Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

בכל מקרה השמאלני שמפציץ בעזה זה לא השמאלני שיחסום את כביש 65 וימנע ממוביל לעבור.

את הראשון כולנו מכירים.

מאיפה הוצאת את השני, מערוץ 14?

הכי קרוב למה שרשמת ואני מכיר במציאות זה:

שמאלני מבוגר כבן 70 שהפגין כל שבת בקפלן, חטף קללות ויריקות פה ושם

ואחרי השבת השחורה מיד התנדב לנהוג מוביל טנקים כפי שעשה מאז ששוחרר ממילואים.

אז אולי הוא ירד מהמשאית, יחסום בגופו את המשאית של עצמו, יחכה לכדור במרכז המסה ואז ימשיך לנהוג...?

בקיצור - הפנמת לעומק את הדמוניזציה שתעמולת הימין עשתה לחצי השני של העם,

אז אולי מי שצריך להתפכח זה אתה?

• אהבתי 8
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, BoazB11 כתב:

את הראשון כולנו מכירים.

מאיפה הוצאת את השני, מערוץ 14?

הכי קרוב למה שרשמת ואני מכיר במציאות זה:

שמאלני מבוגר כבן 70 שהפגין כל שבת בקפלן, חטף קללות ויריקות פה ושם

ואחרי השבת השחורה מיד התנדב לנהוג מוביל טנקים כפי שעשה מאז ששוחרר ממילואים.

אז אולי הוא ירד מהמשאית, יחסום בגופו את המשאית של עצמו, יחכה לכדור במרכז המסה ואז ימשיך לנהוג...?

בקיצור - הפנמת לעומק את הדמוניזציה שתעמולת הימין עשתה לחצי השני של העם,

אז אולי מי שצריך להתפכח זה אתה?

גם אתה מוציא מהקשר את הדיון.

תחזור אחורה, תקרא הכל ותבין. מומלץ.

עריכה: אם היית עוקב אחרי הדיונים היית מבין שאני לא הצופה הממוצע של ערוץ 14, וגם ה"שמאלנים" פה שאני לא באותה דעה כמוהם יעידו על כך.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

שבשבוע הראשון למלחמה הזדרז להעביר כמה שיותר כספי קואליציוניים גנובים לאחיו האוכלי חינם ברובם המכריע והאנטי ציונים בחלקם, ואז לא נשאר כלום בקופה

אחוז גבוה מהתקציבים למוסדות החרדים נמצא בכספים הקואליציוניים ולא בבסיס התקציב - בניגוד לכל מגזר אחר , אם הכסף לא היה עובר לא היה משכורת למורות ולמנקים, למרות שאולי זה מה שאתה היית מעדיף - זה נשמע פחות גרוע צריך שאתה מציג את זה, אז בבקשה עשה חסד עם עצמך ותגדיר דברים בצורה אובייקטיבית. שמחתי לעזור.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מספר הארוגים עלה.😑

91.thumb.jpg.6137f5d2584f2bea2fcf81906117e18e.jpg

• מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 2 דקות, נקודה טובה כתב:

אחוז גבוה מהתקציבים למוסדות החרדים נמצא בכספים הקואליציוניים ולא בבסיס התקציב - בניגוד לכל מגזר אחר , אם הכסף לא היה עובר לא היה משכורת למורות ולמנקים, למרות שאולי זה מה שאתה היית מעדיף - זה נשמע פחות גרוע צריך שאתה מציג את זה, אז בבקשה עשה חסד עם עצמך ותגדיר דברים בצורה אובייקטיבית. שמחתי לעזור.

כשתגיד לי מספר שיש מישהו אחד שמוכן להישבע (או לתת את הדין בבית דין של מעלה או כל גורם מוסמך אחד) של מה ההוצאה הממשלתית הכוללת עבור ילד חרדי, חרדלי, דתי לאומי, חילוני וערבי, אז נדבר.

אף אחד לא יודע כי חרדים מקבלים מכל כך הרבה מוסדות שפשוט אי אפשר לדעת. חילונים מקבלים הרבה פחות. יש מצב שילד בהתנחלות / התיישבות מקבל יותר מחרדי.

