Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לשמוע חוות דעת על הרכב .

מדובר במנוע 2.0FSI

150 כ״ס יד שניה , עשה 150000 קיימ 2008 .

האם כדאי לרכוש את הרכב עם מנוע fsi ?

שמעתי שצריך לתדלק באוקטן 98 , מה לגבי 95 יכול לגרום בעיות לרכב?

בנוסף דווח על בעיות מנוע במחשב הגיר בדגמים מעל 2006 מישהו יכול לאמת את זה ?

תודה .

פורסם

אצל דודה שלי הייתה 2006 2.0 FSI חדשה מהחברה.

רכב חזק,זריז,נוח, לא עושה בעיות.

היה עושה 8.5 ממוצע.

ב 90000 ק"מ חלה תקלה במוח הגיר והוחלף אבל לדעתי זה מזל.

בקיצור רכב מנהלים שנותן הרבה ובזול.

פורסם
שלום ,

רציתי לשמוע חוות דעת על הרכב .

מדובר במנוע 2.0FSI

150 כ״ס יד שניה , עשה 150000 קיימ 2008 .

האם כדאי לרכוש את הרכב עם מנוע fsi ?

שמעתי שצריך לתדלק באוקטן 98 , מה לגבי 95 יכול לגרום בעיות לרכב?

בנוסף דווח על בעיות מנוע במחשב הגיר בדגמים מעל 2006 מישהו יכול לאמת את זה ?

תודה .

מניסיון אישי הרכב גרוע. לא רק אמינות בעיתית ועלויות אחזקה יקרות ביותר, אלא גם ארגונומיקה לא טובה - הרכב צפוף, מתלים קשים. בחודשיים שהיה בבעלותי הוצאתי עליו מעל 10K על תיקונים והתפטרתי מרכב הזה בהזדמנות הראשונה (חלק מהוצאות בגלל דיאגנוסטיקה לא מקצועית של מוסך היבואן שביקרתי בו - שיטה שלהם לבדוק רעשים עם מברג לא עבדה, אחרי זה הם נתנו לי את המברג שאני יחפש בעצמי את מקור הרעש שהיה לי).

כמובן אם מתדלקים 95 הרכב סוחב הרבה יותר גרוע ובעליות המנוע מצלצל. יש לו הזרקה ישירה ויחס דחיסה גבוה, צריך דלק 98 שאליו הרכב נוסע כמו שצריך. בכל אופן גם לא חסכוני, עושה 12 ליטר ל100ק"מ בנסיעה עירונית מעורבת מאוד עדינה. גיר אוטומטי טיפש לחלוטין, למרות שיש לו הרבה הילוכים הוא לא יודע להשתמש בהם.

בנוסף לזה גם ברכב הזה הכפתורים מתקלפים - ממש פאדיחה.

עדיף תחשוב על רכב כמו סיטרואן C5 הרבה יותר נוח ומרווח. בנוסף לזה גם הרבה יותר זול.

מעבר לזה, הרכב עשה הרבה קילומטרים יחסית לשנתון, זה שיוצא מזה בקרוב יבוא מוח הגיר ועוד כמה דברים.

אם בכל זאת החלטת ללכת על הפסאט, מצטרף להמלצה על מנוע 1.8T.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שכרתי לפני שנתיים בטיול בחו"ל את הפאסאט עם המנוע הזה והשנתון הזה, רק בגיר ידני. היה לנו נוח איתה אבל לא יכולתי שלא לחשוב שבארץ התמחור שלה היה פשוט לא פרופורציונלי. סה"כ רכב טוב בנסיעה ועם התנהגות כביש בטוחה, אבל באמת הכפתורים שם כבר הראו סימני התקלפות (זה היה רכב השכרה בן שנתיים וחצי עם 80 אלף ק"מ) וגם הכי מפגר- היו כפתורים של חלונות ועוד איזה משהו שפשוט יצאו מהמקום. כ"כ פולקסווגן- שבאולם התצוגה זה נראה איכותי וגרמני ושלוש שנים אחרי זה כבר ערימת תקלות מתוכננות שעולות הון תועפות.

אני ממליץ לפותח השרשור לוותר על התענוג - פאסאט עם 150K זה רכב שתצטרך להתעסק יותר מדי עם התחזוקה והתיקונים שלו וחבל לשפוך על זה כסף. יונדאי סונטה 2008 זה רכב פשוט פנטסטי גם מבחינת אמינות ובמחירים שערורייתיים.

פורסם
ב 90000 ק"מ חלה תקלה במוח הגיר והוחלף אבל לדעתי זה מזל.
גם אצלנו הייתה בעיה במח גיר בשלב דיי דומה, אני כבר לא בטוח שמדובר במזל... :?

בכל אופן, גם במשפחה שלי יש את הרכב, אצלנו ברמת אבזור HIGHLINE ככה שאין לי מושג איך הרמות אבזור הפשוטות יותר, אבל אני מאוד נהנה מהרכב בכל נסיעה, לא מרגיש עצל כשרוצים לעקוף, רכב שמאוד נוח בנסיעות ארוכות ( לפחות לי, כן? ), ברמת האבזור שלי אני יכול להגיד שגם ממש מפנק אבל אני לא יודע באיזה רמה אתה מתכוון לרכוש אותו ככה שאני לא יכול לדעת מה ההבדלים.

אבל הוא לא הכי חסכוני, מיכל של 60 ליטר הספיק לי בשיא ל 700 ק"מ בערך ( וזה נסיעה רגועה עם בקרת שיוט על 95 מחוץ לעיר וגם בעיר נסיעה ללא לחיצות ושלא נזכיר בכלל מזגן ) מה שאומר 1 ל 11.6 בערך ( אני לא זוכר מספרים מדוייקים ) אבל גם זה משהו שהצלחתי להגיע אליו רק פעם אחת, לרוב המיכל מספיק ל 600 ק"מ +- ( בנסיעה רגועה, כן? ).

לגבי תקלות, חוץ מבעיית המח גיר שהזכירו כאן, לנו הייתה תקלה עם כפתור הבלם יד שלא הגיב וחוץ מאלו לא היו יותר מדיי תקלות ( צינור נשם קרוע גם כן היה, אבל זה לא משהו קריטי ).

שלנו עברה הרבה נסיעות יחסית והיא "רק" על K123, אותו שנתון 150K לטעמי נשמע קצת מסוכן - צריך לבדוק טוב באיזה מצב הרכב, טיפולים בזמן, האם הוא שמור מבפנים וכל הדברים הרגילים ( כמובן לבדוק אם עבר טיימינג ואם היו לו תקלות מיוחדות שטופלו ).

פורסם

הרכב כבר נרכש . רציתי לשמוע חוות דעות ועכשיו אני קצת יותר יודע על האוטו .

הרכב בשביל המשפחה ובכל זאת הלכנו עליו כי זה רכב באמת מפנק ויש בו חויית נסיעה .

הרכב שמור וטופל רק אצל היבואן ואני באמת מקווה שהוא לא יעשה בעיות .

אחרי שנה וחצי אני מאמין שאמכור ואעבור לדגם יותר מתקדם . תודה

פורסם
הרכב כבר נרכש .

תתחדש. מקווה שהרכב ישרת אותך נאמנה ולא יעשה לך את הבעיות שעשה לי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...