Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

יצא לי לראות רק את החלקים בפייסבוק/טוויטר. 

תשמע, לפחות הוא מדבר סבבה. התוכן, זה כבר משהו אחר. אבל הוא גם משכנע ולא נשמע בור מהשניה הראשונה.

לא מעניין איך הוא מדבר, מעניין מה הוא עושה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, arturkopit כתב:

העיקר הנשמות הטובות ימשיכו לספר עם השקר "העם הנאור"

https://fb.watch/lgkeLePqQr/

ממליץ לראות את הכתבה המלאה.

לאחר כריתת הברית עם אלוהים, כשקיבלנו את התואר "עם סגולה", באמת האמנו בזה. אחר כך סתם ירשנו את זה והיום ה"עם סגולה" הפך להיות לכלי גזענות, התנשאות ויהירות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 51 דקות, arturkopit כתב:

העיקר הנשמות הטובות ימשיכו לספר עם השקר "העם הנאור"

https://fb.watch/lgkeLePqQr/

ממליץ לראות את הכתבה המלאה.

אין שום התר להתפלל בכנסיה נוצרית, בטח שלא קתולית - אליה אסור אפילו להיכנס. 

החבר'ה של ברלנד הם השוליים של השוליים של החברה החרדית, אם בכלל ניתן להגדיר אותם תחת הקבוצה הזו.

• אהבתי 1

No worries 8)

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

בעברית או באנגלית?

וואלה היה לו גם קטע מצחיק בעיניין האנגלית.

כאילו הוא ברמת העיקרון צודק בטענה שלו שדומיות פוליטיות ממדינות אחרות מדברות בשפת האם שלהם כאות כבוד, רק שלרוב הם גם יודעים אנגלית. הוא קודם השפיל את עצמו, ואז התחיל להגיד שהוא שומר על כבוד העברית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, tzahico כתב:

אין שום התר להתפלל בכנסיה נוצרית, בטח שלא קתולית - אליה אסור אפילו להיכנס. 

החבר'ה של ברלנד הם השוליים של השוליים של החברה החרדית, אם בכלל ניתן להגדיר אותם תחת הקבוצה הזו.

למה אני שומע את התירוץ המגוחך הזה בכל מינה גרסאות כאשר מוציאים את הכביסה המלוכלכת על חרדי כלשהו בין אם זאת קבוצה או אדם אחד?

למה כל כך קשה לחרדים לקחת אחראיות על המעשים שלהם?

זה בעיקר מביך.

פורסם
לפני 11 דקות, arturkopit כתב:

למה אני שומע את התירוץ המגוחך הזה בכל מינה גרסאות כאשר מוציאים את הכביסה המלוכלכת על חרדי כלשהו בין אם זאת קבוצה או אדם אחד?

זה בעיקר מביך.

אני לא רואה שקבוצות אחרות מתנהגות אחרת אז למה שהם יתנהגו אחרת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

אני לא רואה שקבוצות אחרות מתנהגות אחרת אז למה שהם יתנהגו אחרת?

האם אתה יכול להכליל את כל החילונים כקבוצה אחת כמו החרדים?

פורסם
לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

האם אתה יכול להכליל את כל החילונים כקבוצה אחת כמו החרדים?

האמת יותר חשבתי בכיוון של "רוסים", "מרוקאים", "עיראקים", "פולנים" וכדומה. למרות שהיום אנחנו די שעטנז בכל נושא העדות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

וואלה היה לו גם קטע מצחיק בעיניין האנגלית.

כאילו הוא ברמת העיקרון צודק בטענה שלו שדומיות פוליטיות ממדינות אחרות מדברות בשפת האם שלהם כאות כבוד, רק שלרוב הם גם יודעים אנגלית. הוא קודם השפיל את עצמו, ואז התחיל להגיד שהוא שומר על כבוד העברית.

הבעיה היא פחות שהוא לא יודע אנגלית (למרות שזה אומר שצריך לתרגם לו הכל -- אני מצפה משר אוצר שיקרא באופן קבוע את הדו״חות המחקר של ה-OECD, האוצר האמריקאי, הבנק העולמי, בנקים בינ״ל  וכתבי עת כלכליים נפוצים, כמו ה-Economist. אם הוא לא יכול ספונטנית לקרוא חומר כזה בבית ללא תיכנון מראש, זו בעיה לא טריוויאלית).
הבעיה העיקרית היא שהוא אפילו לא יודע שהוא לא יודע אנגלית. לא היתה בעיה לארגן מראש מתורגמן שיתרגם את זה סימולטאנית -- הרבה אישים מארצות ששפת האם שלהם איננה אנגלית עושים את זה, וזה לא בושה (ורבים עושים את אפילו אם האנגלית שלהם לא רעה בכלל -- הם מעדיפים תרגום מקצועי כדי שהנאום יעשה רושם טוב.)
זה מעיד או על יהירות, או על חוסר מודעות עצמית מדאיגה, או על הסתמכות על החבר הדמיוני שלו -- ככל הנראה שילוב של שלושתם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

האמת יותר חשבתי בכיוון של "רוסים", "מרוקאים", "עיראקים", "פולנים" וכדומה. למרות שהיום אנחנו די שעטנז בכל נושא העדות..

