Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שמעסיק עוזרת בית, מטפלת וכו' - לשים לב לעניין ה-200%! אם אפשר - בטלו את העבודה.

כאשר אשתי התקשרה לעוזרת התברר שהיא קיבלה שיחת טלפון מהביטוח הלאומי שיידע אותה על זכותה ליום שבתון מחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מי שחושב שהאזרח הקטן כמוני וכמוכם באמת מחליט על מי ישלוט במדינה חי בבועה. הקולות שלנו לא באמת קובעים שום דבר.

פורסם
אני לא הצבעתי מימי וגם הפעם אני לא נותן את בתולי לאחד הגופים והאינדבידואלים שבמבחר המשובח בבחירות כיום

אז זהו שאתה כן, בכל מקרה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מי שלא הולך להצביע נותן לאחרים לקבוע לו איפה הוא חי ומה תהיה איכות חייו.

לא משנה למי מצביעים, חייב ללכת להצביע.

אוי איזה שטות, מעניין מתי האמרה הזו תפסק

כשיש מועמדים כל כך ברירת מחדל איך אני או אתה יודעים אם הקול האקראי שלי באחד מהם ישפיע לטובה עליך או עלי?

הרי אני יכול סתם לתת קול כזה (ועוד אלפים כמוני שילכו עם הקריאה הזו) לנבחר שמראש הינו בספק גדול ואחרכך שכשיבחר הספק יתברר כטעות גמורה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי אם לא תצביע, הקול שלך יילך לש"ס, כי אצלם יש זומבי אפוקליפסה פעם ב4 שנים, כשמתים קמים לתחיה וקמים להצביע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כל מי שחושב שהאזרח הקטן כמוני וכמוכם באמת מחליט על מי ישלוט במדינה חי בבועה. הקולות שלנו לא באמת קובעים שום דבר.

אנשים בעלי גישה כשלך גורמים לעלית כוחות האופל, כיון שהמפלגות החרדיות מגייסות את כל כחוחותיהן כולל העלאת נשמות באוב ואפילו הרשאה לנשים להצביע - ואם לא תצביע למפלגה סבירה תמצא טיפוסים כמו אמנון יצחק קובעים לך את סדר היום. אז אם אינך רוצה לחיות במשטר איראני מוטב שתטריח עצמך לקלפי ותבחר במפלגה שאינה דתית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אגב לא אמרתי שאני לא הולך להצביע. אני פשוט אומר שקולות האזרחים לא באמת משנים כלום. מי שייבחר הוחלט כבר מראש על ידי אנשים 'חשובים' מאיתנו.

אני אצביע בשביל סתם בשביל להרגיש שכביכול לא נתתי קול לחרדים. אבל שוב, זה לשווא.

פורסם

כנראה שהבחירות הם אחד המוסדות האחרונים שאינם מושחתים (בכל העולם המערבי, וגם אצלנו). לכן בהחלט יש חשיבות להצבעה.

פורסם
אני פשוט אומר שקולות האזרחים לא באמת משנים כלום. מי שייבחר הוחלט כבר מראש על ידי אנשים 'חשובים' מאיתנו.

במידה ומחר בבוקר רוב מדינת ישראל יצביעו מרצ זהבה גלאון תהיה ראש ממשלה... במקרה ויצביעו בל"ד, נראה איזה זחלאקה או זועבי :wink: במקרה ו.. טוב, נראה לי שהבנת את הרמז.. אף אחד לא מטה כאן את תוצאות הבחירות. :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
כי אם לא תצביע, הקול שלך יילך לש"ס, כי אצלם יש זומבי אפוקליפסה פעם ב4 שנים, כשמתים קמים לתחיה וקמים להצביע.

ואם כבר אני מצביע, שס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אוי איזה שטות, מעניין מתי האמרה הזו תפסק

כשיש מועמדים כל כך ברירת מחדל איך אני או אתה יודעים אם הקול האקראי שלי באחד מהם ישפיע לטובה עליך או עלי?

הרי אני יכול סתם לתת קול כזה (ועוד אלפים כמוני שילכו עם הקריאה הזו) לנבחר שמראש הינו בספק גדול ואחרכך שכשיבחר הספק יתברר כטעות גמורה

א. כל קול משפיע. לא חסרות דוגמאות למירוצי בחירות שהסתיימו על חודם של מספר קולות.

ב. תאר לך מצב (תאורטי לחלוטין) שבו לפיד מקבל מחר 40 מנדטים. אתה חושב שזה לא יעיר את המערכת הפוליטית? אתה לא חושב שהפוליטיקאים יבינו שהעם מאס באי עמידה מאחורי המצעים שניתנו לפני הבחירות? (בלי קשר לנושא- לליכוד בכלל אין מצע מה שמעיד על הזלזול המוחלט בבוחר. הם אומרים למעשה אתם תצביעו לנו ואנחנו נעשה מה שבא לנו).

ג. אחרי שתבחר במישהו פעם אחת והוא לא יקדם את מה שהבטיח במצע אל תצביע לו פעם שנייה. אם אתה מצביע לו פעם שנייה אתה או טיפש או שבוי.

מי שלא מצביע עוזר למפלגות שהוא לא רוצה לחזק את כוחן. גם אם אתם לא מאמינים לאף אחת מהמפלגות עדיין עדיף לבחור באופציה הכי פחות גרועה מאשר לתת את הקול שלכם למפלגות שאתם ממש לא רוצים שיקבלו כוח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני הייתי מחוקק שמי שמצביע מקבל חותמת בקלפי, וכל מי שאין לו כזו חותמת, חובה לפי חוק להוריד לו יום חופש.

אין בעיה, לא רוצה להצביע, לך תעבוד. מצידי לך לקלפי שים פתק לבן. אחרי זה אנשים בוכים כל היום כמה חרא במדינה,

בעוד שהם לא יכלו להקדיש רבע שעה מזמנם היקר כל כך, וללכת להצביע.

פורסם

+1.

הייתי מחמיר והופך את הנושא לחובה ולא לזכות. אחרי שיהיו 100 אחוזי הצבעה אנשים לא יוכלו לקטר. מה שבחרתם זה מה יש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...