Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שאתה כמו ״אדם גולד״ לא טרחת לקרוא את הראיון המלא.

להגיד שהגשת כתב האישום נועדה לגרום לראש הממשלה להתפטר, לא נובעת ממה שנאמר.

ובאמת שאין לי רצון להגן על אלשיך (שהוא מינוי של ביבי) שהיה מפכ״ל שקרן וגרוע.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 שעות, פינדר כתב:

בכנות? הם מפחידים אותי לא פחות מהחרדים.

אורח החיים החרדי הוא איום כלכלי דמוגרפי לעתיד הבינוני רחוק.

המשיחיסטים בצבא הם איום מיידי (על תפיסת החיים שלי).

זה תמיד שעשע אותי - בשמאל כל כך מפחדים מה"משיחיסטים" בצבא שיתהפכו עלינו (שבינתיים התיכונים שלהם/מכינות מובילים בנתוני גיוס, כולל קרבי, כולל מילואים שכל פעם אני רואה יותר ויותר כיפות סרוגות וכך הלאה), אבל מהדרוזים הם לא מפחדים שיקבלו סיבוב ברגע שהשייח' יגיד לעשות משהו, כי על סמך האירועים בשנים האחרונות, זה דווקא יותר סביר שיקרה.

עכשיו, אגב, יש איום חדש על צה"ל, לא פחות מיידי מהמשיחיסטים לדעתי, וזה ה"ברוגזיסטים" - חיילים בקבע/מילואים, שמוכנים לשחק במשחק רק אם משחקים לפי הכללים שלהם. ברגע שמשהו לא לרוחם, אז הם שוברים את הכלים ולא באים (או לפחות עושים רעש שהם לא באים).

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראת את הכתבה? אף אחד לא ניסה לגרום לו להתפטר, יש נגדו חשדות אז הגישו כתב אישום, צפו שהוא יתפטר כי זה מה שעשה אולמרט.

מפה ועד לנסות לגרום לו להתפטר כדי לעשות הפיכה ,איזה דרמות עושים פה מכל מילה...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

שבינתיים התיכונים שלהם/מכינות מובילים בנתוני גיוס, כולל קרבי, כולל מילואים שכל פעם אני רואה יותר ויותר כיפות סרוגות וכך הלאה

נו זו בדיוק הבעיה שציינתי.

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

אבל מהדרוזים הם לא מפחדים שיקבלו סיבוב ברגע שהשייח' יגיד לעשות משהו,

כמה קצינים דרוזים יש במטכל?

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

ה"ברוגזיסטים

זה איום גדול מאוד.

זה מה שקורה כשאנשים בשלטון נתקפים בשכרון כח ומנסים להפוך את צורת השלטון במדינה באון חד צדדי.

Just now, SlowRide כתב:

קראת את הכתבה?

הגזמת.

כל השופרות וכל הביביסטים ותומכי ההפיכה, מצטטים את הכותרת הזו כמוצאי שלל רב.

וכצפוי, ידידנו לב טוב פה, מראה שהציבור אוכל את זה בכפית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

האזנתי לראיון, תאזינו גם. 

https://glz.co.il/גלצ/תוכניות/יניר-קוזין-וספי-עובדיה/יניר-קוזין-וספי-עובדיה28-06-2023-0801/איש-לא-ניחש-שלא-יתפטר-רוני-אלשיך-על-חקירות-רהמ-נתניהו 

זה מה שיצא לי משם: 

1. הנחת העבודה הייתה שהוא יתפטר 

2. אף אחד לא יכל לדמיין שהוא ילחם תוך כדי כהונה 

3. אם במערכת היו יודעים שכך יהיה יתכן ובפרקליטות היו מסתכלים על הדברים אחרת 

4. התקדים שעמד לנגד עינינו היה אולמרט

מסכים, הנושא פתוח, לכל צד יש מקום ענק לפרשן את זה איך שבא לו. (כלומר האם הנחת העבודה והתקדים שהוא יתפטר בעקבות המשפט האם זה מה שתמרץ את התביעה להגיש את כתב האישום, או שזה עניין צדדי שהפרקליטות הישרה לא רצתה לגרור את המדינה לכאוס והייתה "מוותרת" לביבי על העבירות למען טובת המדינה)

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 דקות, לב טוב כתב:

מסכים, הנושא פתוח, לכל צד יש מקום ענק לפרשן את זה איך שבא לו.

יפה. יש התקדמות.

עכשיו צריך להוסיף לפרשנות את ההגיון.

למה שמפכ״ל דתי, מזרחי, ימני שמונה ע״י ביבי, ירצה לגרום לו להתפטר, כדי לשרת איזו תיאריית קונספירציה הזויה על האליטות השמאלניות של הפרקליטות והדיפ סטייט?

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ולמה במשפט הכי חשוב אולי במדינה תיק התביעה מחורר כל כך?

