Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, Shmulik_Miata כתב:

תגידו, אנחנו במלחמה?

לא ייאמן שאלו נציגי הציבור שלנו. אני פשוט לא מבין את זה. כאילו אני בסרט.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 24 דקות, פריג'י כתב:

אולי חלאס עם הטימטום של לקרוא להם שמאל?

הדגשתי "פרוגרסיבי" אבל אתה בחרת להעלב.

היום להיות שמאל פרוגרסיבי זה לשנוא את ישראל, לקרוא להשמדתה, לתמוך בפלסטינים, במוסלמים, בלהט"בים וBLM.

זה הגאונות של ההסברה האיסלמית.

הם קשרו את המטרה שלהם לשאר המטרות של זכויות אדם.

מנהיג הלייבור לשעבר בהפגנת תמיכה בפיגועים בליברפול.

גם הביע בעבר תמיכה בחיזבאללה.

image.png.b29a6c21e6ac3d796feb29506b2a7304.png

הוא סרב אגב לגנות את חמאס.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

דיברתי על שמאל פרוגסיבי בחו"ל, לא בארץ.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני שעה, tinoki כתב:

אף אחד לא מזכיר כאן את ההתנתקות.

בחכמת בדיעבד, מה לדעתכם היה קורה לולי אירעה ההתנתקות מעזה?

השאלה אינה פוליטית אלא ניתוח האופציות והתפתחות העניינים במקרה שכזה.

ההתנתקות היתה רעיון גרוע. 

אם זה היה קורה בהתנחלות היו אומרים זאת סיבה לא להישאר שם

אם היית שואל ביום שישי מה צריך לעשות בעזה היו אומרים לך כלום כי הכל סביר יחסית.

כל מי שתוקף את נתניהו על זה שהוא חיזק את החמאס מתעלם מזה שכל הדיון היה אם צריך לחזק את החמאס או את הרשות. באמת אין הבדל ביניהם כי אם היו מחזקים את הרשות אז הם היו מבצעים את הטבח הזה.

בכל מערכת הבטחון לא היה אחד שאמר שהפלסטינים רוצים להשמיד אותנו. כולם עשו את ההפרדה ההזויה בין החמאס לרשות.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

הייתי אומר לעצמי פעם שאני לא מאוד מפחד מנשק גרעיני במזרח התיכון, כי אף אחד לא מספיק מפגר להשתמש בזה בטווח כזה שכנראה יפגע גם בו.

מסתבר שלא.

גם ברוטר, כשאני מרפרף, הקריאה למחוק את עזה ולבנון עם אטום פופולארית. 

אני לא יודע מה כן צריך לעשות

הבעיה שלך ושל רבים ממערכת הביטחון, שהם לא מבינים שאנחנו גרים בשכונה אכזרית ורעה, שלא מחפשת פרנסה וחיים בכבוד, אלא השמדת ישראל

והחיות האלה מבינים רק כוח

זה השפה איתם - החזק מנצח

לא עוד ישיבות מטכל על הקלות לעזתים שימנעו הסלמה, אלא איך גורמים לחיות האלה להתפרז מנשק ומהר

בכדי שהמראות מהטבח הנורא לא יחזרו על עצמם.

פורסם
לפני 4 שעות, bobi כתב:

רוחב רצועת עזה הוא בין 5 ל 12 ק"מ בלבד, אין שום מצב שבו פצצה גרעינית מתפוצצת מעל הרצועה, מספיק חזקה כדי להשמיד את כל מה שברצועה אבל הנשורת הגרעינית מוגבלת לשטח הרצועה ולא מתפזרת מעבר לגבול. 

רוחות מערביות או דרום מערביות יעבירו הכל אלינו. זה לא ישים ולא חכם.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רק בדיעבד אפשר לומר שזה רעיון גרוע.

ניסו, נתנו צ'אנס לפלסטינים כדי שלא נמשיך לכבוש.

כולם ידעו שהחמאס רוצה להשמידנו.

זה מתועד כבר עשרות שנים אחורה.

