Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוען שבגלל שהוא הניע לי את האוטו (דרך האוטו שלו כמובן-דרך המצבר בעזרת כבלים) הבלאי של המצבר שלו עולה, יש אמת לדבריו?

כמובן שאני ממש סקפטי בקשר לזה...

הטענה שלו "במוסך אמרו לי שזה הורס לי את המצבר".

פורסם

מה זאת אומרת הבלאי שלו עולה? הוא עוזר לך להתניע את הרכב כדרך קבע כל שני וחמישי? אם זה היה פעם פעמיים אז המצבר שלו כבר התמלא ואפילו "שכח" מכל הסיפור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
חבר טוען שבגלל שהוא הניע לי את האוטו (דרך האוטו שלו כמובן-דרך המצבר בעזרת כבלים) הבלאי של המצבר שלו עולה, יש אמת לדבריו?

כמובן שאני ממש סקפטי בקשר לזה...

הטענה שלו "במוסך אמרו לי שזה הורס לי את המצבר".

לא בלאי, לא הורס, ולא נעלים

פורסם
לא בלאי, לא הורס, ולא נעלים

מה זאת אומרת הבלאי שלו עולה? הוא עוזר לך להתניע את הרכב כדרך קבע כל שני וחמישי? אם זה היה פעם פעמיים אז המצבר שלו כבר התמלא ואפילו "שכח" מכל הסיפור.

סנדלים כן ?!

תודה :) נרגעתי :)

אני אבדוק אם באמת אמרו לו ככה במוסך או שהוא סתם הגזים עם הסיפור.

פורסם

היה פה שרשור ממש לפני יום-יומיים על פגיעה במחשבי הרכב בעת "החלפת מתחים" (ניתן להימנע מכך על ידי כך שלא מפעילים את הרכב התורם - מצב OFF ועדיף מפתח מחוץ לסוויץ')

בעקרון אם מדובר בהתנעה בלבד, מצבר תקין יעמוד בזה, וזה שקול להתנעת הרכב שלו (לא משהו שאפשר לקרוא לו בלאי).

אבל אם המצבר שלך פרוק לחלוטין, ומחברים את המצבר התורם למשך כמה דקות, נעשית השוואת פוטנציאלים, למעשה המצבר התורם טוען את המצבר שלך, ומתרוקן בעצמו, וזה כבר כן מקצר את חייו, מעבר לבלאי רגיל של שימוש.

פורסם

עדיין לא ענית לי, האם הוא עוזר לך להתניע את הרכב כמה פעמים בשבוע או פעם לעיתים רחוקות? ובכלל, מדוע הוא עוזר לך? מה קרה למצבר שלך?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה לא הרכב שלי, הרכב של אבא שלי, המצבר שלו חלש- של שנפ בערך בן שנתיים.

המצבר מתרוקן לעיתים- פעם בשבוע (אנחנו נוסעים בתדירות גבוה כך שהוא לא מתרוקן מאי התנעה ממושכת), אז יצא לנו להיעזר בחבר שלי 3 פעמים בחודש האחרון.

לא קיבלתי תשובה חד משמעית, הורס את המצבר או לא?

פורסם

אם המצבר לא הגיע לסוף ימיו, מחובר כראוי, לא שכחת אורות פועלים, הטעינה תקינה, ואין צרכן פרזיטי, לא צריך להיות מצב שבו פעם בשבוע האוטו לא מתניע. בדוק את הדברים הנ"ל!

פורסם
אם המצבר לא הגיע לסוף ימיו, מחובר כראוי, לא שכחת אורות פועלים, הטעינה תקינה, ואין צרכן פרזיטי, לא צריך להיות מצב שבו פעם בשבוע האוטו לא מתניע. בדוק את הדברים הנ"ל!

המצבר הגיע לסוף ימיו.. אבא שלי מתקמצן להחליף מצבר כי "כולה" פעם בשבוע הוא צריך להיעזר במישהו

פורסם

בשבוע האחרון דיברנו בפורום על נזק אפשרי למחשב הרכב. עזוב את זה לרגע, אתה יודע שבהפעלה לא נכונה ובמקרים נדירים חיבור כבלים יכול לגרום לפיצוץ ולפגיעה גופנית?

במקרה הנ"ל החבר צודק!

(מצבר עולה כמו מילוי מכל דלק, גם על דלק מתקמצנים?)

• תוכן חדש...