Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רכב לשבוע מהביטוח בעקבות ההשבתה של הרכב, אני כל פעם מזועזה מהזילזול של חברות כאלה מתחזוקת הרכבים.

הינה רשימה קצרצרה של הדברים:

-אין נוזל הגה כח

-שמן מנוע על המינימום

-נוזל בלמים במינימום

-צמיגים קידמיים בני 3 שנים ו90k ק"מ

-צמיגים אחוריים סינים

-מגבים חורקים

-לחץ האוויר בכל הצמיגים 19 במקום 35

-שטיחים משומנים ומחליקים

כל זה בלי זה שכניראה כל הפח ברכב לא מקורי בגלל מצבו היחסית טוב וסימני צביעה.

הרכב זה מאזדה 3 2010 קיצר כבר שלוש שנים בהשכרה

how it's like to drive :twisted:

פורסם

האם יש משהו יותר גרוע מזה? בטח, לקוח שקנה רכב מליסינג וראה שהחליפו לרכב שמן כל 30 אלף ק"מ. בגלל שככה טיפלו ברכב הוא מתעקש שצריך להחליף לרכב שמן מנוע כל 30 אלף ק"מ. לך תסביר לבן אדם שחברות הליסינג רוצות להרוויח מקסימום כסף לכן משקיעות מינימום כסף בתחזוקת הרכב, לך תסביר לבן אדם שמסרב לקלוט שבשביל 100 ומשהו שקלים שעולה מיכל 5 ליטר שמן סינטטי הוא יכול להאריך את חיי המנוע. פשוט מדהים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למה להשקיע כסף באחזקה יותר מהנדרש במינימום על מנת שהרכב יוכל לנוע בכוחות עצמו? גם ככה אחרי 3 שנים יעשו לו פוליש וקס, שטיפה של סלון בקיטור וטיפול. אז יבוא מישהו ויקנה אותה כשהיא כולה נוצצת במצב חיצוני ופנימי שניראה דנדש, היסטוריית טיפולים מלאה מסודרת תקסום לו. ליד שנייה מרבית בעיות של הזנחה לא יזיזו, הרכב עוד יחזיק הרי במכירה יתקנו את הדברים הקטנים. מי שיקנה רכב הזה אחרי 7 שנים על הכביש יאכל אותה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כי את הרווח הכי טוב הם עושים כשהאוטו חוזר על גרר אחרי שהתחמם.

ראשית יטילו את הרשלנות עליך שלא בדקת מים/שמן.

אם לא יצליח - יש ביטוח ממנו מקבלים את כל ההוצאות כולל ימי אי השכרה,ומוכרים את האוטו עם "מנוע חדש".

פורסם

הסיבה העיקרית היא המחירים הנמוכים שהן גובות עבור עסקאות הליסינג, בייחוד לגופים גדולים.

מה בדיוק אמורה לעשות חברת ליסינג עם שברולט אוואו שהוחזרה מצה"ל אחרי 3 שנים ו 170K ?

אם הם ישתמשו בשמנים האיכותיים ביותר, ירכיבו צמיגי מישלין ויעשו דיטיילינג למכונית כל שבוע, כסף הן לא ירוויחו, וזו כידוע מטרתם הראשונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כי את הרווח הכי טוב הם עושים כשהאוטו חוזר על גרר אחרי שהתחמם.

ראשית יטילו את הרשלנות עליך שלא בדקת מים/שמן.

אם לא יצליח - יש ביטוח ממנו מקבלים את כל ההוצאות כולל ימי אי השכרה,ומוכרים את האוטו עם "מנוע חדש".

אם לא הבהרתי את עצמי נכון היתה לנו תאונה עם אוריבס היבריד ולאחר שהחליטו שהרכב אובדן להלכה יש לנו מטעם הביטוח 7 ימים רכב שכור

פורסם
הסיבה העיקרית היא המחירים הנמוכים שהן גובות עבור עסקאות הליסינג, בייחוד לגופים גדולים.

מה בדיוק אמורה לעשות חברת ליסינג עם שברולט אוואו שהוחזרה מצה"ל אחרי 3 שנים ו 170K ?

אם הם ישתמשו בשמנים האיכותיים ביותר, ירכיבו צמיגי מישלין ויעשו דיטיילינג למכונית כל שבוע, כסף הן לא ירוויחו, וזו כידוע מטרתם הראשונה.

מסכים איתך, אך יש דברים שאין בהם מקום לחיסכון עלוב:

אין נוזל הגה כח בכלל

גלגלים קדמיים בלי חריצים כמעט

נוזל בלמים על המינימום

שמן מנוע ברמה מסוכנת

אני מחכה ליום שיהיה שירות השכרת רכב נורמאלי. לדוגמא לא היה פעם אחת שהשכרנו רכב באירופה/ארה"ב עם כזה ק"מ, דוגמא קיצונית יכולה להיות בהולנד השנה הזמנו רכב סופר מיני סטיישן וקיבלנו אוקטביה עם 5 ק"מ בלבד על השעון. אאל"ט הכי הרבה ק"מ שקיבלנו ברכב בחו"ל זה 21k ק"מ בארה"ב

פורסם

מן הסתם, גם בארץ מכוניות השכרה מתחילות את חייהן עם 0 ק"מ..

מכוניות ששימוש להשכרה נמכרות לרוב לאחר שנה וחצי-שנתיים לכל היותר, מאחר ומטבע הדברים הן עוברות חיים קשים יותר מרכב החכר שנהג בו אדם בודד, ולכן הוא מוחזק 3 שנים מלאות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בשביל מה להשקיע, שיחליטו למכור את הרכב יסדרו הכל כאילו הרכב חדש ותמיד טופל וימכרו אותו.

בנתיים הוא בהשכרה אז מה אכפת להם...

Miata ND2

פורסם

רכב שעבר 3 שנות ליסינג והשכרה יכול להיות גם מאוד מוזנח אם היה משויך לקבוצת נהגים ולא לנהג אחד.

בכל מקרה חברות ליסינג והשכרה מטרתן להרוויח, לכן הן עושות את טיפולי המינימום. החוכמה היא לקנות מהן את הרכבים במצב הטוב ביותר בהנחה המקסימלית שאפשר להוציא ולא לצפות מהן לתחזוקה מדהימה.

פורסם
קיבלתי רכב לשבוע מהביטוח בעקבות ההשבתה של הרכב, אני כל פעם מזועזה מהזילזול של חברות כאלה מתחזוקת הרכבים.

מה זאת אומרת מחברות?!

קיבלת את הרכב מחברה.

אחת.

אז בוא תחלוק איתנו איזו חברה, שנדע להזהר דווקא ממנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מבלי להפחית מתדהמתך מהגרוטאה שקחבלת, אני מציע לך להתריע (בכתב!) לחברה על הליקויים. אם התקלות הללו יגרמו להשבתתה הסופית של הגרוטאה, הם עלולים עוד להפיל את הנזק עליכם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הכוונה היא שזה לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה בחברות השכרה, ראה שרשור אחר שלי. אין לי טעם להגיד את החברה הנוכחית מפני שאני רציתי לשתף חוויה כללית ואין לי טעם להיתלונן את השמן הוספתי אבל בקשר לשאר אני לא יכול לתקן את כל העולם

• תוכן חדש...