Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה זוכר שכל פעם שהתחילו קצת להפציץ ישר צעקו פה "מבצע שובו מנדטים"?

אין לך איך לסובב את המציאות, אנחנו בשכונה בעייתית שמי שמפגין בה חולשה חוטף בראש.

אתה יכול להגיד "בוא נפגיז את עזה כל רגע", אבל אז פינדר יביא ציטוטים מטוויטר ואור יספר לך סיפורים על ח'ליל.

את חיזבאללה אתה צריך להוריד כארגון שמייצג מדינה עוינת. עשית את זה למצרים וירדן, אפשר גם להם.

ההפגזות מהאוויר לא היו שוות יותר מדי בגלל זה כנראה צחקו עליהן.

תתייחס לעזה כפי שאתה מתייחס ללבנון.

שיסתדרו לבד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 שעות, om2 כתב:

עכשיו להרים אופרציה של כמה מטוסים + תדלוק+ חיפוי למקרה של טייס נופל או כשל במטוס. 

וכל זה מטר מאיראן?

גם אני מבין למה לא אישרו מבצע כזה.

תשלח כטבמים.

לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

אתה כנראה חיי חי בלה לה לנד. השיח הציבורי בחיי היום יום השתנה מקצה לקצה בעקבות 7 לאוקטובר.

את רוב הציבור במדינת ישראל לא מעניינת ההגדרה כיצד הם עלו השמיימה העיקר שהם שם יחד עם שאר המחבלים.

אולי תחזור לישראל ותתרום למאמץ היהודי במלחמה נגד האוייבים שלנו כמו רבים שחזרו והתגיסו לצה"ל ?

אור הוא כמו אלה שבמלחמת העולם השנייה התנגדו לכתוש את ברלין ויפן כי "מסכנים החפים מפשע".

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני רואה יותר ויותר דיווחים וכותרות על זה שבארה"ב מודאגים מכך שביבי לא מסוגל להחליט על היום שאחרי בעזה, ולמעשה לישראל אין תוכנית של ממש.

בחיי, מה הוא כן מסוגל להחליט? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

אני רואה יותר ויותר דיווחים וכותרות על זה שבארה"ב מודאגים מכך שביבי לא מסוגל להחליט על היום שאחרי בעזה, ולמעשה לישראל אין תוכנית של ממש.

בחיי, מה הוא כן מסוגל להחליט? 

השאלה היא כמה מהדיווחים האלה אמיתיים וכמה סתם נועדו לערער אותנו.

התוכנית של ישראל כרגע צריכה להיות פשוטה - להשמיד את חמאס ולשחרר את החטופים.

כל העניינים מסביב לא צריכים לעניין אותנו. לא מה קורה עם ח'ליל, לא מי ישלוט ברצועה ולא אם העזתים עם האזרחויות הזרות יצאו או ימותו.

תשיג את השלב הראשון נדבר על השלב השני.

האמריקאים דישדשו בעיראק ואפגניסטן 20 שנה בלי תוכנית, אנחנו יכולים לחכות עוד חודשיים עד שנחזיר את החטופים. משם נתקדם.

• אהבתי 3
פורסם

אמריקאים נכשלו באפגניסטן ובעיראק. אני חושב שחלק ממה שהם מנסים לעזור איתו עכשיו, זה שלא נכשל באותה הצורה בדיוק.

זה הכל חלק מאותו הסיפור ואותה הבעיה, בעייני. העדר אסטרטגיה אמיתית והעדר יכולת לקבל החלטות וליזום.

אין לי אישית פתרון. אני מניח שמה שיהיה בסוף זה שליטה צבאית ישראלית, בשותפות עם מדינות ערביות. אבל כמו כל דבר, עדיף שזה יהיה כתוצאה מיוזמה שלנו ולא עוד משהו שנכפה עלינו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

אני גם לא בעד לשהות בעזה סתם, וזה גם ההצהרות של כל ראשי המדינה (מדיני או ביטחוני).

קודם נשמיד את חמאס, נשחרר את החטופים, משם שיחשבו על תוכנית. 

שיבנו את התוכנית בשיתוף מי שבא להם.

