Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב יד שניה בסביבות 35,000 ש"ח, רכב שני לשמש אותי ושני ילדים, מעט נסיעות.

על הפרק:

טויוטה קורולה runx 2004, המחירון שלה 47,000 ש"ח בערך, רק 70000 ק"מ! ברור שטויוטה מעולה (עקרונית, עוד לא בדקנו), אבל מעל התקציב.

מזדה 3 2004, 89000 ק"מ, 35000 ש"ח

מזדה לנטיס 323, 2004, 94000 ק"מ, 30000 ש"ח

שלושתן יד 1.

חשוב לי מאוד המחיר.

אשמח לשמוע המלצות, גם מבחינת עלות תחזוקה, צריכת דלק ואמינות.

דברים כמו רעש בנסיעה, עיצוב וכו' לא מהווים קריטריון בשבילי...

תודה רבה!

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הייתי הולך על המאזדה 3, המחיר הכי הגיוני לתמורה(כמובן בארץ :)).

פורסם

רכבים דומים מבחינת צריכת דלק ותחזוקה, אין כאן משהו שממש יטה את הכף לטובת משהו. הקורולה לא מצדיקה את המחיר הזה, מה גם שמדובר בשנת ייצור בעייתית לקורולות.

בין ה-3 והלאנטיס, כנראה ה-3, בעיקר אם בשני הרכבים מדובר על מנוע 1.6. לבדוק היטב היסטוריית טיפולים, ל-3 בשנתונים האלה היה ריקול שנגע לתקלה בצמת החשמל- לוודא שטופל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

דנה, אם זאת רק את ושני ילדים, אולי רכב קטן יותר יתאים לך יותר? משהו כמו פאביה או 206? בכל אופן המאזדה 3, על אף הפופולריות שלה היא רכב מאד בינוני, היא יחסית צפופה, לא מאד נוחה וצריכת הדלק שלה לא טובה ביחס לקטגוריה. הלאנטיס היא בכלל דגם מיושן מאד שתוכנן עוד בשנות ה90, והבטיחות בהתאם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כריזמה אייר 2003/4 מיד פרטית ראשונה הרבה יותר זולה (חצי מחיר) ,יותר מרוחת ולא פחות אמינה מקורולה בגיל זה. בטח שיותר מהלנטיס.

פורסם

מאזדה 3, במחיר הזה תוכלי לקנות גם מגאן 2008 אופטרה 2008 לנסר 2007

נראה לי שווה בדיקה בעיקר אם זה רכב שני במשפחה, כך גם תוכלי לקבל אחריות אם תקני ממגרש מסודר

פורסם

אופטרה באמת יש במחירים טובים אבל קראתי שזה "כמו" דייהו וצריך להתרחק...

אם מישהו ממליץ, אשמח לשמוע

פורסם

כרכב שני בסכום כזה בהחלט ניתן למצוא לאנסר 2007-8 או סוזוקי ליאנה סטיישן מאותן שנים.

שני רכבים שבהחלט יספקו 2 מבוגרים ושני ילדים, אמינות גבוהה והתמורה הכי גבוהה לשקל מרכבים בשנתונים אלו.

אם הרכב זה רכב שני אז שיהיה יד שניה \ שלישית מליסינג, לא קרה כלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...