Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, GTאי כתב:

תפילות היו גם בעבר, לא השתנה כלום בשטח חוץ מהשיח.

החילוניים נשברו. העובדה שאף דתי לא מסוגל להבין שזה התוצאה של הבחירות שלהם מדהימה. הרי אמרו להם שכל מה שאנחנו רוצים זה קירוב לבבות וערכים טובים שיש רק אצל דתיים, רצוי חרדלים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

ברור. הגישה שלי. אני מקים מאחזים. אני מנכס לעצמי ערים שלמות בישראל. אני שולח את נבחרי הציבור שלי להעביר חקיקה שתקביל את המסחר והתחבצ שלהם כשבא לי. אני מקים גרעינים תורניים ומתגאה במאבק שלי להחזיר אחרים בתשובה. אני משתלט על כיכרות בערים שאני לא חי בהן עם אינסלים מפגרים וחמושים מנןער הגבעות. אני מבקש להדביר בעלי נטיה מינית שהחבר הדמיוני שלי לא אוהב. אני מעודד שריפת כפרים ובוחר לכנסת אקס מחבלים יעדים של השבכ.

בעולם המעוות שלכם, בטח היתה מתקיימת גם אנלוגיה בין היטלר למרדכי אנילביץ'.

ערבבת כאן לפחות 3 קבוצות בחברה (מתנחלים, חרדים, נוער גבעות).

בתוך כל החרא, יש אוכלוסיה שלמה של כיפות סרוגות שרוצה לחיות במדינה מאוזנת במדינה והם הרבה יותר ליברליים ממה שנדמה. אחרי החודשים האחרונים ובטח לאור אתמול נדמה שהם נשארו לבד והצד השני החליט לפרק את המדינה בכח.

Just now, יבגניפ כתב:

החילוניים נשברו. העובדה שאף דתי לא מסוגל להבין שזה התוצאה של הבחירות שלהם מדהימה. הרי אמרו להם שכל מה שאנחנו רוצים זה קירוב לבבות וערכים טובים שיש רק אצל דתיים, רצוי חרדלים.

התייאשו. לא נשברו.

מי שמתייאש מפרק את החבילה, מי שנשבר הולך לטיפול זוגי.

ואגב, זה לא הם, מנהיגי המחאה, בצורה שיטתית הביאו לך. צריך לפרגן להם על היכולת הזו, זה לא פשוט.

לפני 2 דקות, David32 כתב:

פשוט לא נכון.

אתה יכול לכתוב.

אני השתתפתי בכאלו (בתור דתל"ש) כבר לפני 7 ו-8 שנים.

פורסם
לפני 5 דקות, GTאי כתב:

ערבבת כאן לפחות 3 קבוצות בחברה (מתנחלים, חרדים, נוער גבעות).

כל הקבוצות האלו מיוצגות ומוליכות את הקואליציה

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

כל הקבוצות האלו מיוצגות ומוליכות את הקואליציה

עוד לא היתה הצבעה אמיתית שהעמידה את הקואליצה במבחן.

עד עכשיו הכל היה משחקים בלי משמעות רצינית (ולא, ההתגברו זה לא באמת רציני למרות כל הרעש).

הממשלה במתכונתה הנוכחית לא תוכל להעביר שום דבר "רציני". יש מספיק חכ"ים שלא ירימו ידיים בשעת מבחן.

הנה הכותרת של YNET, מעבר לכמה שעושים רעש יש שם אנשים כמוני וכמוך שרוצים שקט (כן, בלי ביבי כבר מזמן היה שקט, לי יש סבלנות לחכות שהוא ילך, לאחרים פחות).

image.thumb.png.e85fabbc7b6b6a19d8e8884a1c58bbb7.png

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

נראה לי שהריבית תמשיך לעלות או בשפה הביביסטית - בנק ישראל סמולני.

@SlowRide לא הייתי צריך לגושש יותר מדי אצל הדתיים, הם כבר דאגו לציין את העובדה מבלי שביקשתי ש"עוכרי ישראל" הרסו להם את היום הכי קדוש בשנה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

במלחמה כמו מלחמה, אה? אתה מתכוון לשלוח מטוסי f16 להפגיז את איתמר?

להוציא משימות לכבוש בתי כנסת? 

בא לך לשים כדור בראש של רוטמן וסמוטריץ?

צא מהסרט, אף אחד כאן לא הציע לשרוף את בתי כנסת. בת"א יש מלא, אחד מהם פחות מ-100 מטרים מהבית שלי.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אני יכול לדרוש שיסגרו את הבית הגאה בירושלים כי היא לא עיר חילונית?

לא מכיר מספיק טוב את ירושלים, הבית הגאה נמצא בתוך מאה שערים?

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

הבייה היא שלפי התגובות פה של אנשים מדובר מינימום בטרומפלדור שנלחם על הבית, ולא באנשים שבאו סתם לעשות רע.

אולי היו כמה שבאו סתם לעשות רע. אבל רובם כן נלחמו על הבית. וכל הכבוד להם. היו שם גם אנשים שבאמת באו להתפלל. בעיקר יותר מבוגרים, כאלה שלא יושבים בפורומים ולא בדיוק מעודכנים מה קורה מסביב. אבל מי שאירגן את זה לא בא להתפלל, הוא בא לעשות הפגנת כוח פוליטית. להקים מאחז, לסמן מקום כמו כלב שמשטין על העץ. ולכן אני מוריד את הכובע בפני האנשים שעצרו אותו הפעם.

לפני 22 דקות, GTאי כתב:

בתוך כל החרא, יש אוכלוסיה שלמה של כיפות סרוגות שרוצה לחיות במדינה מאוזנת

מאוזנת זה איך? יאפשרו לחילוניים להסתובב חופשי, לא ישימו אותם במחנות ריכוז?

