Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חרדל, GIALLO OCRA הוא גוון מקורי של הדגם, היא תראה ככה:

208595d1304299018-1969-gtv-1750-giallo-ocra-img_2761.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים הצבע!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מה הצבע המקורי שלה ניר?

הצבע הנבחר זה הצבע המקורי - גם לפי התשובה שקיבלתי מהמחלקה ההיסטורית באלפא רומיאו, וגם רואים אותו כשגירדתי את הפח:

AR-109, או בשמו כמו שאמר Bagira: GIALLO OCRA

פורסם

יפה שהחזרת לה את הצבע המקורי, כמו שצריך לדעתי.

הדלת מטען החדשה נראית פי מיליון יותר טוב מהמשוחזרת, אין על חלק חדש! 8)

אני יודע שזה בוודאי מוגבל כלכלית, ומודע למחירים הגבוהים של החלפים,אך כשרואים את הדלת הרצפות והספים, קשה שלא לחשוב איך זה היה יכול להיראות לו כל הפאנלים היו חדשים :-P

בכ"א,GTV 1750 זה רכב מאוד יפה ומאחל לך בהצלחה ושתצא יפה.

פורסם
יפה שהחזרת לה את הצבע המקורי, כמו שצריך לדעתי.

הדלת מטען החדשה נראית פי מיליון יותר טוב מהמשוחזרת, אין על חלק חדש! 8)

אני יודע שזה בוודאי מוגבל כלכלית, ומודע למחירים הגבוהים של החלפים,אך כשרואים את הדלת הרצפות והספים, קשה שלא לחשוב איך זה היה יכול להיראות לו כל הפאנלים היו חדשים :-P

בכ"א,GTV 1750 זה רכב מאוד יפה ומאחל לך בהצלחה ושתצא יפה.

תודה רבה!

אכן, הרצפות והספים עלו לא מעט כסף, ואין ספק שיש הבדל עם הפנלים החדשים. יחד עם זאת, הפחח עושה סה"כ עבודה לא רעה וגם יש כמה חלקים שאחרי שיוף הצבע אפילו הפתיעו לטובה....

פורסם
הצבע הנבחר זה הצבע המקורי - גם לפי התשובה שקיבלתי מהמחלקה ההיסטורית באלפא רומיאו, וגם רואים אותו כשגירדתי את הפח:

AR-109, או בשמו כמו שאמר Bagira: GIALLO OCRA

בחירה מעולה! יפה מאד ניר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הקטע המצחיק, ככל הנראה ברמה חנונית להחריד, הוא שהצבע הזה הוא פיגמנט טיבעי אשר נוצר כתוצאה של התחמצנות של ברזל או במילים אחרות...חלודה!

מכל הרכבים שבעולם, דווקא אלפא של שנות השבעים בחרה לצבוע את הרכבים בגוון חלודה! :lol:

פורסם
יצא מדהים, אין לי מילים

לא להאמין מה שהם מסוגלים לעשות לפחים ברכבי האספנות שלנו!!

בהחלט מדהים.

שי ורד

פורסם

נראה לי הוא התכוון לניצוצות של הדיסק :wink:

• תוכן חדש...