Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רואה שהפחחות וצבע במעלה שומרון ממש פורחת!

כי מניסיון בעבודה שעשו בג'יפ של חבר, העבודה טובה מאוד והמחיר לא בשמיים ושווה כל שקל.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
כי מניסיון בעבודה שעשו בג'יפ של חבר, העבודה טובה מאוד והמחיר לא בשמיים ושווה כל שקל.

אני עובד באזור פשוט ומדי פעם יוצא לי לעבור שם (במכוון) רק בשביל לראות מה עומד שם ליד!

שלחתי לשם חבר לעשות פחחות וצבע ל 106 ראלי שנת 98, עבודה נחמדה, לא מושלמת אך נחמדה מאוד, מחיר 7000 ש''ח (רכב ללא חלודות או דברים מיוחדים, היה קצת מוכה אבל לא משהו מיוחד), נראה כמה זמן זה יחזיק! אותי מעט הרגיז משהו שאם הייתי יודע הייתי ממליץ לא לעשות בצורה שזה נעשה (החבר לא מבין כ''כ) זה שהחליקו לו את הכנפונים לפח מה שבד''כ לא מחזיק הרבה זמן, מעניין לראות כמה זה יחזיק.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני עובד באזור פשוט ומדי פעם יוצא לי לעבור שם (במכוון) רק בשביל לראות מה עומד שם ליד!

שלחתי לשם חבר לעשות פחחות וצבע ל 106 ראלי שנת 98, עבודה נחמדה, לא מושלמת אך נחמדה מאוד, מחיר 7000 ש''ח (רכב ללא חלודות או דברים מיוחדים, היה קצת מוכה אבל לא משהו מיוחד), נראה כמה זמן זה יחזיק! אותי מעט הרגיז משהו שאם הייתי יודע הייתי ממליץ לא לעשות בצורה שזה נעשה (החבר לא מבין כ''כ) זה שהחליקו לו את הכנפונים לפח מה שבד''כ לא מחזיק הרבה זמן, מעניין לראות כמה זה יחזיק.

ופה בדיוק הבעיה, החבר קיבל את המחיר 7000 שקל או שזה התקציב שהוא בא אליו אתו מראש? המחיר שמוכנים לשלם משקף תמיד את רמת העבודה על הרכב.

צריך לבוא לבקר את העבודה מידי פעם, לפקח לא לבוא לזרוק את האוטו בלי לתת דגשים מסויימים למה אתה מצפה.

אם חבר שלך לא מבין, הוא היה צריך לבוא עם מישהו שמבין, שיסביר לבעל המקצוע את הציפיות.

זה מה שהיה במקרה של הג'יפ של חבר, והעבודה מצויינת.

הדוגמא שנתת לחיבור הכנפונים רק ממחישה יותר את זה שחבר שלך לא הסביר כמו שצריך שזה מה שהוא מצפה שיעשו. דווקא לחבר את הכנפונים לבודי עם חומר פחחים זה יותר עבודה מאשר לחבר אותם רגיל.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

פורסם
ופה בדיוק הבעיה, החבר קיבל את המחיר 7000 שקל או שזה התקציב שהוא בא אליו אתו מראש? המחיר שמוכנים לשלם משקף תמיד את רמת העבודה על הרכב.

צריך לבוא לבקר את העבודה מידי פעם, לפקח לא לבוא לזרוק את האוטו בלי לתת דגשים מסויימים למה אתה מצפה.

אם חבר שלך לא מבין, הוא היה צריך לבוא עם מישהו שמבין, שיסביר לבעל המקצוע את הציפיות.

זה מה שהיה במקרה של הג'יפ של חבר, והעבודה מצויינת.

הדוגמא שנתת לחיבור הכנפונים רק ממחישה יותר את זה שחבר שלך לא הסביר כמו שצריך שזה מה שהוא מצפה שיעשו. דווקא לחבר את הכנפונים לבודי עם חומר פחחים זה יותר עבודה מאשר לחבר אותם רגיל.

שלא תבין לא נכון, החבר הזה מרוצה מעל ומעבר! אני פדנט ברמות הזויות במה שקשור לעבודת פחחות וצבע ולצערי לי באופן אישי כנראה לא יהיה תקציב לעבודה כמו שהייתי רוצה.

המחיר זה ההצעה שניתנה לו ביחס למה שהוא ביקש כמובן, הוא הגיע ללא מגבלת תקציב ובמקרה לא חסר לו כסף ורצון להשקיע על הרכב (שברשותו כ 6 שנים +).

אני מדבר על העבודה כמו שהיא נראתה לי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מבין אותך, גם אני כזה פדנט.