זה היה נכון בתקופה של עליות מרוכזות לארץ מסיבות ידועות, כיום כולם מעורבבים.

אפילו שיש גורמים בממשלה ובמדינת ישראל ששונאים את זה ורק מנסים להסית  "רוסים", "מרוקאים", "עיראקים", "פולנים" וכדומה אחד כנגד השני.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

כל ״השד העדתי״ הוא בעיקרו בלוף שקרי של נתניהו, אם כי מי שעורר אותו בזמנו אחרי שכבר נעלם היה לצערי בגין במע׳ הבחירות שלו ב-1981 (לא ב-1977), בהמשך לנאום הצ׳חצ׳חים של דודו טופז.
יש נתונים של הלמ״ס. כבר מעל 30 שנה ש 25%-30% מהנישואים בין יהודים בארץ הם בין-עדתיים (כלומר, בין ״ספרדים״ ל״אשכנזים״), כלומר כבר יש דור שני שמעורבב, וגדל על האוכל והמסורות של שתי עדות לפחות -- והוא אחוז גבוה מהאוכלוסיה היהודית.
הפער הגדול הוא לא בין עדות, אלא בין מי שגדל והתחנך בארץ למי שלא, למשל היום, אצל עולי אתיופיה שעלו ברובם גם עניים וגם ללא השכלה, בסטנדרטים שלנו. המצב מאד משופר לדור שנולד בארץ. וזה תמיד היה כך. יהודי גרמניה שעלו בשנות ה-1930 זכו לקיתונות של לעג ובוז מהצברים שהגיעו רק דור אחד קודם ממזרח אירופה.

גם בשנות ה-50, העולים מעיראק ופרס היו בד״כ ממעמד הביניים -- יותר בעלי אמצעים ומשכילים לא רק מעולי תימן, אלא גם מהעולים מרומניה.

פורסם
לפני 43 דקות, arturkopit כתב:

זה בעיקר מביך.

בא נאמר שחרדי ממוצע יותר קרוב אליך בדעות מאשר לחברה של "שובו בנים"- ברלנד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, arturkopit כתב:

זה בעיקר מביך.

ארתור תגיד יא מת על שנאה, אם אני אעלה פה את הסרטון של האישה מהאוטובוס שצועקת על חרדי שהוא שם כיפה במדינה יהודית, אתה תגיד שכל החילונים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם?

מביא פה סרטון של 2-3 קיצוניים שאף אחד לא מתחבר עליהם וזורק מזה טענה על מגזר שלם.. מה יהיה איתך?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה תגיד שכל החילונים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם?

אתה לא אומר את זה, אבל פעילי ימין \ חרדים אתמול לחלוטין חגגו על זה בטוויטר. וזה מאוד מעצבן. כי זה לא שזה משנה את הסטטיסטיקה העגומה על העדר התרומה של החרדים לכלכלת או בטחון ישראל.

(סתם ניצלתי את הפוסט שלך להגיב לזה)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אני אעלה פה את הסרטון של האישה מהאוטובוס שצועקת על חרדי שהוא שם כיפה במדינה יהודית, אתה תגיד שכל החילונים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם?

ספציפית האשה הזו לא מייצגת את החילונים בשום אופן. היא לא מייצגת שום מגזר. אפילו אם היה מגזר שלם של "טיפשים עם תעודות שלא משתייכים לשום מגזר ומגדלים 2 כלבים ארבעה חתולים וילד אחד" - הוא היה מתנער ממנה.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אתה לא אומר את זה, אבל פעילי ימין \ חרדים אתמול לחלוטין חגגו על זה בטוויטר. וזה מאוד מעצבן. כי זה לא שזה משנה את הסטטיסטיקה העגומה על העדר התרומה של החרדים לכלכלת או בטחון ישראל.

ודווקא הקורבן של המקרה הזה הוא אדם שעובד ותורם למשק ולחברה. 

שיחגגו עד מחר, אני דיי בטוח שהיא עובדת אצל טופז לוק וחבריו, פרוקסי של יאיר הון.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...