Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר גם לשאול איפה שר לחוסן מדיני, או מה שזה לא יהיה, ואיפה שרת המודיעין. וכמובן איפה החכ האהוב עלי - יור ועדת החוקה המשיחי, שחשב שמיגון עוטף עזה זה מיותר כי "יש סדר עדיפויות". אבל לפחות אנחנו יודעים איפה שר האוצר - עסוק בריקון הקופה הציבורית, כי אחר כך לא יהיה.

...

ברמה כללית יותר, מניח שאני לא היחידי שתוהה מה התוכנית, אם יש, של מדינת ישראל, ומה רוצים להשיג. בינתיים התחושה היא בדיוק כמו בסבבים קודמים: לא מגדירים מטרה, כדי שאי אפשר יהיה להגיד שנכשלנו. ומעבירים את הזמן בירי אגרסיבי ככל שלא יהיה.

לא יודע, כמובן, מה גם אפשר לעשות. הפנטזיות של הימין על טרנספר חסרות אחיזה במציאות. לא רואה אף מדינה במערב תומכת בזה. ויותר מזה - לא רואה אף מדינה מקבלת מיליוני עזתים. ויותר סביר שזה פשוט יהיה הסוף של השלום הקר עם מצרים.

לצד השני, השוו פה את המלחמה בעזה למה שארה"ב ובנות הברית שלה עשו לגרמניה ויפן במלחמת העולם השניה. אבל גם ביפן וגם בגרמניה, ארה"ב פעלה בסופו של דבר להקים משטר דמוקרטי עצמאי. האם ישראל מסוגלת לעשות משהו כזה בעזה ואם יש לזה סיכוי בכלל? 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

האיחוד האירופי קרא לתגובה פרופורציונית של ישראל, כלומר שהם קוראים לישראל להרוג 1200 עזתים כדי שזה יהיה באותה הפרופורציה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ככה זה כבר מאוחר מידי כי מתו יותר עזתים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

לא יודע, כמובן, מה גם אפשר לעשות. הפנטזיות של הימין על טרנספר חסרות אחיזה במציאות. לא רואה אף מדינה במערב תומכת בזה. ויותר מזה - לא רואה אף מדינה מקבלת מיליוני עזתים. ויותר סביר שזה פשוט יהיה הסוף של השלום הקר עם מצרים.

לא צריך לעשות להם שום טרנספורט

צריך להפוך את עזה לאזור מלחמה ולגרום להם לברוח למצריים.

מצריים כבר תדע לפזר אותם באירופה שיעמדו עם שלטים "refugees welcome"

אם מצריים רוצה לעשות סוף לשלום היא תאבד את תמיכת ארה"ב ואת ספקית הנשק היחידה שלה.

האינטרס המצרי קודם לפלסטיני

• אהבתי 1
פורסם

הימור שלי, הממשלה הזו ממשיכה עוד שלוש שנים.

ביבי הכניס את גנץ, מה שנותן לו קצת הפוגה מהתקשורת, בלי לוותר על כיסא אחד מה64 שלו.

ה64 מצידם, מורכבים מאנשים חסרי עמוד שדרה, חסרי שמץ של ביקורת עצמית. אין אחד מהם שיגיד אני אחראי ויתפטר.

מכונת הרעל שלו יצאה מההלם הראשוני ואני שוב רואה את הטפטופים הרגילים על השמאל והקיבוצים ואהוד ברק וכו'.

המחאה נעלמה. היא תחזור אחרי המלחמה. אבל עם זה הוא כבר יודע להתמודד.

פשוט ייאוש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין שום תסריט מציאותי שבו ביבי פורש. לא קיים.

הליכודניקים מגובשים מאחוריו היום יותר מאי פעם. מבחינתם זה עוד מקרה שבו המלך "לא ידע" ורק אחרים אשמים. קצת כמו אצל סובייטים שהניחו שסטלין "לא יודע" על מה שקורה במדינה והכל בגלל פקידים רעים בינו לבין העם. איש מהם אפילו לא שואל מה האסטרטגיה של ביבי, או מה היא היתה במשך 15 שנה עד היום. זה לא מעניין. כמו שכבר כתבתי, העיקר שאפשר לטוס ללונה גל בדובאי.