מספיק לצפות בשידורי הטלוויזיה של חמאס.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

כל מי שתוקף את נתניהו על זה שהוא חיזק את החמאס מתעלם מזה שכל הדיון היה אם צריך לחזק את החמאס או את הרשות. באמת אין הבדל ביניהם כי אם היו מחזקים את הרשות אז הם היו מבצעים את הטבח הזה.

בכל מערכת הבטחון לא היה אחד שאמר שהפלסטינים רוצים להשמיד אותנו. כולם עשו את ההפרדה ההזויה בין החמאס לרשות.

הרשות שיתפה פעולה איתנו במשך הרבה זמן מתוך תועלתנות אישית. הם זקוקים לנו לשליטה. ברגע אחד החמאס  ישחט גם אותם כך שאין להם אינטרס להכנס לעימות עם ישראל שרק יחליש את כוחם. מדיניות נתניהו הייתה להחליש את הרשות למרות שיתוף הפעולה ותגמול החמאס על כל טיל שירו נגדנו.באיזה שהוא שלב גם הרשות הבינה ששמירה על שקט היא לא באינטרס שלהם והיום שיתוף הפעולה מינימלי.

תפיסת העולם של סמוטריץ' שהרשות היא נטל והחמאס הוא נכס חילחלה לתפיסת העולם של נתניהו לפני הרבה מאוד זמן.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני שעתיים, Coro כתב:

מניח שמדובר רק באנשי חמאס.

אי שם בשנות ב80, החיזבאלה חטף דיפולמטים רוסים ואף רצח אחד מהם.

הרוסים בתגובה לא דיברו הרבה.  חטפו בן משפחה של בכיר חיזבאללה, סירסו אותו ושלחו את החלקים לאותו בכיר.

הבכיר הבין את הרמז ושחרר את כולם.

אכן כך היה. 

אבל אנחנו הומניים יותר. 🙄

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני חייב להגיד שאני אומנם עוד לא לגמרי יצאתי מהשוק הראשוני של מה שקרה בשבת, אבל נכנסתי די מהר לשוק שני.

שקשור לדעות מסויימות שמושמעות גם כאן וגם בטוויטר וגם במקומות אחרים...

העובדה שהרבה מעבירים אחריות לדמויות לא קשורות, מאשימים אנשים שנלחמים ונופלים בשטח.... זאת עובדה לא נתפסת בעיניי.

• אהבתי 7

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

ההתנתקות הייתה רעיון מצויין אם רק לא היו מספקים לחמאס מזוודות כסף אחרי כל טיל והרגילו אותם שתקיפת ישראל=דולרים.

לפני ההתנתקות חיילים חיפשו חלקי גופות של חברים שלהם בחולות עזה ממטענים ופצמר"ים על בסיס קבוע ומי יודע מה הם היו עושים ביום כזה עם סיוע מאיראן.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 3 שעות, Uri-G כתב:

כי אף אחד לא הדפיס להם דף מסרים. במשך 15 נתניהו ארגן סביבו חבורה של כלומניקים. דאג להעיף מהליכוד כל אדם שיש לו טיפת שכל בקודקוד וחס וחלילה שתהיה לו דעה. על הכלומניקים הוא יודע שהם יעשו רק מה שאומרים להם, בלי שום דעה עצמאית, אסור להם לפצות פה ללא דף מסרים מוכתב מראש מרוב שהם מטומטמים וכך גם המנהיג שלהם חושב עליהם. הם מתקדמים בסולם הדרגות בליכוד בהתאם ללשון שהם מצליחים להכניס ל*** של שרה וככה הביביסטים מרוצים. 

אני חסום בטוויטר אצל רוב חברי הממשלה, חשבתי שיהיה להם את הקצת כבוד בתקופה המטורפת הזו לשחרר חסימות ולדבר אל העם.

אני חושב שהם, גם ביבי, פשוט לא קולטים שלאחר המלחמה נבוא איתם חשבון.

• תוכן חדש...