Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

אפשר להסכים שהממשלה הזו מסדרת עם הכלכלה לא פחות טוב מהקודמת?
כנ"ל לגבי הביטחון.
כנ"ל לגבי יחסי החוץ.
כנ"ל לגבי שאר הדברים.

בקיצור אין שום דבר מיוחד בביבי.
אולי בליכוד יפטרו אותנו ממנו? הם לא רוצים לחזור לשלטון כבר?

ברור שהיא מסתדר, אפילו לא רע בכלל, אבל עבור החסידים (שפוטים? עבדים?) שלו כל מי שלא הוא בהכרח כישלון. כמו אצל סלומוניקו השלישי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, eitanuch כתב:

לא הייתי ממהר לשפוט. אנחנו לפני העלאת ריביות בקרוב בצורה דיי ודאית והמפה יכולה מאוד להשתנות. 

אני שופט לפי כמה דברים:

1- הציפיה שלי בהתבסס על גודל הגרעון דאשתקד

2- המצב -הנוכחי- במקומות אחרים בעולם

3-המספרים שאנחנו רואים כרגע (כולל הוצאות ממשלה צפויות) ומה המשמעות שלהם לעתיד הקרוב. (ובאמת, אם מישהו לא יעשה משהו דרסטי- אנחנו בפוזיציה טובה.)

וכן, זו נטו עבודה של הממשלה הנוכחית. או למעשה, כמעט בלעדית של האוצר. להגיד שאני מחבב את ליברמן? חד וחלק לא.

אבל הוא כרגע עושה חיל ולא ניתן להכחיש את זה. קצת כמו ביבי ב 2003 שעשה דברים לא פופולריים, אבל מאוד מאוד נכונים.

העלאת ריבית- כן, תהיה. בלתי נמנע. ובטווח הקצר זה הולך להיות מבאס, אבל אחת הסיבות לשלל המשברים שאנחנו נמצאים בהם היום זו הריבית האפסית ששלטה בשוק שנים ארוכות.

*אני כותב את זה למרות שאני אישית הולך להיפגע מאוד מכל העלאת ריבית בזמן הקרוב. ועדיין, זה כנראה הדבר הנכון לעשות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

אולי בליכוד יפטרו אותנו ממנו? הם לא רוצים לחזור לשלטון כבר?

לא יקרה לעולם, הסגול ידע לקדם רק את הסמרטוטים ואומרי ההן.

כל הבכירים כרגע, הם סמרטוטים ואומרי הן, אלו שלא סמרטוטים כבר אצל סער.

פורסם

אולי.

אנחנו לא יודעים כמעט כלום על נסיבות המקרה, מלבד זה שבדיעבד התברר שהאישה לא היוותה איום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש סרטון של הירי, מה שאומר שאו שהם באמת קראו לה לעצור וירו באויר והיא המשיכה להתקדם מספיק זמן כדי שמישהו יצלם, או שזה היה מארב מתוכנן.
אין משהו אחר, ותמיכה או קריאה להעמדה לדין זה הסתה ברורה נגד חיילי צה"ל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסרטון בכתבה זה רק אחרי שירו בה.

אני לא בקיא בנוהלי פתיחה באש של היום, אבל אם קראו לה לעצור, ירו באויר ועדיין המשיכה להתקדם, זה מצדיק ירי. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כי אדם שפוי לא ידחוף סנאף באתרי חדשות. לצערי מדי פעם זה כן זולג לשם, לא משנה אם מוצדק או לא מוצדק.

במקרה הזה- כשחשוד לא עוצר יורים לעבר הרגליים, ועכשיו צריך להבין איך קרה שהחשודה מתה. אם ירו לעבר הרגליים והיה ריקושט או משהו- אין מה לעשות, פעלו נכון. היא לא עצרה.

אם ירו לעברה ישירות- בעייתי. אלו לא הנהלים, וחוסר צייתנות לפקודה לעצור לא אמור להיות גזר דין מוות אוטומטי כשלא רואים נשק. זה לא שהיא רצה בסכין שלופה ואז יורים למרכז מסה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
פורסם

באוירה של היום אני לא מאשים את החיילים.

אבל, עצוב, שזה נהיה מקובל ששלושה חיילים חמושים ומשוכפצים, לא יכולים להשתלט על אישה מבוגרת בלי להרוג אותה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

תמיכה או קריאה להעמדה לדין זה הסתה ברורה נגד חיילי צה"ל

בלי קשר למקרה הזה, קריאה להעמדה לדין היא לא הסתה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

כי אדם שפוי לא ידחוף סנאף באתרי חדשות. לצערי מדי פעם זה כן זולג לשם, לא משנה אם מוצדק או לא מוצדק.

ברור, סתם צלמי החדשות פתחו זיגים בשאיפה לתפוס קרב יריות.
או לשדר שוב ושוב את הסרטונים מהפיגועים האחרונים בזמן אמת.
מהנדסי תודעה.

@farkash7 עצימת עיניים למצב במדינה. האמ אמא של הסתה וניסיון למנוע מלוחמי צה"ל להגן על עצמם. 

בעניין נוסף, איימן עודה והקריאות שלו זה הסתה וקריאה למרד או לא?

ואשכרה רוצים שיתמכו כדי שהממשלה הזאת תשאר..

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הסתה פרופר זה לא, אבל לקרוא להעמדה לדין לפני שיש חקירה וכל הפרטים ידועים זה די dick move

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

באוירה של היום אני לא מאשים את החיילים.

אבל, עצוב, שזה נהיה מקובל ששלושה חיילים חמושים ומשוכפצים, לא יכולים להשתלט על אישה מבוגרת בלי להרוג אותה.

מה לעשות שהחיים שלהם קודמים? אין להם מושג אם היא לא ממולכדת באיזו פצצה. ירי לרגליים זה לא ירי להרוג.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

הסתה פרופר זה לא, אבל לקרוא להעמדה לדין לפני שיש חקירה וכל הפרטים ידועים זה די dick move

זה לא משנה. זה לא הסתה. רק מזכיר לך שהעמדה לדין לא אומר הרשעה, זה אומר משפט, בדיקת העובדות.
להגיד שצריך להעמיד את פוטין לדין על פשעי מלחמה זו הסתה? לא שאני משווה את החיילים לפוטין, אבל זו כם קריאה העמדה לדין ומשום מה כולם חושבים שהיא לגיטימית.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

עצימת עיניים למצב במדינה. האמ אמא של הסתה וניסיון למנוע מלוחמי צה"ל להגן על עצמם. 

אתה יכול לחזור על זה 1000 פעם זה לא משנה. קריאה להעמדה לדין היא לא הסתה. לא רק זה היא גם קריאה לגיטימית. אתה יכול לקרוא להעמיד לדין כמו תרנגול עד מחר בבוקר אם זה עושה לך טוב, אף אחד לא אמר שמישהו צריך להתייחס לקריאות האלו.
אף אחד לא מונע מהחיילים להגן על עצמם, ואם החיילים שלנו מפחדים לפעול כי ח"כ ולא משנה מאיזה מפלגה/מגזר צעק משהו אז הבעיה היא לא אצל הח"כ הדביל.
על אותו משקל מחר בבוקר חייל אחר יצא למסע הרג כי איזה ח"כ "הסית" אותו לזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

מה לעשות שהחיים שלהם קודמים? אין להם מושג אם היא לא ממולכדת באיזו פצצה. ירי לרגליים זה לא ירי להרוג.

רק שאחרי זה מספרים לנו פה שמאז מקרה אזריה, חיילים פוחדים לירות, למרות שהמציאות הפוכה לגמרי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...