למפלגות הדתיות גם אין שום אינטרס לפרק את החבילה. הן מקבלות מהליכוד כל מה שהן רוצות, וימשיכו לקבל - כסף, פטורים מגיוס, עוד התנחלויות וכו'.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 1
פורסם

איך יש לאנשים כח להתעסק גם עכשיו בפוליטיקה רעילה, רק אלוהים יודע. 

כמו תקליט, ביבי ביבי מהבוקר עד הערב.

גם לדעתי הוא וכל צמרת הפיקוד המדיני והצבאי חייבים לעוף, רק שזה לא הזמן לזה.

• אהבתי 8

פורסם
לפני 46 דקות, bobi כתב:

האיחוד האירופי קרא לתגובה פרופורציונית של ישראל

אומנם לא פה, אבל כתבתי את זה במקום אחר.

חשבתם שיש תמיכה מלאה של העולם בישראל? יש. לזמן קצוב, והשעון הזה מתחיל לתקתק כשהגופות שלנו עדיין חמות.

אבל לא נתנו תגובה לא פרופורציונלית על הרגע הראשון, לא עשינו שום דבר חריג.

וזהו, זה דועך.

אמרו שיפסיקו להעביר כסף, אחרי כמה ימים הכריזו שימשיכו. עכשיו תגובה פרופורציונלית ועוד כמה ימים גינויים.

זה די ברור.

אני יכול להגיד שבהולנד חלק מהעיריות הרימו את דגל ישראל בבית העירייה, ואחרי יום יומיים הורידו אותו ושמו את ''דגל השלום'' שזה דגל כחול עם יונה לבנה עם עלה של זית.

דגל אוקראינה אגב שרד יותר מכמה ימים בודדים, ועדיין נפוץ בחלק מהמקומות.

התמיכה נעלמת מהר מאוד. הרבה אמרו שצריך תגובה של ''בעל הבית השתגע'', אבל לא היה דבר קרוב לזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

איך יש לאנשים כח להתעסק גם עכשיו בפוליטיקה רעילה, רק אלוהים יודע

זה פורום פוליטיקה?

כי אני יושב בבית וחושב על מה יהיה פה בשנים הקרובות?

כי אם כבר הזכרת את המילה ״רעילה״, אז מכונת הרעל של ביבי חזרה לעבוד.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתם באמת חושבים שכל אלו שקרוביהם נרצחו יוותרו לביבי? הם יבואו אליו בביתה עד שלא יתפטר.יש מספיק גברים שנשארו ללא משפחות ואין להם יותר מה להפסיד אלא אם יתאבדו לפני זה.

אם אפשר לקרוא לזה לנחם, אבל מאד מנחם אותי לראות איזה עם יש לנו, איזה גברים, איזה גיבורים. כולם עוזרים וכולם נרתמים. וכן יש לנו מודיעין נהדר וראו וידעו  אבל דרג מדיני לא עשה עם זה כלום. אני רוצה להאמין שדבר כזה לא יקרה יותר לעולם. 

דרך אגב יש למישהו מושג מה נגמר אתמול הפריצה של החבריה בת ימים לבית חולים לגמור את המחבל?

• אהבתי 3

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@יבגניפ 

@פינדר

לדעתי אתם טועים. אולי אני תמים, אבל לא מצליח לראות איך אחרי מחדל של 1300+ נרצחים, אזרחים שבויים, התעללות בלתי נתפסת, מלחמה ב2 חזיתות וגיוס 300k אנשים למילואים, יש לממשלה הזאת סיכוי כלשהו לשרוד.

תמיד יהיו מטומטמים שימשיכו להאמין שביבי זה מלך ישראל, שהקיבוצים ואהוד ברק אשמים רק שככל שעובר הזמן הם מתמעטים והופכים לקומץ הזויים כמו מתנגדי חיסונים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

התפקיד של הדרג המדיני זה להציג לצבא מטרות , יעדים ואתגרים.

התפקיד של הצבא לדרג המדיני זה להסביר מה סביר, מה לא ומה פנטזיה משיחית, ומה היכולות שלו.

כולם פה כשלו, זה ברור. הקונספציה כשלה.

איפה המלל בראשות צחי הנגבי?

גם הגישה שאפשר לדון עם החמאס, כשלה. היה נוח לדון איתם. לא כי הם נחמדים, כי איתם אי אפשר להגיע לשום הסדרה וזה יותר נוח כשלא צריך לוותר על כלום.

