Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין מאוד לשמוע את דעת חברי הפורום.

בגדול הייתי לי יטי אלגנס שהלכה בתאונה.. ועכשיו אני לפני רכישה חדשה..

התעניינתי ב2 הרכבים הנ"ל..

מבחינת דרישות מהרכב.. אז... אין יותר מידי.. שיהיה חסכוני אולי... טכנולוגי.. זהו פחות או יותר.

מדובר ברכב שישמש משפחה של הורים + 1.

תודה למשתפים את דעתם..

פורסם

כבעלים של יטי אני כמובן אמליץ לכיוון היטי. אתה יודע כבר מה כוללת האלגנס(מולטימדיה מקורי, חיישני חנייה מקוריים, 8 רמקולים איכותיים ביחס למקוריים, ג'אנטים גדולים ) ושלל תוספות שלא תמצא באאוטלנדר.

המנוע צנום בעל הספק לא גבוה וביצועים ממוצעים + - אבל בכל זאת מהיר מהמיצובישי.(מדובר על הTSI)

מה גם שבמידה וחפצה נפשך אתה יכול לשים תוכנה שתעלה את רמת הביצועים בצורה משמעותית אם כי תגביר את הבלאי של חלקי המנוע העלול להוות בעיה בעת מכירת הרכב.

ממה שהבנתי פילטר INBOX בלבד גורם לרכב להרגיש זריז יותר ואינו פוגע באחריות. תוספת קטנה שמשנה טיפה את ההרגשה של המנוע.

מבחינת איכות - לדעתי אין רכב בסגמנט הזה שלא ממשפחת VAG המשתווה לאיכות שהגרמנים מציעים.

בנוסף פנסים עוקבי פנייה וכו' שזו אופציה נחמדה. מערכת COMING & LEAVING HOME נחמדה.

מנגד אולי אחרי היטי בא לך לחדש קצת וללכת על משהו קצת שונה ואז יש עוד אופציות חוץ מהמיצובישי.

פורסם

הייטי מצויינת, יש סיבה שאתה מתלבט בינה לבין האוטלנדר ולא המזדה CX5?

המזדה טובה מאד, והמיצובישי לא ברמה של שתיהן.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הייטי מצויינת, יש סיבה שאתה מתלבט בינה לבין האוטלנדר ולא המזדה CX5?

המזדה טובה מאד, והמיצובישי לא ברמה של שתיהן.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן.

אמנם דעתי משוחדת,אבל

אשמח לדעת במה המיצובישי נופל מהמזדה.נהגתי על שתיהן במקביל ומעבר להתנהגות ספורטבית והגה נחמד למזדה יש חסרונות מול האאוטלנדר. להגדיר את שתיהן לא באותה רמה מראה על חוסר הכרות עם הדגם החדש של האאוטלנדר.

ההשוואה ליטי בכלל שונה כי אלו רכבים מאוד שונים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האאוטלנדר מאובזרת פחות מהיטי.

מה גם שהעלות המשוכללת שנתנו לי בהצעת המחיר של היטי הינה 152 אש״ח כולל חלון בגג (התקנה מקומית), אגרת רישוי, מיכל מלא ואיתורן-סייב. אהה כן... טיפול ראשון מתנה.

משנה את התמונה בכדאיות מול הרכבים הספציפיים הנ״ל?

אגב, אם למישהו יש רעיון נחמד לרכב סביב ה150 אש״ח, אשמח לשמוע על זה. אני נוטה יותר לג׳יפונים בלי יכולת ג׳יפית ממשית (4x4), מפאת תקציב כן?!

פורסם

אתה יכול לנסות ולברר מה המחיר של פיג'ו 3008 היום, אני מתאר לעצמי שלא רחוק מהמחיר שהוצע לך בסקודה ושם תקבל רכב מרווח וחזק יותר.

לדעתי האישית האאוטלנדר החדש נראה רע, וראיתי אותו כבר במציאות. מזכיר מאוד מקרר על גלגלים עם פרונט וחלק אחורי מוזרים למראה, לא יודע, אני לא התחברתי. הדגם הקודם למשל מאוד נאה לדעתי, בעיקר מאז מתיחת הפנים.