מסכים אבל לגבי העקרון שהתוכנית צריכה להיות שלנו ולא משהו מבחוץ.

עריכה:

שאלה של גיס חמישי (פורסם אצל זרובינסקי) - עיתונאית שואלת את גנץ מה עושים נגד אלימות המתנחלים (היי פינדר בוא לפה). 

מגזר שחלק עצום ממנו התגייס למילואים ונמצא עכשיו בעזה/לבנון, איומים של מחבלים להגיע ליישובים יהודים, והכי דחוף לדעת איך נלחמים נגד אלה שנלחמים על הבית. 

הזייה ותחמושת לשונאי ישראל בעולם. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

ראיתי אתמול סרטון בטוויטה של מתנחלים הולכים מכות, סוג של, עם חיילים.

אני לא ככ מצליח להבין למה אתה נגד הכללות כאשר מדובר במתנחלים ובעד הכללות כאשר מדובר בערבים. מילא. לא צריך להכליל, לדעתי. אבל בעיות קיימות. ולא איכפת לי משונאי ישראל בעולם. בוא, חלקם כרגע בנקודה שבה הם מנסים להוכיח שפלסטינאים הם פרוגרסיבים תומכי זכויות להטב עוד מ-1951 (באמת יש טענה כזו, אין לי כח לחפש). איכפת לי מזה שיש אנשים שבפירוש רוצים להבעיר את כל השטח. כי בסוף זה יפגע בנו ויחזור אלינו כמו בומרנג. 

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

ראיתי אתמול סרטון בטוויטה של מתנחלים הולכים מכות, סוג של, עם חיילים.

אני לא ככ מצליח להבין למה אתה נגד הכללות כאשר מדובר במתנחלים ובעד הכללות כאשר מדובר בערבים. מילא. לא צריך להכליל, לדעתי. אבל בעיות קיימות. ולא איכפת לי משונאי ישראל בעולם. בוא, חלקם כרגע בנקודה שבה הם מנסים להוכיח שפלסטינאים הם פרוגרסיבים תומכי זכויות להטב עוד מ-1951 (באמת יש טענה כזו, אין לי כח לחפש). איכפת לי מזה שיש אנשים שבפירוש רוצים להבעיר את כל השטח. כי בסוף זה יפגע בנו ויחזור אלינו כמו בומרנג. 

אני לא בעד הכללות של ערבים, אני פשוט מתייחס לאוכלוסיה מנגד כמו שהיא באמת - אוכלוסיית אויב. לא ארצה שצה"ל יכוון על גן ילדים ויוריד תינוקות, אבל לא אתרגש אם הנייה נמצא מתחת לגן הזה והתינוקות ימותו בדרך. בעיה של הנייה, לא שלי.

הבעיה שלי היא שהיא לוקחת מקרים נקודתיים והופכת את זה לבעיה של כולם. היא לא אמרה מה צה"ל עושה נגד מקרי אלימות, אלא "אלימות המתנחלים", כאילו כולם שם אלימים.

עריכה: לא שמעתי אף עיתונאי שואל מה עם "אלימות הערבים". תמיד זה "גורמי פשיעה בחברה הערבית" 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

הכי דחוף לדעת איך נלחמים נגד אלה שנלחמים על הבית. 

אם הם נערי גבעות שמכים ערבים פלסטינאים אז הם לא נלחמים על הבית במסגרת צבאית מסודרת. הם אנרכיסטים.

לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

זה בדיוק מה שהם עושים... מספקים את התחמושת הזו.

זה באמת לא משרת אותנו שפלנגה של נערי גבעות מכים והורגים פלסטינאים. באמת שלא.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 8 דקות, פריג'י כתב:

אם הם נערי גבעות שמכים ערבים פלסטינאים אז הם לא נלחמים על הבית במסגרת צבאית מסודרת. הם אנרכיסטים.

זה בדיוק מה שהם עושים... מספקים את התחמושת הזו.

זה באמת לא משרת אותנו שפלנגה של נערי גבעות מכים והורגים פלסטינאים. באמת שלא.

אני איתך, שישברו אותם אם צריך, אבל בשקט.

