Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yb כתב:

הבעיה בזה שנתניהו לא לוקח אחריות

הבעיה בזה שהוא לא לוקח אחריות זה שחלוקת הקשב שלו מתחלקת בין וועדת החקירה והסרת האשמה ממנו לבין ניהול המערכה ולא רק זה שיקולים של נראות, וועדת חקירה והסרת אשמה משפיעים על ניהול המערכה, זו הבעיה הגדולה.
גם אם אני טועה בענק זה הרושם שאנשים מקבלים.
הרמטכ"ל למשל כבר הניח מכתב התפטרות. ברור לי שלא מעניין אותו מה יקרה אחר כך אלה רק לנצח ואין לו שום שיקול אחר.
כנ"ל ראש השב"כ.

נתניהו? הוא עדיין מתייעץ עם בוזגלו. השליחים שלו כבר עסוקים בזריעת זרעי שינאה אשמה ופעולות שיבוש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, yb כתב:

וגם אלה שהתהפכו בשלב ראשון עוד יכולים להתהפך חזרה בהמשך לטובתו לאחר הפרופגנדה שתיהיה וכשיעברו את שלב ההלם של מה שקרה. 

תומכיו המובהקים שותקים כרגע, ממש כמו שבכת הליכוד למדו לשתוק

לא חושב שמי שגר בשדרות אופקים ונתיבות אי פעם יתהפך לטובתו. אף אחד לא ישכח מה קרה שם. אלה ישובים שכמעט נכבשו ע"י ארגון טרור שטופח כנכס "בהנחייתו".

התומכים שותקים כי פשוט אין מה להגיד להגנתו. הם יודעים שכל דבר שהם יגידו, זה רק יראה כמה הוא חלש שצריך "להגן עליו", כמו שאמרה המזכירה של הפסיכולוגית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

"פְּסִיכוֹפַּתְיָה היא מונח בפסיכיאטריה, בפסיכולוגיה ובקרימינולוגיה להפרעת אישיות,[1][2] שמאפייניה העיקריים הם דפוס נרחב ומתמשך של התנהגות אנטי-חברתית, היעדר אמפתיה, היעדר הרגשת אשמה או חרטה, תכונות אופי נועזות, חסרות עכבות ואגואיסטיות."

בשריפה בכרמל לא אשם.
אסון מירון לא אשם.
גם כאן נתניהו כמובן לא אשם. הוא בסך הכל התווה מדיניות במשך 15 שנה שתכליתה "הפרד ומשול" פלסטיני, חיזוק חמאס, מימון חמאס, חיים לצד חמאס. הוא בסך הכל שחק את ההרתעה של מדינת ישראל עד דק בשנה האחרונה למרות כל האזהרות של מערכת הבטחון, כולל תרחיש של מלחמה אזורית שחזר ונאמר שוב ושוב. הוא בסך הכל נמנע מלפגוש את הרמטכ"ל ופיטר את שר הבטחון שלו שניסה להזהיר מה שכנראה תרם לתחושה אצל אויבנו שהוא דפוק בשכל בגדול, אבל תשמעו, לא אמרו לו שב7.10 ב6:30 בדיוק תתרחש המתקפה, לכן הוא נקי!

בוא נגיד ככה אם הרמטכ"ל היה מתעסק בתפקיד שלו קצת יותר מאשר בפוליטיקה המצב היה קצת יותר טוב.

50 מיליארד שקל בשנה ולא יודעים כלום אז הבעיה חמורה מאוד 

• רעיון גרוע 4
פורסם
לפני 48 דקות, mikyl כתב:

בינתיים. אולי בגלל שלא מחלקים נשק חופשי חופשי או כמעט כמו בארה"ב. 

גם בארץ לא קונים נשק בסופר. יש דרישות סף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אתם נותנים לו יותר מידי קרדיט על איחוד ופירוד.

