Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 מודל 2010 או i30 מודל 2009 - התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי התלבטות בין שני רכבים.

1. יונדאי i20 שעלתה ביוני 2010 מליסינג תפעולי עם 67,000 ק"מ במחיר 62 אלף ש"ח (15% מתחת למחירון)

2. יונדאי i30 שעלתה באוגוסט 2009 מליסינג מימוני, עם 53,000 ק"מ במחיר של כ 65 אלף ש"ח

יש לציין כי מבחינת הגודל שתיהן מתאימות לי (מיועד בעיקר לנסיעות בין עירוניות),

תודה,

ירון

פורסם

ה I30 קצת יותר חזקה ומרווחת.

ה - I20 קצת יותר קטנה אך גם לה יש לא מעט כוחות והיא זריזה מאוד.

אם הרכב מיועד בעיקר להין עירוני אז ה - I30 עדיפה, וגם תהיה יותר מרווחת ונעימה במהירות של 100+.

שני הרכבים אמינים מאוד, טיפולים זולים וביטוחים המחירים שפויים.

על ה - I20 נהגתי למשך שבוע, על I30 נוהג כבר 3 שנים ומרוצה מאוד.

בהצלחה.

פורסם

מאחר ומדובר באותו הסכום בערך, ומאחר וכתבת שהרכב ישמש לנסיעות בינעירוניות בעיקר אז אני אישית הייתי הולך על ה-I30 שהיא גדולה ומרווחת יותר. אני נוסע על ה-I30 וממש מרוצה ממנה, האחזקה סבירה והביטוח לא יקר במיוחד.

יצא לי ליסוע על ה-I20 גם היא אחלה אוטו, אבל לנסיעות בינעירוניות נראה לי שעדיף ה-30.

פורסם

קח נסיעת מבחן בכל אחת מהמועמדות. אם ה-i20 מתאימה לך - לך עליה. היא חסכונית יותר ותהיה זולה יותר לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ מאד על הI30 במקרה הזה.

להורים שלי יש I20 ולי I30 (שתיהן 2010), מאז שאבא שלי עשה סיבוב על הרכב שלי לפני כמה חודשים הוא מתלבט האם למכור ולחפש לעצמו I30 גם כן.

ההבדל בצריכת הדלק הוא זניח, אולי 10 אחוז לא יותר. מחירי הטיפולים דומים אם לא זהים.

אני חושב שכדאי לך לעשות סיבוב על שתי המכוניות ולהחליט מה נראה לך יותר, הI30 פשוט מרגישה הרבה יותר טוב על הכביש.

בכל אופן המחיר לI30 הספציפית קצת גבוה לטעמי.

• תוכן חדש...