמוני יודע מהו תהליך וכמה קשה לעבור אותו..

מה גם כל האימרות שנזרקו לאוויר ולאחר מכן מבטל אותן או העלאת סטטוס בX ולאחר מכן מחיקתן או סתם משהו שאחד מחברי הקואליציה שלו אומרים ואז הוא מבטל אותן, זה משהו שמשתרש אצל בוחריו בתור "הנה עוד פעם האשכנזים מנסים להוריד אותו". שמעתי כבר את האימרה "כסף אשכנזי, עוני מזרחי". אני מודע שזה סה"כ אנקדוטות אבל כמו מה שהיה לפני חודש. גם פה מדובר בתהליך שלוקח זמן ארוך עד לרגע הנכון בשביל להוציא את התוכנית לפועל והאשף יודע טוב מאוד לבנות סיפור ולצייר שהוא לא אשם כמו בוב רוס

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 38 דקות, om2 כתב:

בבחירות הבאות נתניהו לא יהיה בשלטון א

הבחירות הבאות הן בעוד 3 שנים.

הכוונה שלי היא שהוא אמור ללכת הביתה הרבה לפני, רק שכרגע לא הוא ולא שאר הקואליציה שלו מתכוונים להתפטר.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

ככל שהאסון מעשה ידי אדם גדול יותר ככה הוא יכול להפיל יותר את האשמה על היריבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, DareDevil כתב:

מה גם כל האימרות שנזרקו לאוויר ולאחר מכן מבטל אותן או העלאת סטטוס בX ולאחר מכן מחיקתן או סתם משהו שאחד מחברי הקואליציה שלו אומרים ואז הוא מבטל אותן, זה משהו שמשתרש אצל בוחריו בתור "הנה עוד פעם האשכנזים מנסים להוריד אותו". שמעתי כבר את האימרה "כסף אשכנזי, עוני מזרחי". אני מודע שזה סה"כ אנקדוטות אבל כמו מה שהיה לפני חודש. גם פה מדובר בתהליך שלוקח זמן ארוך עד לרגע הנכון בשביל להוציא את התוכנית לפועל והאשף יודע טוב מאוד לבנות סיפור ולצייר שהוא לא אשם כמו בוב רוס

רואים שהוא מנסה להפיל את זה על אנשי המחאה ה" סרבנים".

אני פשוט לא רואה את זה מצליח. אולי הביביסטים אצלך יותר מטומטמים מהביביסטים שאצלי...

בכל אופן מספיק לפכח שליש מהביביסטים הקיימים וזה נגמר. לא צריך לשכנע את כל המדינה.

ההורים שלי דתיים שהצביעו לסמוטריץ. יש מצב שאבא שלי אפילו הצביע בנגביר והוא מתבייש להגיד. היום הם אמרו שחייבים לבטל את חוק הלאום ושזה מעולה שתיקנו את החוק לנופלים להט"בים. מבחינתם כל חברי הכנסת צריכים להתפטר ברגע שהמלחמה נגמרת.

כל מי שאני מכיר השתחרר מהתפיסות ישנות שהיו לו. המזכירה בעבודה שלי ביביסטית גאה, כל הזמן הגנה עליו בחירוף נפש, היום היא מתביישת לדבר על זה.

החברה בישראל עוברת שינוי עמוק איך שלא תסתכל על זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מעניין 1

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

המזכירה בעבודה שלי ביביסטית גאה, כל הזמן הגנה עליו בחירוף נפש, היום היא מתביישת לדבר על זה.

על זה בדיוק אני מדבר, עכשיו גם די משתיקים אותם ומאכילים אותם בשקט. אתה תראה אותה לצערי חוזרת לנורמה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

נראה לי שככל שהמלחמה תתארך זה מטיב עם ביבי.

ככל שזה מתארך ככה הזמן שהוא צריך לתת דין וחשבון על האירוע מתרחק ( כי איך הוא אמר - נדבר אחרי המלחמה) והזמן משחק לטובתו כי אנחנו יודעים איך המצביעים שלו פועלים. הרגש משחק תפקיד בבחירה. כרגע הם כועסים.

בעוד 3-4 חודשים חלקם ירגעו או שישתכנעו שאין לו אשמה באירוע. הוא כבר עובד על זה בשיא המרץ.

הימור שלי - המלחמה הזאת תעבור למלחמה בעצימות נמוכה. כלומר נהיה במצב מלחמה אבל העורף יחזור לשגרה מסויימת עם טילים פה ושם. כלומר, נחזור למה שביבי הרגיל אותנו - להכיל.

• תוכן חדש...