בוא נגיד ככה לתקשורת יש חלק גדול יותר בפירוד מאשר לנתניהו 

תקשורת תפקידה לבקר,    הכח (והסמכות  והאחריות!) נמצא אצל ראש הממשלה תפקידו להנהיג וביכולתו לעשות דברים, לא רק לדבר. כן  כן גם לאחד או לפלג על פי רצונו.

הכח של ראש ממשלה בישראל הוא פשוט עצום, גדול לאין שיעור מכל תפקיד או גוף אחר , בכלל לא בר השוואה.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

לא חושב שמי שגר בשדרות אופקים ונתיבות אי פעם יתהפך לטובתו. אף אחד לא ישכח מה קרה שם. אלה ישובים שכמעט נכבשו ע"י ארגון טרור שטופח כנכס "בהנחייתו".

התומכים שותקים כי פשוט אין מה להגיד להגנתו. הם יודעים שכל דבר שהם יגידו, זה רק יראה כמה הוא חלש שצריך "להגן עליו", כמו שאמרה המזכירה של הפסיכולוגית.

אתה לא מכיר את האנשים שם. אני "קצת" מכיר. כמזרחי שגדל בדרום ויש לו משפחה בנתיבות אני יודע טוב טוב מי הם. אני גם שומע קולות.
האמת שדווקא המשפחה שלי שם תמיד היו לא ביביסטים, אבל הם היו נחשבים להזויים, דמיין מתנחלים שמצביעים מרצ זה בערך ההקבלה.

לפני 9 דקות, עדי-אל כתב:

50 מיליארד שקל בשנה ולא יודעים כלום אז הבעיה חמורה מאוד

אתה באמת חושב שלא ידעו כלום? מה נראה לך?
תחכה לתחקירים. אני בטוח שהיו המון פירורי לחם בדוחות המודיעין, זה שאף אחד לא הפך את זה להתרעה ספציפית של מתקפה כזו ב6:30 בבוקר יום שבת של שמחת תורה זה משהו אחד. סימנים היו. דוחות מודיעין שמראים שההרתעה נשחקת היו. דוחות מודיעין שמדברים על תרחיש רב זירתי וחשש גדול למלחמה היו. כולם אפילו פורסמו פה במהלך החודשים האחרונים. נתניהו והממשלה שלו פשוט בחרו להתעלם מהם כי היו להם דברים יותר חשובים לעשות... תחכה ותראה.

חלק גדול מהאשמה היא על מערכת הביטחון שלא קראה את המפה ולא חיברה את פירורי הלחם לכדי תמונה ברורה של מה עתיד לקרות, אבל חלק גדול מהאשמה הוא גם על הממשלה ונתניהו בפרט, קרא שוב מה כתבתי קודם, זה שלא נתנו לו התראה ספציפית לאירוע הזה לא אומר ש"הוא לא ידע" או "לא אשם". הוא שלט כאן 15 שנה למען השם, מה הוא עשה בזמן הזה? איזה מדיניות הוא קידם? מה הוא עשה בשנה האחרונה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

היתה בשבוע שעבר בערב ,באולפן 12 לדעתי, תושבת שדרות, שהגדירה עצמה כביביסטית והיא ספרה את מה שעבר עליה בשבת, עוד בימים הראשונים של ההלם החזק, היא התחילה מעבר לסיפור המקרה לסיפור לדבר כנגד התקשורת 

את כל המסרים הידועים שחלחלו , לא ענו לה ורק שמעו אותה כמובן אבל התודעה העמוקה שלה ברורה,  זה כמו ציפורן חודרנית שגזרו לה את החלק החיצוני , זה עמוק ומושרש אחרי שנים ויושב חזק בפנים.

עריכה אחרונה על ידי yb

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא גדלתי בדרום אבל יש לי משפחה בנתיבות וגם באופקים. דתיים.

