Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לנו כלב מרימנו גדול ( 60~ קילו).

לאחרונה התחילה להיות בעיה עם האוכל.

כבר שנים שקנינו לו אוכל מחברת good dog (שקית ירוקה) והאוכל היה מצויין ובאיכות טובה.

לא מזמן הפסיקו לייבא את GOOD DOG משום מה, ומאז קנינו 2 שקים של חברות שונות והכלב אוכל משמעותית יותר ממה שהיה אוכל קודם (מכאן אני מבין שאיכות האוכל פחות טובה והוא צריך לאכול יותר כדי לשבוע)

כרגע יש לנו שק של miglior cane הוהוא אוכל משהו כמו פי 3 ממה שהיה אוכל מ good dog. ואני ממש לא מגזים.

ואז נשאלת השאלה: איזה אוכל משתווה באיכותו ל good dog?

תודה,

אדר.

פורסם

סוף-סוף טעים לכלב..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צריך כלב עם מנוע קטן בסגנון אלטו. מה לגבי ציוואווה? אולי פינצ'ר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אתה צריך כלב עם מנוע קטן בסגנון אלטו. מה לגבי ציוואווה? אולי פינצ'ר?

מה פינצ'ר? :shock:

יש לנו פינצ'רית מעורבת, הגיעה אלינו במשקל 4.5 ק"ג והיום שוקלת בסביבות 8 ק"ג, אוכלת כאילו אין מחר.

איזה מנוע קטן ואיזה נעליים? :lol:

אגב, היא אוכלת כמו בהמה את האוכל שיש לה עכשיו, אבל כשנותנים לה אוכל מעפן כמו דוגלי היא בקושי נוגעת בזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכל שאלה של מחיר!

כמה כסף אתה מוכן להשקיע?

200 ש"ח?

300 ש"ח?

500 ש"ח?

כמה עלה השק של הGOOD DOG וכמה ק"ג הוא היה?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא מכיר את GOOD DOG אבל ממליץ על אוריג'ן או אקאנה ששניהם נחשבים למזונות מעולים במיוחד האוריג'ן שנחשב לבין הטובים בעולם.

מזון לא רע נוסף הוא Earthborn אבל אני אישית לא אהבתי כלכך הכלב ירד קצת במשקל.

ישנו מזון הנקרא My Dog שנחשב סבבה אך לא משתווה לשניים הראשונים.

פורסם

לא הייתי ממהר להמליץ על MY DOG. (למרות שגם הGOOD DOG, נשמע כמו משהו בסגנון :shock: ).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ה GOOD DOG היה שק של 23 קילו ועלה לי בסביבות 190 ש"ח.

הנה הנתונים שלו:

רכיבים: מוצרי לוואי מעוף, תירס,חיטה,

שומן עוף (משומר ב-BHA), ציפת סלק, אורז, שמרים, זרעי פשתן, מלח, ויטמינים ומינרלים.

תכולה תזונתית באחוזים:

חלבון: 27%

שומן: 18.5%

תאית: 3.5%

אפר: 7%

רטיבות: 10%

מלח: 0.52%

סידן: 1.83%

זרחן: 1.06%

אריזה

22.7 ק"ג

וככה השק היה נראה: http://www.mapet.co.il/images/uploaded/268-probig.jpg

לא מעוניין לשלם מחירים הזויים לאוכל לכלב, מחפש משהו בטווח מחירים הנוכחי. (200~ ש"ח)

תודה

פורסם

אם הכלב שלך מסוגל לאכול אוכל יבש שמגיע בכופתאות (זו המילה?) גדולות אז אני יודע שיש שק ענק, משהו בסגנון FAMILY SIZE של רויאל קנין, משהו כמו 18 ק"ג במחיר של 200 ומשהו ש"ח. זה היה מחיר משתלם הבעיה שהג'ק ראסל שהייתה לי לא הייתה מסוגלת ללעוס כזה גודל ענק. אם זה נשמע לך אטרקטיבי אני יכול לברר בשבילך יותר לעומק.

אני שולח לך בפרטי את הפייסובק של העסק. שאל אותם. אם עדיין יש להם כזה מוצר בכזה מחיר אני מגיע השבוע או שבוע הבא למרכז אז אני יכול לאסוף את זה מהם ולהביא לך את האוכל.

למען הסר ספק, אין לי קשר אליהם בכלל והם אפילו נמצאים בעיר אחרת. אבל למען רווחתו של כלבך האהוב אני יכול לעשות מאמצים ולאסוף את השק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...