אבל צריך לשנות מחשבה - אנחנו במזרח התיכון. לא נותנים מידע שלא צריך, לא משחררים הצהרות שלא צריך.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

לא נותנים מידע שלא צריך, לא משחררים הצהרות שלא צריך.

היום כשלכל ילד יש טלפון שמשדר וידאו ישיר אתה חייב לתת מידע ולהצהיר את עמדתך,

אחרת אתה משאיר את הזירה הזו חופשית לפעולת האויב.

זה לא כל כך נתון לשיקול דעת. זו המציאות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

גיס חמישי = בוגדים

אחר כך תדבר איתי על מגוון דעות ולמה אני מתלונן על פאשיזם.

מה לעשות שהבעיה קיימת. כבר כתבתי פה שאנחנו מתעלמים מזה, אבל העולם לא. הבאתי לך פה מקרה של הריגה מצולמת מ3 זוויות שונות. אף אחד לא התייחס. העולם כן מתייחס. המנהיגים של אמריקה ואירופה עומדים מאחורינו ב100% אבל כל סרטון כזה, מערער את הלגיטימציה שהם מקבלים מהבוחרים שלהם. הם שואלים שאלות.

נערי הגבעות עובדים במלוא הכח בשביל להדליק את הגדה. לדעתי זה בידיעה של בן גביר ועידוד שלו.

סמוטריץ מונע העברת כסף לרשות. האם זה רק פופוליזם או שהוא גם מקווה שזה יבעיר את השטח?

יש תוכניות למקרה שהגדה תבער?

מותר לי לשאול את השאלות האלו? להתעניין מה הכיוון של הממשלה הזו? של מתנחלי הגבעות והמשיחיים שמובילים אותה באף?

או שאני אמור לסתום את הפה, לשבת בממד, לשלם מיסים ולשלוח את הבן שלי להתאבד על איזה גבעה בשומרון? רק שלא תקרא לי גיס חמישי.

זאת זכותך, אבל יש לך חובה לשים לב איך אתה שואל.

תקרא את שאר ההודעות, אין לי בעיה אם יעצרו אותם. שישבו בכלא.

אבל כשעיתונאית צובעת את כל המתנחלים כאלימים - זאת בעיה.

כשפינדר מכנה אותם מתנחבלים - זאת בעיה.

כשאיש בצלם משקר ואומר שצהל יורה בילדים עם מקלעים כי בן גביר אמר לו - זאת בעיה.

אם קרעי אומר "שהטייסים ילכו לעזאזל" או גוטליב קוראת לכל המילואימניקים בוגדים אתה לא יושב בשקט נכון? 

*אגב, עניין של מינוח, אבל הגדרתי את זה כשאלה של גיס חמישי, לא שהיא גיס חמישי.

היא סתם מטומטמת שניסתה להוציא איזה סקופ.

לפני 23 דקות, BoazB11 כתב:

היום כשלכל ילד יש טלפון שמשדר וידאו ישיר אתה חייב לתת מידע ולהצהיר את עמדתך,

אחרת אתה משאיר את הזירה הזו חופשית לפעולת האויב.

זה לא כל כך נתון לשיקול דעת. זו המציאות.

אחלה, אז שתשאל מה דעתו על תקיפה X ושגנץ יגיד שהוא מגנה אותה ושהמדינה פועלת נגד התוקף.

עריכה: אגב, לא שזה משנה, אבל אף שונא ישראל לא ישנה את דעתו בגלל התשובה של גנץ. אנשים ראו סרטונים של תינוקות כרותי ראש וטענו שזה זיוף. אפילו מלכת ירדן שמתלהבים פה שיש איתם הסכם שלום, בזמן שהם לא מפסיקים לקלל אותנו.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להתעסק בלהפוך אותם לאוהבי ישראל כי זה לא יקרה בחיים, מאמץ מיותר. הם בגדר יחיו הקנאים ויסבלו. אנחנו נילחם בטרור על אפם ועל חמתם כי זה מה שצריך לעשות בשביל לחיות בביטחון.

אנחנו לא מושלמים ואף פעם לא נהיה מושלמים כי תמיד יש קיצונים שיכתימו את התדמית. צריך לטפל בהם אבל לא להתרפס ולהתנצל בפני כולם על מעשים של בודדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...