אשר הוא בעל מקצוע שאם תבקש ממנו ותסביר לו בדיוק מה אתה מבקש הוא יבצע, וגם צריך לבקר אותו מידי פעם, ולעקוב על העבודה כמו כל בעל מקצוע.

אבל שוב, בניגוד לרוב בעלי המקצוע שנתקלתי בהם בתחום הפחחות, הוא יודע לעבוד (גם העובדים שלו) והמחירים שלו סבירים ותואמים את רמת העבודה שנדרשה לאותה עבודה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

פורסם

יש לי עוד המון זמן עד לפחחות וצבע של הרכב שלי אבל המקום הזה בהחלט ישקל לחיוב (גם קרוב לי לבית וגם אני עובד בסביבה מה שיסדר לי את העניינים).

התחרות העיקרית שיש לפחחות וצבע ישראלית בשטחים זה מוסכי פחחות וצבע פלסטינאים שעושים עבודה לא רעה בכלל במחצית מהמחיר (כמובן תלוי מה הציפיות שלך, אבל העבודה ביחס למחיר לא רעים בכלל), גם היה פרוייקט של לנצ'יה בטה קופה בפורום במוסך פחחות וצבע פלסטינאי עם עבודה שנראת כטובה. אני דיי נגד העניין אך במחשבה הגיונית אתה מקבל בד''כ את אותם הפועלים ואת אותה העבודה אך במחיר זול יותר.

ישנו לא רחוק ממעלה שומרון (לכיוון כפר סבא) מקום שנקרא תחנת דלק תכסין, במתחם ישנו גם מוסך פחחות וצבע אשר ניתן לראות בו המון פעמים רכבי אספנות, חיפושיות, מיני ועוד, מעולם לא התעמקתי ברמת העבודה אך אם הוא מושך קהל שכזה כנראה שזה או משתלם או באמת ברמה.

גם בצומת אריאל ישנו מוסך פחחות וצבע פלסטינאי ויצא לי לעקוב מקרוב אחרי חיפושית שעבדו עליה שם, עבודה שעל פניו נראת טוב (כמוצר מוגמר) אך בתהליך עצמו ניתן לראות שזה לא יחזיק מעמד לאורך זמן, חלודה שמטופלת באופן לא מספק, ריתוכים לא מקצועיים ועלובים והמון חומר פחחים, העלות נמוכה מאוד, המוצר המוגמר נראה טוב (אולי יראה ככה שנה שנתיים) אך לאורך זמן מצב הרכב ידרדר ויצריך טיפול הרבה יותר יסודי משהיה צריך בעבר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היום הלכתי לבקר אותה, ועל הדרך מצאתי חבר יקר שבא לעשות תיקון חירום ברצפת הרכב (לא התרגשו מזה יותר מדיי שם... ממש כאילו אתה מגיע לעשות טיפול שוטף של שמן/פילטר שמן):

531828_617723281593499_955086658_n.jpg

1005341_617723318260162_1965981290_n.jpg

חור ענק ברצפה שנפער :)

1098383_617723168260177_1914226775_n.jpg

1150143_617723211593506_601567425_n.jpg

970483_617723221593505_2104513922_n.jpg

לא מחכים אפילו דקה...

1149034_617723238260170_497371595_n.jpg

מכים עם פטיש :-)

993348_617723261593501_1917086274_n.jpg

פורסם
היום הלכתי לבקר אותה, ועל הדרך מצאתי חבר יקר שבא לעשות תיקון חירום ברצפת הרכב (לא התרגשו מזה יותר מדיי שם... ממש כאילו אתה מגיע לעשות טיפול שוטף של שמן/פילטר שמן):

מכים עם פטיש :-)

993348_617723261593501_1917086274_n.jpg

אלא אם אני טועה... נראה כאילו הפח החדש מונח על הפח הישן ומרותך אליו כך. אם כך הדבר, מה שיקרה הוא שבחפיפה בין הפחים, במיוחד בשל היות הפח ממוקם ברצפה ונגיש למים תהיה הווצרות נוזלים/לחות והחלודה תחזור לשם מהר מאוד.... אבל אולי אני טועה והתמונה לא משקפת. :)

אם כך הדבר ולא מאוחר יותר, לחתוך, פח במידה המדוייקת ולרתך לא מעל, לא מתחת אלא כחלק מהפח, ליצור משטח אחיד.

בהצלחה! ;)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
היי ליאור,

תודה על התגובה.

הרכב אמור (וצריך) לעבור עבודת פחחות וצבע מקיפה. זהו רק תיקון זמני.

אתה יודע מה זה זמני בסוף זה לתמיד בוא נקווה שהבחור יעשה עבודה יסודית.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...