Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מחוקק שמי שמצביע מקבל חותמת בקלפי, וכל מי שאין לו כזו חותמת, חובה לפי חוק להוריד לו יום חופש.

אין בעיה, לא רוצה להצביע, לך תעבוד. מצידי לך לקלפי שים פתק לבן. אחרי זה אנשים בוכים כל היום כמה חרא במדינה,

בעוד שהם לא יכלו להקדיש רבע שעה מזמנם היקר כל כך, וללכת להצביע.

אז הייתי שם פתק לבן

העיקרון שלי הוא לא לשבת בבית אלא שאין באמת במי לבחור ואני לא שלם עם מערכת הבחירות שלנו

על אותו משקל, הייצי עושה חוק שמי שמעשן יורידו לו כל יום שעת עבודה ויתנו אותה לזה שלא מעשן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העיקרון שלי הוא לא לשבת בבית אלא שאין באמת במי לבחור ואני לא שלם עם מערכת הבחירות שלנו

נורא קטנוני.

גם אני לא שלם עם אף נציג שאי פעם היה או אי פעם יהיה. בוחרים את הרע במיעוטו.

אמריקה עם 300 מיליון אנשים בוחרת בין שני מפלגות, למה אתה צריך מפלגה שתפורה למידותיך ?

איזו שיטת בחירות היית רוצה שתהיה פה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מותר לך לחשוב שאין באמת במי לבחור ושאף אחד לא יקדם את ענייניך וישפר את חייך. ואני גם לא אגיד לך שאם אתה לא מצביע אז זה רק מחזק את הסיכוי שענייניך לא יקודמו וחייך לא ישופרו. אני רק אגיד שאם אתה לא מצביע - גם אל תתלונן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמריקה עם 300 מיליון אנשים בוחרת בין שני מפלגות, למה אתה צריך מפלגה שתפורה למידותיך ?

איזו שיטת בחירות היית רוצה שתהיה פה ?

בארה"ב יש יותר מ2 מפלגות, אך כיוון שלא כל המפלגות הקטנות מתמודדות בכל המדינות ובגלל שהן יחסית זניחות, רוב האלקטורים הולכים לדמוקרטים או הרפובליקנים.

כל מדינה נותנת את כל האלקטורים שלה למפלגת הרוב ולכן בסך האלקטורים של כל ארה"ב, מתחלקות רק 2 המפלגות הגדולות.

חוץ מזה, מפלגה קטנה אך פופולרית במדינה שלה, בהחלט יכולה להשפיע איזו מפלגה גדולה תקבל את האלקטורים של אותה המדינה במידה ו"תגנוב" קולות מהמפלגה הגדולה השנייה וזו בדיוק הסיבה מדוע יש חשיבות להצביע למפלגה כלשהי.

פורסם

פתק לבן הוא קול פסול - כיון שאינו מייצג מפלגה. בסופו של דבר מספר חברי הכנסת נבחר לאחר שנספרו כל הקולות, נפסלו הפסולים טכניתנפסלו הלבנים ושאר פתקים שאינם מצביעים לרשימה חוקית, נפסלו הקולות שניתנו לרשימות שלא עברו את אחוז החסימה - ואז בוצעו חישובי העודפים. עניין מסובך מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז הייתי שם פתק לבן

אגלה לך סוד, רק אל תיפול מהכסא.

פתק לבן זה קול פסול, זה כאילו שלא הלכת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...