Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסר במדינה שלנו טמבלים,כל שני וחמישי עולה פוסט בפייסבוק עד כמה לפיד גוזל את העם.

העובדה הפשוטה שהם לא מבינים שלפיד לא אשם, אלה הממשלה הקודמת מרתיחה אותי!

אני אישית שכנעתי די הרבה אנשים להצביע ללפיד,והיום אני סופג על זה אש מכל מיני "גאוני" כלכלה.

למרות שגם לפיד לא טלית שכולה תכלת ויש לו לא מעט טעויות,צריך לתת לו את הזמן להוכיח את עצמו.

במקרה הכי גרוע תמיד יש עוד בחירות.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
אתה מתעדכן במציאות לפני שאתה מגיב?

עובדה- בנט ולפיד הקימו גוש חוסם מכיוון שבלעדיהם ביבי לא יכל להקים ממשלה.

המגזרים הלא יצרניים יהיו חייבים לצאת לעבוד אם לא יקבלו כסף מעטיניו של הביטוח הלאומי. עובדה- מבוצעים קיצוצים.

עובדה- נבחרה ממשלה ימנית. אתה לא מצפה שהיא תקצץ בהתנחלויות. אם אתה כן מצפה אז צפויה לך אכזבה.

עובדה- מהפכה שירותי הדת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4381427,00.html .

http://www.iba.org.il/bet/bet.aspx?type=1&entity=930897 . "כמו כן יאוחדו מועצות דתיות, ומספרן צפוי לרדת מ-133 לכ-80 מועצות."

פנסיות של אנשי צבא, אין לי מושג בנושא.

צודק, אני לא מצפה שתקצץ בהיתנחלויות.

אבל לא תציג את עצמה כממשלה שוחרת שלום שמעוניינת מחר בבוקר לחתום על הסכם מה שהיא לא. וזה נוגע בעיקר ללפיד שתפס את המצביעי המכרז-ימין וקצת שמאל ונהיה ביבי*בנט או דרך*כוח

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אין לנו זמן לעוד בחירות ועוד בחירות. אנחנו נמצאים בנקודת אל חזור שבה אם לא יתקנו את המערכת מהבסיס המצב פה ילך ויהיה רק יותר קשה ובסוף המדינה תתמוטט.

בין אם מדובר בהתרבות החרדים ובסוף שליטתם במוסדות השלטון. בין אם מדובר בהתרבות הערבים ושליטתם במדינה. ובין אם מדובר בוועדים הגדולים שנראה לאחרונה שכולם מסכימים שיש צורך לצמצם אותם גם אם במשא ומתן ולא בשביתות והכרזות מלחמה.

סוף סוף יש לנו ממשלה שעושה למען האזרח העובד וגם זה לא טוב ליהודים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אבל לא תציג את עצמה כממשלה שוחרת שלום שמעוניינת מחר בבוקר לחתום על הסכם מה שהיא לא. וזה נוגע בעיקר ללפיד שתפס את המצביעי המכרז-ימין וקצת שמאל ונהיה ביבי*בנט או דרך*כוח

ושוב פעם, מה ציפית שבתוך חודשיים יפתרו סכסוך שקיים כבר 150 שנה ?

תן להם הזדמנות ותהיה סבלני.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ושוב פעם, מה ציפית שבתוך חודשיים יפתרו סכסוך שקיים כבר 150 שנה ?

תן להם הזדמנות ותהיה סבלני.

נו באמת?? לא ציפיתי לזה אבל מי שמכוון לשם לא ממשיך לבנות ולפתח ביו"ש ודרך אגב ה"סיכסוך" הוא בין 46 שנה. והוא זה שתוקע את ההיתקדמות של ישראל והופך אותה לשק החבטות של העולם, וכן היו פה כמה ממשלות ימין מאז ממשלת רבין של 95 שיכלו לעשות את זה. אבל מה אני ידאג..... תמשיכו לחשוב שהחרדים הם הבעיה של המדינה, הם לא! אלה הדת(להלן בנט וחבריו)

פורסם

ממש לא צודק.

גם אם אתה ממשלת ימין קיצוני אתה יכול להשקיע בהתנחלויות אבל בשכל ולא בביזבוז תהומי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסכסוך היהודי ערבי לא מתייחס ליו"ש או לעזה או ללוד, הוא כללי.

המשך בנייה ופיתוח נעשה בידי המדינה הריבונית והשולטת ולאף אחד בעולם אין זכות לומר לנו מה לעשות. כל מצב אחר יציג אותנו כחלשים יותר בפתיחת המשא ומתן כשיגיע.

אין היגיון בלא לחזור למשא ומתן ואין היגיון בלחזור למשא ומתן עם מתנות לצד השני. צריך וחובה לחזור למשא ומתן אבל כמו מי שאנחנו באמת וכרגע מדובר בממשלה ימנית שוחרת טובתם של המתנחלים.

המצב כרגע הוא שאנחנו החזקים והשולטים והצד השני חייב להפנים את זה.

fiat x1/9

פורסם
הסכסוך היהודי ערבי לא מתייחס ליו"ש או לעזה או ללוד, הוא כללי.