כל החישובים שמנסים לעשות מראים את זה. לא ראיתי חישוב של חרדים שאומרים כמה הם מקופחים כמגזר לא יצרני שמנהל לעצמו עוני במודע ובוחר את רמת העוני שלו על פי הסוביסידיות הממשליות.

כשביבי חנק את התשלומים, הרחם החרדי התכווץ. גם הערבי מוסלמי. הערבי מוסלמי נשאר ברמתו אז. החרדי חזר למצב הקודם.

כשתסביר לי לאן הולכים הכספים שאני משלם, כי בכל מדינה הייתי חי כמו מלך ופה אני בעשירון העליון עם שתי מכוניות חבוטות ומשכנתא 5 חד.

זה שיטה היסטורית לבלגן את הכספים. שיטה שצריכה לעבור מן העולם. הכל צריך להיות על השולחן.

לא מוכן שמדינה תוציא שקל על ילד רביעי / חמישי והלאה. לא בריאות. לא חינוך. מימון מלא ע"י הוריו. בלי קשר למגזר. בלי קשר לאם זה נישואים ראשונים או שניים או אישה ראשונה או שנייה אצל הבדואים. חילוני, חרדי, נוצרי או מאמין במפלצת הפסטה.

למה במצרים, סין, אירן היו תוכניות מצליחות להגבלת הילודה?

אני מממן את הילדים שלכם ואתכם. לכן זה כספים גנובים. אני עובד. החרדים גונבים. אתם חיים ברמת חיים גבוהה פי 10-100 מהרמת חיים שהייתם חיים בה בארה"ב אם הייתם מעתיקים לשם את אורחות החיים שלכם. במוסר שעליו פי גידלו אותי זה נראה גניבה. לקחת משהו שלא מיועד לך ושלא אתה הרווחת אותו.  לקחת יתר על המידה. נקרא לזה לגנוב מהארנק של ההורים. אני בחיים לא לקחתי 1 שח. מה אתם לוקחים?

נראה לי שיש מספיק כתבי הלכה שיכולים להצדיק לקרוא לזה גניבה. רק שככה הרב מגדל את חסידיו בחצר השטאטל.

עד שמגיעה מלחמת החורבן, כמו השואה או כמו מלחמת שמחת תורה / מלחמת עזה. פתאום מתפקחים בתחום הצבא.

• אהבתי 8
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

גם אתה מוציא מהקשר את הדיון.

תחזור אחורה, תקרא הכל ותבין. מומלץ.

אם הוצאתי מהקשרו אז קבל את סליחתי.

קורא ברצף כאן מאז ה-7, אבל 'תוך כדי תנועה' ויש הרבה הקשרים.

אבל כשאומרים לי להתפכח אני רותח

וכאן התייחסתי רק לדוגמה (המופרכת למיטב דעתי) של "שמאלני" שיחסום מוביל טנקים.

רק צריך כבר להבין ש'שמאלני' זה לא מילת גנאי, אלא הגדרה לבערך חצי מהעם

והערוץ שמוביל את הדליגיטימציה של השמאל הוא 14,

אז שוב סליחה אם 'הלבשתי' עליך את האג'נדה שלו שלא בצדק.

אני שוב אומר שאני מעוניין לשמוע ולקרוא גם דעות שאני מתנגד להן, אבל במקביל שומר על זכותי להגיב.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, BoazB11 כתב:

אם הוצאתי מהקשרו אז קבל את סליחתי.

קורא ברצף כאן מאז ה-7, אבל 'תוך כדי תנועה' ויש הרבה הקשרים.

אבל כשאומרים לי להתפכח אני רותח

וכאן התייחסתי רק לדוגמה (המופרכת למיטב דעתי) של "שמאלני" שיחסום מוביל טנקים.

רק צריך כבר להבין ש'שמאלני' זה לא מילת גנאי, אלא הגדרה לבערך חצי מהעם

והערוץ שמוביל את הדליגיטימציה של השמאל הוא 14,

אז שוב סליחה אם 'הלבשתי' עליך את האג'נדה שלו שלא בצדק.

