Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני במסע ארוך ומפרך בבחירת רכב, והיום הגיעה הדו קרב הזה:

פורד פוקוס 2005 1.6 LX אוט'

הבעלים נראה קפדן ושומר על הרכב מאוד, על פניו רכב נראה כמו חדש(לא עשיתי עוד בדיקה)

80.000 ק"מ

מיצובישי לאנסר קלאסיק 1.6 sport אוט'

גם כאן הבעלים מאוד שומר על הרכב והרכב על פניו נקי(לא עשיתי עוד בדיקה)

160.000 ק"מ

המחיר כמעט זהה, הפוקוס זולה בכ2000 ש"ח.

איזה רכב יותר אמין, בטיחותי, שותה פחות דלק, ירידת ערך יותר נמוכה, סחירות השוק טובה יותר(מתכוון למכור עוד כמה שנים)

ועוד פרמטרים היכולים להשפיע על הבחירה.

מה אתם אומרים?

מה אתם הייתם לוקחים?

פורסם

הפוקוס נוחה יותר, התנהגות הכביש שלה עדיפה וברכבים הספיציפיים לגביהם אתה מתלבט הקילומטראז' שלה נמוך אפילו בצורה קצת מחשידה. אני אישית הייתי מתחיל מלקחת אותה לבדיקה.

בהצלחה.

פורסם

אני בעלים גאה של לאנסר ספורט 2004.

אבל גם אני אמליץ לך על הפוקוס רק בגלל שמצאת (כניראה) רכב במצב נדיר. פוקוס פרטית עם 80000? חייב בדיקה מעמיקה!

לזכות הלנסר אציין רמת אמינות גבוהה מאוד,מרחב פנימי,שש כריות אויר ומחיר שוק נמוך.

לפוקוס יתרון בתא המטען,נוחות והתנהגות.

לשתיהן רמת ביצועים ממוצעת מינוס וסחירות נמוכה מאוד בשוק.

אני לא הייתי רוכש רכב עם 160000 ק״מ אפילו שעל הנייר הוא אמין יותר מהשני שנסע רק חצי.

תתחיל מבדיקה של הפוקוס (יד,קילומטרז׳,בעלות קודמת,היסטוריית טיפולים ואימות הקילומטרז׳).

בהצלחה!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יש ברשותי לנסר 2007 ופוקוס 2007 (הדור היותר חדש). הפוקוס רכב טוב ונוח יותר באופן חד משמעי, אם כי גם הלנסר נותן תמורה טובה לכסף. שני הרכבים מגלים אמינות מופתית. במקרה שלך הייתי מעדיף עקרונית את הפוקוס, בכפוף לבדיקה.

פורסם
הפוקוס נוחה יותר, התנהגות הכביש שלה עדיפה וברכבים הספיציפיים לגביהם אתה מתלבט הקילומטראז' שלה נמוך אפילו בצורה קצת מחשידה. אני אישית הייתי מתחיל מלקחת אותה לבדיקה.

בהצלחה.

אכן הנתונים של הפוקוס טובים (לא כל ק'מ נמוך זו תרמית. יש שנוסעים מעט או רק בעיר).

בכל מקרה תבדוק. חוץ מזה, אני תומך בציטוט של קודמי.

alfa 156 2.5.

פורסם

האוטו של אשתי עושה בממוצע כ 5 קילומטר ביום! אני מבצע לו טיפול שנתי במוסך טויוטה והוא לעולם לא מגיע ל15 אלף ק"מ,

פעם בשבוע \ יים אני עושה לו "הרצה" ונוסע לחברים הלוך חזור כחמישים קילומטר רק בכדי שהמערכות יזוזו קצת והמצבר ייטען.

יש לא מעט רכבים שמורים ומטופלים, אל חשש.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...