המשך בנייה ופיתוח נעשה בידי המדינה הריבונית והשולטת ולאף אחד בעולם אין זכות לומר לנו מה לעשות. כל מצב אחר יציג אותנו כחלשים יותר בפתיחת המשא ומתן כשיגיע.

אין היגיון בלא לחזור למשא ומתן ואין היגיון בלחזור למשא ומתן עם מתנות לצד השני. צריך וחובה לחזור למשא ומתן אבל כמו מי שאנחנו באמת וכרגע מדובר בממשלה ימנית שוחרת טובתם של המתנחלים.

המצב כרגע הוא שאנחנו החזקים והשולטים והצד השני חייב להפנים את זה.

לא הוא לא! מדובר בהפרדה גזעית לא חוקית שאתה משפיע על אנשים שחיים לדוגמא בקלאנדיה אבל הם לא יכולים להשפיע על מי שמנהל להם את החיים רק בגלל דתו. המצב הכל כך מעוות הזה כל כך היתרגלנו אליו שאתם חושבים שמדובר פה באיזה משהו נורמאלי. ולא את בעיית הפליטים יכלו לפתור מזמן באופן די הוגן לנו ולהם בלי "חדירה המונית" לארץ וכן כדי למנוע טרור לא צריך חייל על כל 3 פלסטינים בגדה צריך גבול, כמו שיש עם מצרים וכמו שיש עם ירדן ששם יש לך לגיטימציה גדולה להגן על עצמך.

ובהקשר לריבונית ושולטת שטחים אלה לא שייכים למדינה באופן חוקי לכן החוק הישראלי לא חל שם אלה חוק צבאי ובנוסף הכיבוש הינו מפעל רווחי ביותר לבעלי ההון (מקלט מס) ולתעשיות צבאיות למיניהם ולפוליטיקאים. הוא לא ריווחי לבני האדם במדינת ישראל כמוני וכמוך

פורסם
לא חסר במדינה שלנו טמבלים,כל שני וחמישי עולה פוסט בפייסבוק עד כמה לפיד גוזל את העם.

העובדה הפשוטה שהם לא מבינים שלפיד לא אשם, אלה הממשלה הקודמת מרתיחה אותי!

אני אישית שכנעתי די הרבה אנשים להצביע ללפיד,והיום אני סופג על זה אש מכל מיני "גאוני" כלכלה.

למרות שגם לפיד לא טלית שכולה תכלת ויש לו לא מעט טעויות,צריך לתת לו את הזמן להוכיח את עצמו.

בבקשה, במיוחד בשבילך וכל מי שחושב כמוך:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971428_460927750659661_595872526_n.jpg

אני לא יודע מאיפה אתם באים בגישת ה-"הוא לא ידע, הוא מסכן" הזאת. הבן אדם הודע השבוע בראיון בגל"ץ שלפני הבחירות הוא וחבריו ידעו שישראל נמצאת בגרעון של 35-40 מיליארד. במילים אחרות, כל הטענות על הסתרת הנתונים של ביבי הן שקר ולא מבוססות על כלום. יאיר לפיד הוא שקרן ולא משנה אם המטרות שלו הן טובות או לא. שום פוליטיקה חדשה ושום כלום. מי שרוצה לדעת מה מעניין אותו - שיקרא את ההכרזה שלו שהוא רוצה לרשת את ביבי.

בינתיים חוץ מדיבורים והקמה של ועדות (שזה משהו שישראל מצטיינת בו), אני לא רואה שום רוח של שינוי. גם ההתקפלות מול החרדים בימים האחרונים והדיבורים על הקמת רשת חינוך חרדית ממלכית - מי בדיוק יממן את זה? כל מי שסובל כאן מהעלאת מיסים ולא רוצה שיעלו אותם עוד - הרי זה ברור שאנחנו הולכים לממן פה בתי ספר, שיהיו ריקים, בזמן שבתי הספר של שס ויהדות התורה ימשיכו לקבל מימון של למעלה מ70%. לזה אתם קוראים שינוי?

האם בכל זאת, על הדרך ולמרות השקרים ולמרות שאנחנו לא באמת מעניינים אותו, לפיד יעזור למעמד הביניים? יכול להיות. משום מה, דווקא לבנט אני מאמין יותר, גם אם שונא את מה שהוא מייצג מבחינה אידיאולוגית. אם כבר יצא משהו טוב מהשילוב הזה, זה כנראה מכיוונו של בנט ולא של לפיד, שסביר מאוד להניח פשוט יעלם ושיכח במהלך 4 שנים הקרובות.