אני שוב אומר שאני מעוניין לשמוע ולקרוא גם דעות שאני מתנגד להן, אבל במקביל שומר על זכותי להגיב.

ברור ששמאלני זאת לא מילת גנאי, אף פעם לא התייחסתי אליה ככה. עם רובם גם קפצתי ב7.10.

ההתייחסות התחילה לפני כמה עמודים בהקשר של ירי של המשטרה במקרה של חסימות כביש שימנעו מרכבי חירום לעבור בזמן מלחמה.

פינדר העלה טענה אם הירי יכוון נגד שמאלנים, הגבתי שאם שמאלנים יחסמו את הכביש אז כן. זהו.

זה לא השמאלנים שמטיסים מטוס, נוהגים בטנק או הולכים ברגל בתוך רחובות עזה ומסכנים את חייהם, זה אלה שצועקים גם היום "די לכיבוש" תוך הנפה של דגלי טרור, והתעלמות מוחלטת מילדים שנרצחו או נשרפו חיים. מה שנקרא על ידי כמה אנשים "0מולנים".

מיקיל, פינדר ואולי עוד איזה אחד פה שלא בא לי להזכיר עדיין תקועים במחשבות לא רלוונטיות ואין להם רצון לנהל דיון אמיתי שלא מסתכם ב"כל הימין פאשיסט רוצח", אז איתם אין לי כוח כבר לנהל דיון. מיותר.

עריכה: כמובן שאני זורם עם לשמוע דעות אחרות, בגלל זה אין לי פה חסימה על אף אחד לא משנה אם מסכים איתו או לא. רק עם כל החרא שקורה פה בא לי לשמור אנרגיה לדברים קצת יותר מועילים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 5 שעות, KipodYam כתב:

הסיכוי היחיד שיזכרו לביבי משהו טוב, זה פיטורים מיידיים של כל השרים הכושלים מהימין הקיצוני

מה שהביא אותנו למצב הזה זה הימין "המתון" 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, נקודה טובה כתב:

רוצים תקציבים למערכת החינוך? תלמדו ליבה.
בבקשה עשה חסד עם עצמך ותגדיר דברים בצורה אובייקטיבית. שמחתי לעזור.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

1. את הקטע של השמאלני/ערבי/אנרכיסט הוצאת מהקשר באופן מוחלט, ובכל מקרה השמאלני שמפציץ בעזה זה לא השמאלני שיחסום את כביש 65 וימנע ממוביל לעבור.

מוכן לתת דוגמה אחת מתי ב-50 שנים אחרונות השמאלנים חסמו כבישים למובילים בזמן המלחמה?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

2. יש מספיק אנשים שהתפכחו אחרי השבת השחורה, אתה חי באיזה עולם משלך וקובר את הראש בחול, זכותך. מקווה רק שההתפכחות שלך תגיע לפני המחדל הבא.

נקווה ליום טוב עם בשורות טובות.

התפקחו ממה? בשבילי אף פעם לא היה סוד מי זה חמאס. אני גם זוכר איך בזמנו הוא ביקש עזרתו של דאעש. או שאתה מתכוון לערבים אזרחי ישראל? גם כאן לא היו לי אשליות שהם תומכים נלהבים של בנימין זאב הרצל (ויש להם סיבות לכך). אז מה קרה? בשבת השחורה חמאס לא הבדיל בין ערבים ליהודים. נהרגו קרוב ל-20 ערבים ישראלים ולא יודע כמה נחטפו. רק חלקם נהרגו מטילים, שאר בנק"ל. חלקם עזרו בפינוי אנשים תחת אש. חלקם נלחמו, הצילו את היהודים ונהרגו. 
זאת לא התפכחות. זאת פחד ופניקה. בדיוק מה שחמאס רצה. בשביל זה הם חלקו הוראות לרצוח בצורה אכזרית במיוחד. בשביל זה חלקו מצלמות. בשביל זה זמן קצר לפני ההתקפה נפתחה קבוצת אינסטגרם. גם אשתי נכנסה לפניקה מהתמונות. ואני שתמיד התנגדתי לחלוקה מקלה של נשק כדי להרגיע אותה הגשתי בקשה לרישיון. לא מתכוון להסתובב אתו, אבל שישכב בכספת בשביל שקט נפשי שלה. לצערי חמאס הצליח כאן ב-100%. כמו שגם הצליח להצית את ההסתה בינינו, מספיק לראות את השרשור.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

מוכן לתת דוגמה אחת מתי ב-50 שנים אחרונות השמאלנים חסמו כבישים למובילים בזמן המלחמה?