פורסם
לפני 37 דקות, GTאי כתב:

הממשלה במתכונתה הנוכחית לא תוכל להעביר שום דבר "רציני". יש מספיק חכ"ים שלא ירימו ידיים בשעת מבחן.

אם אתה כבר מתנבא, אז תן איזו תחזית קונקרטית, לא משהו ערטילאי.

איזה מהחוקים שבקנה הוא בעיניך ׳שעת מבחן׳ ומי הח״כים שיצביעו נגד?

לפני 51 דקות, GTאי כתב:

מי שמתייאש מפרק את החבילה, מי שנשבר הולך לטיפול זוגי

בשביל טיפול זוגי צריך שניים שרוצים וצריך כנות.

בוא נתחיל אנחנו בתור נציגים משני צידי המתרס.

אני חושב שבשביל להרגיע את הפחדים של חלקים גדולים באוכלוסיה, יש לחוקק חוקה שתסדיר את הזכויות, ערכים והבסיס שעליו נבנית המדינה.

מה דעתך ואם אתה בעד, אני אשמח שתציע מה אתה חושב שצריך להיות כתוב בה?

פורסם
לפני 43 דקות, GTאי כתב:

בתוך כל החרא, יש אוכלוסיה שלמה של כיפות סרוגות שרוצה לחיות במדינה מאוזנת במדינה והם הרבה יותר ליברליים ממה שנדמה. אחרי החודשים האחרונים ובטח לאור אתמול נדמה שהם נשארו לבד והצד השני החליט לפרק את המדינה בכח.

אין ליברלים דתיים בישראל, לא כקבוצה פוליטית. 

הם גם לא "נשארו בצד" בחודשים האחרונים. הם אלו שהביאו עלי את רוטמן, סטרוק, חולת הנפש ההיא שחושבת שרוצח של משפחה של ערבים הוא קדוש, שלמה קרעי ועוד גיבורים דומים. הם אלו שהעדיפו לזרוק את בנט לפח. וגם אלו מהם שהצביעו ימינה, זה אנשים שבסופו של דבר יעדיפו את הדת המסיונרית, בכל מצב שזו מתנגשת עם ערכים אחרים. ולראיה, אף מנהיג דתי עד עכשיו לא ממש יצא נגד עצם הנוכחות של גוף מסיונרי בת"א. גם לא פה בשרשור.

לפני 46 דקות, GTאי כתב:

ואגב, זה לא הם, מנהיגי המחאה, בצורה שיטתית הביאו לך. צריך לפרגן להם על היכולת הזו, זה לא פשוט.

לא. זה לא מנהיגי המחאה. אני מבין לגמרי שהשיח מבלבל ואנשים לא תמיד יודעים להסביר בצורה מספיק טובה מה מפריע ומפחיד וכו'. המחאה הזו צמחה מתוך פחד ממשי ובמן לחלוטין מהממשלה הכי דתית שהיתה בישראל אי פעם, מהחוצפה של חלק מהעומדים בראשה והחירטוטים, סלח לי, הנלווים של נערי הגבעות העומדים בראשה, כאילו דמוקרטיה זה משהו שהם המציאו עוד במעמד הקמת גוש אמונים.

אם המחנה החילוני היה מקבל ערבות כלשהי לכך שאנחנו לא הולכים למדינת הלכה בשניה שזה יתאפשר לרוטמנים ומצביעיהם, ההפגנות היו דועכות לרמה של ההפגנות של "רק לא ביבי" לפני כמה שנים. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 42 דקות, GTאי כתב:

הנה הכותרת של YNET, מעבר לכמה שעושים רעש יש שם אנשים כמוני וכמוך שרוצים שקט (כן, בלי ביבי כבר מזמן היה שקט, לי יש סבלנות לחכות שהוא ילך, לאחרים פחות).

image.thumb.png.e85fabbc7b6b6a19d8e8884a1c58bbb7.png

סה"כ הבינו שמטומטם מספק תחמושת ומעלה רוח קרב לאויב.

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

מאוזנת זה איך? יאפשרו לחילוניים להסתובב חופשי, לא ישימו אותם במחנות ריכוז?

סלח לי, זה ממש בורות לכתוב את זה.

יגידו כן לתחבורה ציבורית בשבת, לפתיחת חנויות במקומות שהרוב רוצה. אלו רק דוגמאות.

הקו המנחה שלהם הוא חייה ותן לחיות, ובמקומות שיש בהם התנגשות משמעותית יהיה קשה יותר לעשות ויתורים.

אתה תוכל לבחור אם זה מספיק טוב לך, או שצובעים בחילוניות הכל. הם רוצים להיות איתך.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

הבייה היא שלפי התגובות פה של אנשים מדובר מינימום בטרומפלדור שנלחם על הבית, ולא באנשים שבאו סתם לעשות רע.

אל תשכח שגם לארומפלדור היו פעם שתי ידיים לפני שהתחיל עם השטויות שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 דקות, GTאי כתב:

יגידו כן לתחבורה ציבורית בשבת, לפתיחת חנויות במקומות שהרוב רוצה. אלו רק דוגמאות.

איפה הם קיימים הדתיים המופלאים האלו?

למי הם מצביעים?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ועוד כסף מוזרם (שומר לעצמי את הקללות)

גם למוסדות ללא לימודי ליבה: אושרה עוד העברת מאות מיליונים לחינוך החרדי (ynet.co.il)

לעזאזל! עד מתי?

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

איפה הם קיימים הדתיים המופלאים האלו?

תשאל את החתול המרחף הוא יסביר לך

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...