עריכה: ממליץ לכל מי שמאמין ביאיר לפיד לקרוא את הדף של עמית סגל בפייסבוק

בעיקר את זה:

משפט אחד בראיון של לפיד לניו יורק טיימס חמק איכשהו מהכתבים בארץ, והוא מסכם את החודשיים הראשונים שלו כשר אוצר:

"I used to have so many opinions before I learned the facts

מסכם את כל מה שאפשר להגיד על הבן אדם הזה, וכל מה שאני כותב כאן, פוסט אחר פוסט, כבר כמה חודשים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא הוא לא! מדובר בהפרדה גזעית לא חוקית שאתה משפיע על אנשים שחיים לדוגמא בקלאנדיה אבל הם לא יכולים להשפיע על מי שמנהל להם את החיים רק בגלל דתו. המצב הכל כך מעוות הזה כל כך היתרגלנו אליו שאתם חושבים שמדובר פה באיזה משהו נורמאלי. ולא את בעיית הפליטים יכלו לפתור מזמן באופן די הוגן לנו ולהם בלי "חדירה המונית" לארץ וכן כדי למנוע טרור לא צריך חייל על כל 3 פלסטינים בגדה צריך גבול, כמו שיש עם מצרים וכמו שיש עם ירדן ששם יש לך לגיטימציה גדולה להגן על עצמך.

ובהקשר לריבונית ושולטת שטחים אלה לא שייכים למדינה באופן חוקי לכן החוק הישראלי לא חל שם אלה חוק צבאי ובנוסף הכיבוש הינו מפעל רווחי ביותר לבעלי ההון (מקלט מס) ולתעשיות צבאיות למיניהם ולפוליטיקאים. הוא לא ריווחי לבני האדם במדינת ישראל כמוני וכמוך

ישראל פעם פתחה מלחמה בלי סיבה ?

ישראל כבשה את השטחים הללו אך ורק בגלל איום מהצד השני אז עכשיו שהם בשליטתנו שהצד השני (וכן אנשים מתוכנו) יפסיקו להתבכיין ויקבלו את המציאות כמו שהיא, אנחנו פה כדי להשאר.

אף פעם לא הייתה הזדמנות לפתור את בעיית הפליטים מכיוון שהצד השני תמיד שאף להשמדתנו ואף פעם לא ישב לשולחן המשא ומתן מתוך כוונה רצינית לעשות שלום.

ביום שבו הפלסטינים ישבו לשולחן לעשות שלום אמיתי ישראל תתן הרבה.

fiat x1/9

פורסם

אמיר, צריך שניים לטנגו.

במקרה הזה, הם לא רוצים שלום וגם אנחנו לא. שקר ה-"יורים ובוכים" שאנחנו מוכרים לעצמנו כבר כמה עשורים לא באמת תקף בעולם האמיתי, בו מי ששולט בישראל הם אנשים הדוגלים או כמעט דוגלים בחזון ישראל השלמה, והמכוונים את מעשיהם על ידי מה שנראה בעינייהם כרצון האל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אנשים הדוגלים או כמעט דוגלים בחזון ישראל השלמה

אחוז אולי שני אחוז מהעם. ישראל רוצה שלום אמיתי ולא שלום של טפטוף רקטות על תושבי שדרות.

תמצא הוכחות לתקיפה של ישראל ללא התגרות מהצד השני ואז תוכל לומר שאנחנו יורים-בוכים.

fiat x1/9

פורסם
ישראל פעם פתחה מלחמה בלי סיבה ?

ישראל כבשה את השטחים הללו אך ורק בגלל איום מהצד השני אז עכשיו שהם בשליטתנו שהצד השני (וכן אנשים מתוכנו) יפסיקו להתבכיין ויקבלו את המציאות כמו שהיא, אנחנו פה כדי להשאר.

אף פעם לא הייתה הזדמנות לפתור את בעיית הפליטים מכיוון שהצד השני תמיד שאף להשמדתנו ואף פעם לא ישב לשולחן המשא ומתן מתוך כוונה רצינית לעשות שלום.

ביום שבו הפלסטינים ישבו לשולחן לעשות שלום אמיתי ישראל תתן הרבה.

ואת מי בדיוק תקפה איראן שאנחנו כל כך מאיימים עליה?

גם בסוריה אנחנו תקפנו בלי שתקפו אותנו (פעמיים רק בזמן האחרון).

שני הצדדים לא טלית שכולה תכלת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנחנו לוחצים על העולם לעצור את אירן כי אירן גרעינית ביחד עם פסיכופת שעומד בראשה וכל הזמן מצהיר על "השמדת האוייב הציוני" פירושה השמדת ישראל.

אנחנו לא לוחצים על העולם כדי שאמריקה או כל מדינה שפויה אחרת תפסיק להיות גרעינית.

אנחנו תוקפים בסוריה בעקבות מודיעין מדוייק שמראה שהטילים המושמדים יגיעו לידי ארגונים שכל מטרתם היא השמדת ישראל אז תסלח לי אבל "הקם להורגך השכם להורגו".

תמצאו הוכחה שישראל תקפה ללא התגרות.

fiat x1/9

פורסם
אחוז אולי שני אחוז מהעם. ישראל רוצה שלום אמיתי ולא שלום של טפטוף רקטות על תושבי שדרות.

תמצא הוכחות לתקיפה של ישראל ללא התגרות מהצד השני ואז תוכל לומר שאנחנו יורים-בוכים.

אתה מוכן שמחר בבוקר יתחילו לפנות היתנחלות שנקראת אריאל? (יקח כמה שנים)

אני מניח שלא, לכן אתה מישתייך לאלה שדוגלים בארץ ישראל השלמה והם לא 1-2%

• תוכן חדש...