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מעניין 1

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

מעולם לא ראיתי אף ביביסט מנסה להסביר את תאוריית הקונספירציה שלהם. טוענים שמנסים להפיל את ביבי כבר 20 שנה. אבל בין לבין חקרו את שרון, הבן שלו הלך לכלא כזכור לי, חקרו את אולמטר, שהלך לכלא, חקרו עוד אינספור נבחרי ציבור בראשויות מקומיות וברמה הארצית.

לפני 10 שנים ביבי הקים ממשלה עם לפיד, לפני 3 שנים עם גנץ. לפני זה לפני זה ישב בקואליציה עם ברק, כשהם חלמו ביחד להפציץ את איראן או משהו. לאורך כל השנים אותו המיינסטרים שכביכול רוצה להפיל "ראש ממשלה חזק מהימין" לא החרים אותו באמת, ואם ביבי ולפיד לא היו רבים סביב ישראל היום - יכול להיות שקואליצית ליכוד - יש עתיד היתה מחזיקה 4-5 מערכות בחירות. ומצביעי יש עתיד, די בטוח, לא היו מסתכלים על ביבי כמו שמסתכלים עליו עכשיו, כשהוא חובר לקיצונים שבקיצונים בישראל.

לאורך כל התקופה הזו ביבי גם הגן על מערכת המשפט, לא עשה דבר לגעת בה ואפילו היה בקשר כלשהו עם אהרון ברק.

אני מבין לחלוטין שיש סיכוי שהוא לא מושחת. אלא סתם נהנתן, שאוהב לגלוש לתחום האפור ולא להוציא כסף אם מישהו אחר יכול. טוב שזה נדבק. טוב אם יצא זכאי אם הוא זכאי. אבל אני בטוח בדבר אחד: מי שירש אותו יוכל לעבור על איזה חוק שבא לו, מתי שבא לו, כמה שבא לו. כי העבד.. סליחה, המצביעים, של ביבי, יחד עם חבריהם עם העגלות המלאות\ פשוט מייצרים משוואה חדשה, בה נבחרי ציבור הופכים לuntouchables. ואני לא מצליח לדמיין על תסריט בו חוקר או וואטאבר שאמור להתעסק בזה, שפוי, יעיז על לחשוב על לבדוק חשדות נגד פוליטיקאים אהודים בעתיד.

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

עכשיו, אגב, יש איום חדש על צה"ל, לא פחות מיידי מהמשיחיסטים לדעתי, וזה ה"ברוגזיסטים" - חיילים בקבע/מילואים, שמוכנים לשחק במשחק רק אם משחקים לפי הכללים שלהם. ברגע שמשהו לא לרוחם, אז הם שוברים את הכלים ולא באים (או לפחות עושים רעש שהם לא באים).

אתה מדבר על אנשים שלא משחקים במשחק, אלא טוחנים יומי מילואים מעל ומעבר המוגדר בחוק ולכן הם מתנדבים. והם לא שוברים את הכלים, אלא מודיעים שאם תהיה הפיכה משטרית יפסיקו להתנדב.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 7 דקות, לב טוב כתב:

למה דוחים את הפתיחה של הרכבת הקלה כבר שנה? הקונספירציה האחרונה ששמעתי היא שמירי רגב לא רוצה שחולדאי יצטלם גוזר את הסרט או משהו.

הסברה היותר פשוטה היא שפשוט עשו חרא של עבודה, כמו כמעט בכל דבר בישראל, שהוא לא שתיים וחצי חברות הייטקס עם בקרת איכות נורמלית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, לב טוב כתב:

ראית כבר פסק דין?

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

ראית כבר פסק דין?

מצד מחנה מסוים פסק הדין כבר נחרץ בשלב פתיחת החקירות, אפ'חד שם לא אמר "נמתין למשפט". ביבי הוחרם הלוך וחזור ע"י מקהלות רק-לא-ביבי. ועל הממשלה הנוכחית עם בן גביר אפשר לבוא בתלונות רק לגנץ / לפיד שהעדיפו להחרים מליון מצביעים כי "ביבי מסוכן לישראל". 

תודו שאם גנץ את לפיד היו מצטרפים לביבי לממשלה חילונית רחבה *לכאורה* המצב בארץ בהכל היה יותר שפוי ויציב. אך כשלחצו את ביבי לפינה, זה הברירה שנשארה לו. 

וכן, ראינו חלקית במהלך הדיונים בבית המשפט איך סעיפי אישום רבים נמחקים אחד אחרי השני, איך הפעילו לחצים הזויים על עדים משל היו משפחות טרור, ואיך התביעה נאלצה "לתקן" את כתב האישום פעם אחר פעם במהלך המשפט. (ולא מזכיר את תיק הצוללות שגם נפתח בקול רעש גדול, ובסוף התברר ש*לכאורה* ביבי לא שם.) 

