Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני כמה שבועות הרכב שלנו(של אבא יותר נכון, אני נהג חדש)

נכנס למוסך עקב בדיקה שרצינו לעשות לרכב בגלל בעיה כל שהיא הרכב הוא סוזוקי איגניס 2001 במהלך בדיקה גם החולפו רצועות ברכב ונאמר לנו שהם יעשו רעש כאשר הרכב על סלד נמוך למשך איזה שבוע ואז צריך לחזור לבדיקה והרעשים יעברו אחרי הבדיקה :

כבר עבר חודש מהבדיקה עצמה והרעש לא פוסק! הלכתי למוסך של אבא של חבר והוא אמר לי שהרצועות מתוכות והן בסדר אבל מצד שני עדיין יש את הרעש וחזרנו למוסך המורשה והם עדיין לא מוכנים לקחת אחריות על זה ולהחליף אותם שוב :evil:

אני כבר לא יודע מה לעשות עניין וכמובן שאת אבא שלי הרעש הזה לא מעניין כי הרכב נוסע בלי בעיה, מה אפשר לעשות בעניין?.

עוד דבר קטן.. אם יש לכם טיפים על איך אפשר לשמור על הרכב והמנוע ?. זה יעזור לי מאוד תודה!

פורסם

רצועות מרעישות = העבודה לא נעשתה כמו שצריך. רצועות חדשות וטריות, אשר מותקנות כמו שצריך (כולל החלפה של המותחנים, אם צריך), לא צריכות להרעיש מהרגע הראשון.

פורסם

מצטרף לדעת קודמי - ייתכן והרצועות הוחלפו, אבל המותחנים זקוקים להחלפה גם כן (בהסתייגות שאיני מכיר את דגם רכבך, אבל מותחנים נפוצים בשימוש ברצועות).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על המענה! אני ילך למוסך בהמשך השבוע לקבלת הטיפול, אני יכול לדרוש שיחליפו את הרצועות והמותחנים שוב אם הם לא בסדר? או שזה על חשבוני שוב? .. מה החוק בעניין?

פורסם

ההגיון (שלי) אומר (בהתייחס לכל מה שצויין כאן קודם) - שאם הבעייה במותחנים - העלות צריכה להיות עליך.

אם מקור הבעייה ברצועות (והן באמת מאיכות ירודה), הייתי משלם רק את ההפרש בין העלויות (ללא חיוב בשנית על העבודה).

alfa 156 2.5.

פורסם
תודה על המענה! אני ילך למוסך בהמשך השבוע לקבלת הטיפול, אני יכול לדרוש שיחליפו את הרצועות והמותחנים שוב אם הם לא בסדר? או שזה על חשבוני שוב? .. מה החוק בעניין?

דבר ראשון שעושים זה לכתוב "אני אלך", לא "ילך". מנסים להקפיד פה בפורום שזה לא יראה כמו דיון של נערות ב איי סי קיו על עומר אדם.

בכל מקרה, אתה חייב לדרוש שיחליפו את הרצועות והמותחנים למקוריים או תואמים למקורי - תדרוש לראות את החלקים מוצאים חדשים מהקופסאות, לא פחות - ומהרגע הראשון שנותנים לך את המפתחות, זה צריך להיות חרישי ותקין. החוק פה לגמרי לצידך, ואם המוסך מנסה לחרטט אותך שככה זה אמור לעבוד זה רק אומר שהם קיבלו על עצמם עבודה שהם לא מכירים כנראה על רכב שהם לא מכירים והם עושים עליך נסיונות.

• תוכן חדש...