Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

יש ברשותי לנד קרוזר קצרה, לאחרונה שמתי לב שכשאני מסובב את ההגה במצב עמידה, נשמעת נקישה, כעין נקישת ברזל עם הד.

לא ברור לי בדיוק באיזה זוית סיבוב ההגה נשמעת הנקישה, כמדומני שזה לצד שמאל.

יש לציין שהנקישה לא עיקבית.

מנבירה ברשת בכלל ובפורום בפרט ראיתי שישנם מספר אפשרויות כגון מסרק הגה, ציריות ועוד ועוד דברים שאני לא מבין :-)

באחת התגובות למקרה מסויים נכתב שבמוסך נאמר שהרעש בוקע כתוצאה מלחיצה על הברקס תוך כדי סיבוב וזה טבעי, אמנם זה מה שאני רוצה ומקווה לשמוע, אבל זה נראה לכם?

נ.ב אני די חושש להיכנס לטויוטה, כדרכם בקודש על כל פיפס קטן פותחים כרטיס תיקון, חדר המתנה, מסירת מפתחות ואיך לא תשלום עבור בדיקה, הם ממש לא מחליקים בדיקות, טוב או לא טוב, לגיטימי או לא, בסופו של דבר אותי זה מרתיע להיכנס לשם. אז אם יש מישהו שמבין או ממליץ על מוסך לרכבי שטח באיזור השרון אשמח לשמוע.

תודה מראש

פורסם

בוקר טוב יחיאל.

עניתי לך גם בפרטי,אך כדאי שזה היה גם פה.

אם אני זוכר נכון, האוטו שלך הוא שנת 2004\2005.

הרוב הגדול של הרכבים האלו יצאו מסוכנות טויוטה ממוגנים במיגון של חברת אספיר (מיגון תחתון)

אם כך המקרה גם אצלך, ואכן הרכב ממוגן.

אני בטוח ב 99% (וזה מבלי לשמוע את הרעש) שזה רעשים שנוצרים מתזוזה של המיגון, תזוזות מאוד קטנות.

אותה בעיה בדיוק היתה אצלנו בלנד קרוזר 2005.

אין סיבה לחשוש מיזה, אך גם הפתרון הוא מאוד פשוט.

מפרקים את המיגון וכל נקודת חיבור של שני מתכות, אם זה בין המיגון (הפלטת אלומניום) לתושבת המיגון.

ואם זה בין חיבור התושבות של המיגון לבין השילדה של הרכב.

ופשוט מכניסים חתיכת גומי, PVC כמו של ריצפות אולמות וכו' (הוא מאוד דק, בערך 1-1.5 מ"מ)

יעשה את העבודה מצויין.

יכול להיות שהיה לך לא מזמן טיפול שהיה בו צורך לפירוק המיגון ואז זה התחיל.

ויכול להיות שזה גם מתחיל פתאום, אין לשכוח שהמיגון הזה מקבל מכות\בוץ\אבק וכו'.

אתה יכול גם לפרק את המיגון לזמן מה ולבדוק.

אגב, בסיבוב ההגה עם ברקס לחוץ, הגיוני שהרעשים יתגבו\ישתנו וכו'.

כאשר הברקס לחוץ ואתה מסובב את ההגה, פועלים לחצים גדולים יותר.

אתה נועל גלגל בברקס, ומסובב הגה, ובסיבוב ההגה הגלגל רוצה ליסתובב, והוא לא יכול.

תעדכן

פלג_

פורסם

היי יחיאל

דיברנו על ההבדל בין הקפיץ המקורי לקפיץ של אולדמן.

אני מצרף תמונה, הימני זה המקורי כמובן.

בתמונה זה נראה כאילו ההבדל בגוהה הוא לא הרבה, אבל אחרי ההרכבה שני הקפיצים שוקעים באופן טבעי.

ואז הקפיץ המקורי שוקע הרבה יותר מהקפיץ של אולדמן.

לבסוף תקבל בערך 5-6 ס"מ יותר, שוב אני אומר, זה הרבה.

אין צורך מעבר לזה.

27082010163.jpg

• תוכן חדש...