Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך העניין מדובר בסקודה פאביה. השאלה שלי היא כזאת -

כשהייתי בסוכנות אמרתי לסוכן המכירות שאני מעוניין בדגם הבסיסי אבל עם גנט מגנזיום

הוא הזמין את הדגם הרגיל וטען שהוא ידבר איתי לגבי המגנזיום אחרי שהיא תגיע לארץ

עכשיו השאלה שלי היא כזאת - אני מניח שאם מלכתחילה הוא היה מזמין את הרכב עם הגנט שרציתי האם זה לא אמור לעלות לי זול יותר מאשר לבצע פירוק והרכבה פה בארץ? זו לא סתם עבודה כפולה שאני משלם עלייה?

האופציה של להזמין עם תוספות אישיות הוא דבר שכלל לא עלה כאפשרות .

ובאותה נימה אני גם רציתי בקרת שיוט שעכשיו הבנתי שגם אפשר להזמין מראש .

עכשיו העניין הוא שסוכן המכירות לא ציין זאת כי כנראה יש לו אנטרס להביא דגם בסיסי שבמידה ואני יתחרט הוא יוכל למכור למישהו אחר

לדעתי זה בכל זאת לא בסדר וסתם מייקר לי את ההוצאות. השאלה שלי אם כדאי באמת להזמין מחדש דגם עם הפירוט הספציפי שרציתי והאם זה באמת יהיה יותר זול מאשר להתקין על הרכב לכשיגיע לארץ?

(וגם ממש חבל על זמן ההמתנה כי עכשיו שוב יהיה צריך לחכות זמן רב)

תודה רבה.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

אתה רוכש רכב בכמה עשרות אלפי שקלים, לכן אם אתה מעוניין בתוספות X/Y פשוט תציין את זה שוב מול הסוכן (אתה לא צריך להרגיש רע שהוא הזמין כבר רכב, הרי לא חתמת על כלום, נשמע כי לא סגרתם שום דבר) חבל שתרכוש משהו ואחרי זה תצטער או תרדוף אחרי הנציג שירות בשביל הרכבות בארץ.

תברר מראש כמה עולים ג'נטים מקוריים לרכב (לא הרכבה פה בארץ אלא דגם שמגיע כך) + בקרת שיוט.

**קראתי שוב את מה שרשמת, לעניות דעתי בנוגע לבקרת השיוט זו תוספת שמגיע ככה מהיצרן לכן מאד רצוי לא להתעסק עם התקנות מקומיות בארץ (בגדול זה נכון לרוב התוספות)

לגבי זמן ההמתנה, אין מה לעשות זו בחירה שתצטרך לעשות.

פורסם

אתה צריך לבדוק האם סוכן המכירות מתכוון לג'נט מקורי (לא משנה אם מותקן בארץ או מגיע כך מחו"ל) או למשהו חליפי שמותקן בארץ.

אם זאת האפשרות הראשונה אז אין טעם להכנס לזה, יכול להיות שהגרסה הבסיסית בה אתה מעוניין לא יכולה להגיע עם חישוקי סגסוגת לפי מפרט היצרן או שהמפרט לפיו היבואן מזמין את המכוניות לא מאפשר שילוב כזה. במקרה כזה ניתן להתקין חישוקי סגסוגת מקוריים שקיימים במחסן היבואן.

אם זאת האפשרות השניה ומתוך הנחה שלא מתכוונים להתקין לך חישוקי אפטר מרקט איכותיים כמו O.Z אז הייתי מוותר על התענוג ומנסה למצוא מפירוק חישוקים מקוריים או מחפש משהו אחר לפי רמת האיכות שאתה תקבע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לישראל מיובאים רוב הרכבים בשיטת סטוק, הרכב שאתה מזמין לא באמת מיוצר עבורך אלא רוב הסיכויים שהוא נמצא כבר בארץ או עושה את דרכו ארצה באוניה.

לכן התספות יותקנו בארץ ואם אתה מעוניין בג'אנט מקורי יש לברר אם בכלל יש להם מלאי של ג'אנטים כאלה, המחיר יהיה דיי גבוה אני מניח. בקרת שיוט אגב אפשר להתקין בארץ.

• תוכן חדש...