3 ימים לפני הארוע ישבו ראש השבכ והרמטכל בדיון אצל רוהמ ואמרו לו שאין אף איום מצד החמאס להיפך הוא מורתע

והאיום רק ביוש

מה רוהמ אמור לעשות לאור הדברים הללו?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, 98civic כתב:

אתם באמת חושבים שכל אלו שקרוביהם נרצחו יוותרו לביבי? הם יבואו אליו בביתה עד שלא יתפטר.יש מספיק גברים שנשארו ללא משפחות ואין להם יותר מה להפסיד אלא אם יתאבדו לפני זה.

אם אפשר לקרוא לזה לנחם, אבל מאד מנחם אותי לראות איזה עם יש לנו, איזה גברים, איזה גיבורים. כולם עוזרים וכולם נרתמים. וכן יש לנו מודיעין נהדר וראו וידעו  אבל דרג מדיני לא עשה עם זה כלום. אני רוצה להאמין שדבר כזה לא יקרה יותר לעולם. 

דרך אגב יש למישהו מושג מה נגמר אתמול הפריצה של החבריה בת ימים לבית חולים לגמור את המחבל?

אני לא מסיר אחריות מאף אחד

אבל לא היה שום מודיעין קונקרטי

ואף אחד לא ידע

אם הם ידעו הם לא היו משאירים את האוגדה ככה חשופה ולא היו מאשרים מסיבה גדולה ברעים

הצבא לא תפקד

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

@יבגניפ 

@פינדר

לדעתי אתם טועים. אולי אני תמים, אבל לא מצליח לראות איך אחרי מחדל של 1300+ נרצחים, אזרחים שבויים, התעללות בלתי נתפסת, מלחמה ב2 חזיתות וגיוס 300k אנשים למילואים, יש לממשלה הזאת סיכוי כלשהו לשרוד.

תמיד יהיו מטומטמים שימשיכו להאמין שביבי זה מלך ישראל, שהקיבוצים ואהוד ברק אשמים רק שככל שעובר הזמן הם מתמעטים והופכים לקומץ הזויים כמו מתנגדי חיסונים.

כדי שהממשלה תיפול, היא צריכה לאבד את הרוב שיש לה. אתה רואה את זה קורה? אני חושב שהיחידי שקראתי עד עכשיו והודה ברמה כלשהי שיש לממשלה אחריות על המצב, זה יואב קיש, אם אני לא מבלבל. אחרים נעלמו, או ממשיכים במה שעשו או לא עשו - לוין לא מכנס את הועדה למינוי שופטים, דיסטל ממשיכה להאשים שמאלנים, סמורטיץ' ממשיך להעביר כסף לחרדים, והחרדים, אני מניח, ממשיכים לפנטז על פטור מגיוס. וחוץ מזה, קיבלנו גם דוגמא בעבר הלא רחוק איך חלק מהאנשים האלו פועלים וחושבים, באסון הר מירון. ואני לא מצפה שיקרה משהו שונה עכשיו. יש גם סממנים כלפי חוץ, כמו זה שכל השופרות מהסוג של סגל ומגל מגלגלים אחריות על אחרים כבר עכשיו. וזה לדעתי גם יעבוד.

וזה החלק השני בבעיה. אני לא חושב שהבייס של הקואליציה הרעה הזו צפוי לשנות את דפוסי ההצבעה שלו. הדתיים ימשיכו להטיס למעלה את רוטמן וסמוטריץ', ואולי בן גביר - שהתגלה כליצן - ישלם את המחיר. החרדים ימשיכו להצביע לגפני ודרעי. והביביסטים ישארו ביביסטים לא משנה מה. אולי זה לא יספיק להם ל-64 מנדטים בפעם הבאה - אני לא יודע. אבל אני מאוד בטוח שזה לא כזה טריוואלי שביבי לא יהיה ראש ממשלה. ובטוח בטריליון מיליון אחוזים על מלא שהוא בחיים לא יפרוש מיוזמתו, בגלל זוטות כמו מוות של כמה אלפי ישראלים. בוא, בכל זאת, זה לא דרמה כמו שמפניה מהסוג הלא נכון שאיזה מיליארדר שלח לשרה. ועל זה לא מפילים ראש ממשלה חזק מהימין.

• אהבתי 8
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...