מה באמת היה בפגישת השופטים בתיק 4000 נדע אולי רק ביום שני, אבל *לכאורה* איך שזה נראה כרגע, שלושת סעיפי השוחד החזקים כמו בטון פשוט לא קיימים, אז אני מצפה לקצת צניעות מהצד המצפה לנפילתו של ביבי.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

אתה מדבר על אנשים שלא משחקים במשחק, אלא טוחנים יומי מילואים מעל ומעבר המוגדר בחוק ולכן הם מתנדבים. והם לא שוברים את הכלים, אלא מודיעים שאם תהיה הפיכה משטרית יפסיקו להתנדב.

חלקם כן, חלקם לא, בגלל זה צה"ל דואג להזהיר שמי שיבריז סתם ככה יענש. אי אפשר להעניש מתנדבים.

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

ואני לא מצליח לדמיין על תסריט בו חוקר או וואטאבר שאמור להתעסק בזה, שפוי, יעיז על לחשוב על לבדוק חשדות נגד פוליטיקאים אהודים בעתיד.

הייתי שמח אם כל אדם שעובר על החוק יחקר, לא משנה כמה הוא אהוב. כמו הבחור של זק"א, שהיה "טהור" וגילו שהוא פסיכופת.

אבל - שיהיו ישרים. בלי תרגילי חקירה לא חוקיים (והם ידעו שזה לא חוקי), בלי יועץ משפטי שדואג לעצור בשבת בצהריים אישה דתייה כי צעקה לו בושה, בלי להביא בת 84 חולת סרטן לחדר חקירות כאילו היא שתתה עם שרה שמפניה.

משפט נתניהו | חוקר המשטרה על זימון אמה החולה של איריס אלוביץ' לחקירה: "אין לי הסבר" - מקור ראשון (makorrishon.co.il)

"לא זוכר", "לא יודע", "לא אמרו לי", "לא ידענו" "לא מצאנו". אלופי ההסברים.

כשהמשטרה מתנהלת ככה בתיקים הכי מדוברים במדינה נשאלת השאלה מה קורה בסתם תיק של אזרח מהשורה שלצד השני אולי יש קשר לאיזה חוקרת?

• מעניין 1
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

הייתי שמח אם כל אדם שעובר על החוק יחקר, לא משנה כמה הוא אהוב. כמו הבחור של זק"א, שהיה "טהור" וגילו שהוא פסיכופת.

ברור, כי אתה מייצג, די כמוני, למרות ההבדלים בהרבה דעות אחרות, רצון לחיות במדינת חוק.

לצערי יש רבים וטובים שזה לא האינטרס שלהם.

פורסם
לפני 15 דקות, לב טוב כתב:

מצד מחנה מסוים פסק הדין כבר נחרץ בשלב פתיחת החקירות, אפ'חד שם לא אמר "נמתין למשפט". ביבי הוחרם הלוך וחזור ע"י מקהלות רק-לא-ביבי. ועל הממשלה הנוכחית עם בן גביר אפשר לבוא בתלונות רק לגנץ / לפיד שהעדיפו להחרים מליון מצביעים כי "ביבי מסוכן לישראל". 

תודו שאם גנץ את לפיד היו מצטרפים לביבי לממשלה חילונית רחבה *לכאורה* המצב בארץ בהכל היה יותר שפוי ויציב. אך כשלחצו את ביבי לפינה, זה הברירה שנשארה לו. 

מצד מחנה אחר, התיק מתפורר בעזרת ציוצים של אלי ציפורי, מי צריך שופטים כשיש שופרות, לא ככה?

הייתה לו עוד ברירה, משהו קטן שנקרא ללכת הביתה. או שאתה גם בגישה של שרה? שתישרף המדינה מה שנקרא…

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

כשהמשטרה מתנהלת ככה בתיקים הכי מדוברים במדינה נשאלת השאלה מה קורה בסתם תיק של אזרח מהשורה שלצד השני אולי יש קשר לאיזה חוקרת?

אין לי איזה חיבה יתרה לגוף הזה, וגם לא למערכת המשפט, מכיר מקרוב כמה אנשים שעברו תקופות לא פשוטות בגלל שטויות שלא קשורות אליהם.

אבל לכל שיט כזה יש סיבה, זה כמו שתראה מישהו עם טויטה הכי אמינה בעולם, עשה 50k קילומטר בלי טיפול, הרכב מתחיל לעשות בעיות, ואז תגיד איזה חברה פח, לא אמינה בשיט.

עכשיו תחשוב למי בדוגמא הזאת יש אינטרס לגרום למערכת לקרטע… למי יש אינטרס להחליש את מערכת המשפט? לשמאלנים ששולטים בה? אני בספק.. לבכיינים שטוענים שהיא רודפת אותם? כנראה שכן. 

אני אפילו לא מדבר על המשפט שלו, למה מישהו הכנס בי עם רכב ליסינג בלי ביטוח צד ג׳ ואני צריך לשקול אם לתבוע אותו? לחכות שנה וחצי למועד דיון בתביעות קטנות.. זה יותר מעניין אותי מפוליטיקאי נהנתן כזה או אחר.

• תוכן חדש...