לא יודע למה אני עושה את זה לעצמי, אבל אנסה פעם אחרונה.

לא אמרתי ששמאלנים חוסמים כבישים.

הדיון היה על הסמכות למשטרה לירות ירי חי במקרה של חסימות כבישים במהלך מלחמה, משהו שאמור להיות הגיוני לכל בר דעת. פינדר הגיב את התגובה הבאה:

"החלום הרטוב של בנגביר. לירות בכולם. ערבים, שמאלנים, אנרכיסטים. מה שבא."

התגובה שלי לזה הייתה:

"

רשום חסימת כבישים של ערבים בזמן מלחמה, כולנו יודעים טוב מאוד מה זה אומר.

זה לא מכוון לחסימת כביש של הפגנה נגד דיקטטורה, ובהצלחה להעיף מהכביש כמה מאות מחבלים עם בקתבים, סלעים ואפילו נשק חם.
אם השמאלני/אנרכיסט/ערבי יחסום מוביל של צה"ל וינסה לתקוף את הנהג? כדור למרכז מסה, ישר. בלי לנהל על זה דיון בכלל."

יש מבין?  או שאתה שוב רוצה לתת איזה עקיצה לא קשורה?

לפני 9 דקות, mikyl כתב:

התפקחו ממה? בשבילי אף פעם לא היה סוד מי זה חמאס. אני גם זוכר איך בזמנו הוא ביקש עזרתו של דאעש. או שאתה מתכוון לערבים אזרחי ישראל? גם כאן לא היו לי אשליות שהם תומכים נלהבים של בנימין זאב הרצל (ויש להם סיבות לכך). אז מה קרה? בשבת השחורה חמאס לא הבדיל בין ערבים ליהודים. נהרגו קרוב ל-20 ערבים ישראלים ולא יודע כמה נחטפו. רק חלקם נהרגו מטילים, שאר בנק"ל. חלקם עזרו בפינוי אנשים תחת אש. חלקם נלחמו, הצילו את היהודים ונהרגו. 
זאת לא התפכחות. זאת פחד ופניקה. בדיוק מה שחמאס רצה. בשביל זה הם חלקו הוראות לרצוח בצורה אכזרית במיוחד. בשביל זה חלקו מצלמות. בשביל זה זמן קצר לפני ההתקפה נפתחה קבוצת אינסטגרם. גם אשתי נכנסה לפניקה מהתמונות. ואני שתמיד התנגדתי לחלוקה מקלה של נשק כדי להרגיע אותה הגשתי בקשה לרישיון. לא מתכוון להסתובב אתו, אבל שישכב בכספת בשביל שקט נפשי שלה. לצערי חמאס הצליח כאן ב-100%. כמו שגם הצליח להצית את ההסתה בינינו, מספיק לראות את השרשור.

התפכחו מהגישה של "בואו ניתן להם גזרים ויהיה להם טוב". שחקנית מפורסמת, שיחקה במגוון סדרות וסרטים, רצה לתמוך בחמאס ביום המתקפה. היא חיה טוב, נהנתה מדרכון ישראלי חזק, אכלה טוב, המשפחה שלה הייתה בטוחה. אפילו התנשקה בטלויזיה עם שחקן יהודי ולא רצחו אותה.

היום אנשים מבינים שצריך להתנהל כמו במזרח התיכון ולא כמו בצרפת. 

וטוב מאוד שהגשת בקשה לנשק, הלוואי שבכל בית שומר חוק בישראל יהיה אקדח. במקומות צמודי גדר אפילו M4 עם כוננות מלאה. אתה לא גר בנאשוויל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

עדיין תקועים במחשבות לא רלוונטיות ואין להם רצון לנהל דיון אמיתי שלא מסתכם ב"כל הימין פאשיסט רוצח"

תזכיר לי איזה מגוון מחשבה ועומק אתה מביא לדיון, שאתה מרשה לעצמך לסכם אותי במשפט אחד?

