Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בטח. כי עכשיו יצאו למבצע בילוש של שבוע ויעברו מצלמה מצלמה בכל האיזור אחרי איזה 2 האבלים (שבעיקר מסכנים את עצמם) בשביל עבירה שהעונש עליה זה כמה נקודות.

בכל מקרה אל תדאג, דרווין מטפל בכולם בסוף. כל אחד שמשתולל יחטוף בסוף בצורה כזאת או אחרת.

פורסם

מסכים.

אלו בדיוק הרוכבים שמככבים בחדשות בכל שבת, אחרי שחולצו מהשטח עם פגיעות ראש וגפיים. או גרוע יותר - דורסים רוחצים בחופים.

נראה לכם שאחרי רכיבה כזו בכביש, בשטח הם רוכבים בצורה יותר אחראית?

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

*מתנצל על המוזיקה שאני שומע:lol:

לכל המטיפים מראש:

אין קשר לחוסר סבלנות, יכולתי לחכות עוד שעה וחצי מאחוריה והרמזור פשוט לא היה מתחלף, הוא עובד על חיישן (עובר שם כל יום)

ניסיתי לסמן לה ולאופנוען שלפניה בכמה דרכים.

אפילו עלתה בי אופטימיות כשהיא התחילה טיפה להתקדם, אך נעצרה.

לבסוף נאלצתי לצאת החוצה ולהגיד לה להתקדם לחיישן, והופ - בשניה הראשונה כבר התחלף הרמזור.

בנוסף אציין שמאחורינו הגיע פקק של 10 מכוניות בערך, משהו לא אופייני לשעה 2 בבוקר בצומת הזו.

[video=youtube;Iouj7JpJM-A]

אופנוען נוסע נגד כיוון התנועה בפנית השתלבות ימינה כדי להגיע לרמזור, רכב כמעט נכנס בו, ואז הרוכב הצדיק (בעל ציצית), דואג להראות לנהג מה הוא חושב עליו, אם זה לא היה כבר ברור מהתנהגותו.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
לכל המטיפים מראש:

אין קשר לחוסר סבלנות, יכולתי לחכות עוד שעה וחצי מאחוריה והרמזור פשוט לא היה מתחלף, הוא עובד על חיישן (עובר שם כל יום)

ניסיתי לסמן לה ולאופנוען שלפניה בכמה דרכים.

אני מבין את הבעיה במצב הזה, אבל:

א. למה להתקרב אליה עוד יותר? הרי אתה רוצה שהיא תראה כשאתה מסמן לה באורות, לא שהאורות ישתקפו על הפגוש האחורי שלה, נכון?

ב. צריך מאוד להיזהר עם סימונים כאלו. נהג שחולם בצומת או מתעסק במשהו עוד עשוי לחשוב שאתה מסמן לו כי הרמזור מתחלף - לתת בגז ולהיכנס לצומת באדום.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא יודע, אני מניח שמישהו קצת יותר ישראלי ממני היה מביא לה צפירה מאוד ארוכה להתקדם, לצאת היה הדבר הנכון, במיוחד כשאנשים התחילו לנסות להשתחל מהשוליים לכיוון הרמזור, כשלא באמת היה להם לאן להכנס.

פורסם

ברמזור עם פס דריכה צריך להיות שלט "התקדם עד כאן" אף אחד לא צריך לנחש. בנוסף צריך לתכנן את הפס שיתאים גם לאופנועים, שהרי האופנוען כבר עמד על הפס ואם לא היה רכב הוא היה מחכה שם עד סוף הדורות?

לגבי האופנוען השני, הוא ממש ביריון וצריך היה לקנוס אותו גם על האלימות שמתבטאות בתנועות המגונות, יענו אני מצפצף עליך ובכביש אני מלך.

פורסם
לפי דעתי היית צריך לצאת ישר ולהסביר לה.

הבהוב עם האורות לא מעביר את המסר שיש פס דריכה לרמזור.

יש נהגים מטורפים שעוד היו יוצאים מהרכב לפגוע בך.

אם תשמע הרמתי בלם יד ורציתי לצאת, אבל ראיתי שהיא התחילה להתקדם, אז חזרתי לשבת, ואז שוב החלטתי לצאת וזה הכל.

ברמזור עם פס דריכה צריך להיות שלט "התקדם עד כאן" אף אחד לא צריך לנחש. בנוסף צריך לתכנן את הפס שיתאים גם לאופנועים, שהרי האופנוען כבר עמד על הפס ואם לא היה רכב הוא היה מחכה שם עד סוף הדורות?

לגבי האופנוען השני, הוא ממש ביריון וצריך היה לקנוס אותו גם על האלימות שמתבטאות בתנועות המגונות, יענו אני מצפצף עליך ובכביש אני מלך.

אתה צודק לגמרי, אבל מכל החישנים שאני מכיר, ראיתי רק מקום אחד או אולי שניים שיש שילוט שם.

האופנוען לדעתי התמקם במקום לא נכון, ובעמוד הקודם תוכל לראות את אותו אופנוען עובר באדום, אז הוא ספציפית לא היה מחכה לאף אחד ונכנס לצומת באדום.

פורסם (נערך)

כנ"ל, אבל מצד שני המגנט לרוב גדול למדי וכמעט שלא נתקלתי בנהגים שלא עמדו איפשהו עליו.

הבעיה שאני לרוב רואה היא של דו גלגלי קטן שהמגנט לא קולט ואז כאשר רכב מגיע מאחוריו כדי לגאול אותו מייסוריו, הרכב נעמד במרחק מסוים ממנו ולכן לא על המגנט.

אבל לרוכב דו גלגלי הרבה יותר קל לתקשר עם נהג הרכב העומד מאחוריו, בין אם הוא צריך לרדת מהכלי ובין שהוא מסוגל לסמן לו ממקום מושבו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
רגע, אז מה השילוב הנכון של היבהובים וצפירות שיתן משמעות של "סעי קדימה יש לך עוד, יש חיישן על הרצפה"?

ניסית עם קוד מורס?

זה היה קוד מורס שאומר:

"לכל החכמולוגים של קארספורום, תמצאו עבריין אמיתי להאשים."

אני מבין את הבעיה במצב הזה, אבל:

א. למה להתקרב אליה עוד יותר? הרי אתה רוצה שהיא תראה כשאתה מסמן לה באורות, לא שהאורות ישתקפו על הפגוש האחורי שלה, נכון?

ב. צריך מאוד להיזהר עם סימונים כאלו. נהג שחולם בצומת או מתעסק במשהו עוד עשוי לחשוב שאתה מסמן לו כי הרמזור מתחלף - לתת בגז ולהיכנס לצומת באדום.

א. כי ככה בא לו, מספיק טוב?

ב. נהג שמספיק אדיוט להסתמך על ציפצוף של מישהו כדי להכנס לצומת באדום ללא בדיקה של הרמזור, ממילא לא צריך להיות בכביש.

בסופו של דבר:

שוב אתם מאשימים מישהו שאם עשה עבירה, היא שולית לחלוטין.

במקום לבקר את היצורים שקיימים בכביש.

כל הכבוד לכם.

ממש.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם

חלק גדול מהחיישנים האלו לא מזהים אופנועים.

לעזאזל, הרמזור ביציאה מהחנייה של הבניין שלי (משתלבת לתוך צומת קיים) לא מזהה אותי ביציאה.

בהזדמנות אעלה צילום ממצלמת הקסדה.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...