ביבי מכר אותנו לערבים, המילים שלהם.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

חכה שמכונת הרעל תתחיל לדפוק. חכה שהם יגיעו לקלפי.
פתאום ידברו איתך על "שמאלנים". פתאום תרעד להם היד, במקרה הטוב יצביעו ש"ס שזה גרוע כמו ביבי.

• אהבתי 2

פורסם

הבעיה שלי, היא שכל אלו שיתפכחו מביבי, ימצאו מפלט באיזה פופוליסט אחר, שישווק את עצמו כיותר ימני מבנגביר וסמוטריץ.

נקבל ימין מלא מלא מלא.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

הבעיה שלי, היא שכל אלו שיתפכחו מביבי, ימצאו מפלט באיזה פופוליסט אחר, שישווק את עצמו כיותר ימני מבנגביר וסמוטריץ.

נקבל ימין מלא מלא מלא.

מסכים עם זה,   למשל בן גביר תופס קצה של בעיה אמיתית שנדרש בה שיפור ורוכב עליה ומלביש אידיאולוגיה שלמה קיצונית לא קשורה.

הם יודעים ללחוץ על כפתורים שיש אצל אנשים ולהפעיל אותם.  

אתה תתחיל כבר בזמן הקרוב שוב לשמוע הרבה איך שהתקשורת אשמה תדע שהתודעה הרגילה של האנשים חוזרת לשגרה במקום תודעת חרדת הקיום מאימת הטבח. 

תראה איך קיללו את הורים של חיילת חטופה שמפגינים בשקט מול הקריה עם תמונתה רק כדי שהיא לא תשכח.

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם
לפני 22 דקות, yb כתב:

תקשורת תפקידה לבקר,    הכח (והסמכות  והאחריות!) נמצא אצל ראש הממשלה תפקידו להנהיג וביכולתו לעשות דברים, לא רק לדבר. כן  כן גם לאחד או לפלג על פי רצונו.

הכח של ראש ממשלה בישראל הוא פשוט עצום, גדול לאין שיעור מכל תפקיד או גוף אחר , בכלל לא בר השוואה.

ניתן לך דוגמא. לפני כמה חודשים שר התקשורת התחיל רפורמה וכולם התחילו לצעוק על זה שהוא רוצה לסתום פיות וכו' וכו'. בא אחד בשם עידן ארץ (לא איש ימין) ופירט למה הרפורמה טובה לתקשורת. כמובן שהעובדות האלו לא הפריעו לאף אחד להכריז שהופכים אותנו להונגריה...

יש את הדוגמה הידועה על אברמוביץ' והאתרוג לשרון.

יש דוגמא חדשה מאוד (הבאתי את הקישור לפני כמה ימים) שאיש תקשורת מתוודה על היחסים בין התקשורת לראשי הצבא. 

אתה זוכר את האמירה של דנה וייס "השנה היא 2022 אולי הפסיק הרגע להתעסק באשתו של ראש הממשלה"

יש מישהו בתקשורת שמזכיר את העובדה שיו"ר האופוזיציה בנוכחות שלו בכנסת הוא ממש בסוף הרשימה? 

התקשורת מבקרת בעיקר את מי שהיא לא אוהבת ועם כל הכבוד לראש הממשלה מי שמתווך את המציאות לאנשים זאת התקשורת 

פורסם

מוקדש ליובל התמים שחושב שיש הסתברות חיובית, לאפשרות שנציגי החטופים האלטרנטיבים הגיכו בספונטניות ללא תיאום מראש עם הלשכה של רוה״מ.

image.thumb.png.c86dded172e428847fb8e767fc7e7ae0.png

• אהבתי 4
  • מבאס 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שלתקשורת יש חלק בזה, אבל מספיק לראות תשדירי בחירות של הליכוד ושל ש"ס ולשמוע איך מדברים נבחרי ציבור מסויימים כדי להבין מי יוזם ומוביל את הפירוד בעם.

• תוכן חדש...