מבין שנינו אתה זה שהצביע לגזען פאשיסט. וגם היום אתה לא מתנער מהדעות שלו, אלא רק מחוסר היכולת שלו לממש את החזון שלו.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

הדיון היה על הסמכות למשטרה לירות ירי חי במקרה של חסימות כבישים במהלך מלחמה, משהו שאמור להיות הגיוני לכל בר דעת. פינדר הגיב את התגובה הבאה:

"החלום הרטוב של בנגביר. לירות בכולם. ערבים, שמאלנים, אנרכיסטים. מה שבא."

התגובה שלי לזה הייתה:

"

רשום חסימת כבישים של ערבים בזמן מלחמה, כולנו יודעים טוב מאוד מה זה אומר.

כתבתי את דעתי על בן גביר. לא עליך.

אני נותן לך את הקרדיט שאתה מתכוון לירי בחוסמי כבישים בזמן מלחמה (לא שאני מסכים אוטומטית שזה בסדר, זה דיון נפרד).

אבל אני עדיין בטוח שבשביל בן גביר זה רק פתח חוקי, שאפשר להרחיב כל הזמן, לגבי במי לירות ומתי.

• אהבתי 2
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

ראיתי קטע של צחי הנגבי, פשוט אדם טיפש.

צחי הוא פיתום של ביבי. אין לו שום מחשבה עצמאית. הוא אומר מה שביבי מכתיב לו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מיקיל, פינדר ואולי עוד איזה אחד פה שלא בא לי להזכיר עדיין תקועים במחשבות לא רלוונטיות ואין להם רצון לנהל דיון אמיתי שלא מסתכם ב"כל הימין פאשיסט רוצח"

אף פעם לא אמרתי "כל הימין פאשיסט רוצח" מסיבה פשוטה שאני בעצמי "ימין". אל תקל על עצמך, סמוטריץ'/בן גביר הם לא כל הימין. ולכל החרדים/ש"ס בכלל אין שום קשר לימין. דיון אמיתי? אתה פשוט בורח מלענות לשאלות לא נוחות שלא תואמות את האג'נדה שלך.

לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

לא אמרתי ששמאלנים חוסמים כבישים.

נכון, אמרת "אם השמאלני/אנרכיסט/ערבי יחסום מוביל של צה"ל וינסה לתקוף את הנהג". אז אם זה לא קרה בכל השנים וכל המלחמות עד עכשיו, מה הצורך לתת אישור מיוחד לפתיחה באש חוץ מלהפגין שאפס הזה עושה משהו?

התפכחו מהגישה של "בואו ניתן להם גזרים ויהיה להם טוב"

אולי תראה איפה כתבתי את זה?

שחקנית מפורסמת, שיחקה במגוון סדרות וסרטים, רצה לתמוך בחמאס ביום המתקפה. היא חיה טוב, נהנתה מדרכון ישראלי חזק, אכלה טוב, המשפחה שלה הייתה בטוחה.

בטח שלא מצדיק אותה. אבל לאכול טוב/דרכון/ביטחון זה לא הכל. ישנם כאן אנשים שיש להם כל זה והרבה יותר, אבל עדיין זועקים "סוג ב". גם כאשר אין להם שום סיבה. להבדיל מערבים, שלהם יש. לא מאשים בזה את המדינה, פשוט זה המצב.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

חוץ מלהפגין שאפס הזה עושה משהו?

ככה הוא מקבל הזדמנות לפרסם שעוד יש מישהו מספיק מטומטם בשביל לתמוך בו ולהאשים את גנץ, שכרגע חבר איתו באותה הקואליציה.

והוא ממשיך להסית ולחמם נגד ערביי ישראל, מתוך תקווה שהם יתפרצו ויסיטו את תשומת הלב מהכישלון שלו.

נכון לרגע זה, ארבעה שבועות של מלחמה, לא היתה אף חסימה. זה לא מוצא חן בעיניו.

image.thumb.png.8bf8abefa5046f9edeaa35259721434e.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...