פורסם

חזק יותר לא כזה רלוונטי - צריך להשוות נתונים. יטי עם המנוע הצנום שלה עושה ״בית ספר״ גם לרכבים חזקים יותר(במיוחד ג׳יפונים).

הייתי אגב מוותר על הגג החשמלי. לדעתי מיותר לחלוטין והתקנה מקומית לא הייתי ממליץ בכלל.

פורסם
כבעלים של יטי אני כמובן אמליץ לכיוון היטי. אתה יודע כבר מה כוללת האלגנס(מולטימדיה מקורי, חיישני חנייה מקוריים, 8 רמקולים איכותיים ביחס למקוריים, ג'אנטים גדולים ) ושלל תוספות שלא תמצא באאוטלנדר.

המנוע צנום בעל הספק לא גבוה וביצועים ממוצעים + - אבל בכל זאת מהיר מהמיצובישי.(מדובר על הTSI)

מה גם שבמידה וחפצה נפשך אתה יכול לשים תוכנה שתעלה את רמת הביצועים בצורה משמעותית אם כי תגביר את הבלאי של חלקי המנוע העלול להוות בעיה בעת מכירת הרכב.

ממה שהבנתי פילטר INBOX בלבד גורם לרכב להרגיש זריז יותר ואינו פוגע באחריות. תוספת קטנה שמשנה טיפה את ההרגשה של המנוע.

מבחינת איכות - לדעתי אין רכב בסגמנט הזה שלא ממשפחת VAG המשתווה לאיכות שהגרמנים מציעים.

בנוסף פנסים עוקבי פנייה וכו' שזו אופציה נחמדה. מערכת COMING & LEAVING HOME נחמדה.

מנגד אולי אחרי היטי בא לך לחדש קצת וללכת על משהו קצת שונה ואז יש עוד אופציות חוץ מהמיצובישי.

האלגנס לא מגיע עם מערכת מולטימלדיה אלה עם מערכת מדגם בולרו ללא BT או GPS

פורסם

הכוונה הייתה לזה. BT יש אינטגרלי במערכת אבל צריך להתקין משדר בלבד(אם אינני טועה).

צריך לבדוק ביבואן בקשר לעניין הזה.

פורסם

לדעתי האישית האאוטלנדר החדש נראה רע, וראיתי אותו כבר במציאות. מזכיר מאוד מקרר על גלגלים עם פרונט וחלק אחורי מוזרים למראה, לא יודע, אני לא התחברתי. הדגם הקודם למשל מאוד נאה לדעתי, בעיקר מאז מתיחת הפנים.

נראה רע? הוא מכוער! היה להם רכב שנראה ממש טוב. לדעתי הוא היה הכי יפה לפני מתיחת הפנים, אבל גם אחריה היה נחמד מאוד. אבל עכשיו זה אחד הרכבים הכי מכוערים שנתקלתי בהם (עד כמה? לדעתי הוא יותר גרוע ממולטיפלה :shock:).

יש לך פיג'ו 3008 זה נכון אבל היא רק 2X4 אז שטח זה לא ממש.

ניסאן קשקאי, קיה ספורטאז' הם רק 2 מהרכבים שאני חושב עליהם על רכב שטח עם יכולת מסוימת בשטח.

בהצלחה ותעכדן מה קורה :-)

פורסם

האאוטלנדר יותר גדול מהיטי, ופחות חסכוני ממנה - אם אהבת את היטי, ותא המטען שלה לא קטן מדי עבורך - אין סיבה שלא תרכוש אחת אחרת.

(וגם תקבל הנחת מבצע...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נראה רע? הוא מכוער! היה להם רכב שנראה ממש טוב. לדעתי הוא היה הכי יפה לפני מתיחת הפנים, אבל גם אחריה היה נחמד מאוד. אבל עכשיו זה אחד הרכבים הכי מכוערים שנתקלתי בהם (עד כמה? לדעתי הוא יותר גרוע ממולטיפלה

אני ניסיתי להיות עדין, גם לדעתי הוא מכוער :? .

פורסם

חסכוני? - לא ממש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...