Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור בגראנד קניון, זה נראה כאילו הוא איבד את הבלמים, אני לא רואה מעבר משקל לקדמת הרכב, כאילו הוא רק מלטף את הדוושה ולא דופק אותה למטה כמו שצריך.

או שבלם מאוד מאוחר ולא הספיק במרחק הנתון.

בהמשך ראית אותו עומד בצד או שהוא המשיך?

פורסם

אני דווקא רואה גם האטה וגם העברת משקל לפנים. פעמיים.

התקלה הטכנית היחידה היא ב-Tool שאוחז בהגה.

אם הוא עמד בצד בהמשך, זה כדי לחפש את השכל הישר שלו.

פורסם

חן ג.

במצבי חירום שנקלעתי אליהם, ללא פגיעות בסופו של דבר, הערכתי את המרחק שלי מהפגיעה והיו מספר פעמים שבלמתי במלא העוצמה.

הכל עניין של אומדן המרחק והמהירות והכרת הרכב (ומערכותיו) עליו אתה נוהג.

הנהג הזה היה מהיר מדי וקרוב מדי.

אני מאמין שרוב הנהגים דווקא כן בולמים חזק, ידוע לי שיש חלק גדול שלא.

פורסם

למיטב ידיעתי זו תכונה שמשותפת כמעט לכל הנהגים. היא מבוססת מחקרית ולכן משוקללת במרחקי העצירה שמשתמשים בהם בנהיגה מונעת (המרחקים הללו לא מושגים בבלימה בכל הכוח), ובקביעת מרחקי עצירה בהנדסת כבישים, והיא גם הסיבה שבמכוניות חדשות יש Brake Assist.

מעשית, בכל הדרכה קבוצתית לנהיגה מתקדמת שהייתי בה כל לקוח שלא עבר אימונים בעבר הגיב כך, למרות שמדובר במצב מבוים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אל תשכחו שייתכן שמדובר על סמוי, לפי הרכב. כך ש[ציני]ייתכן שהוא "יודע מה הוא עושה"[ציני\].

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני דווקא רואה גם האטה וגם העברת משקל לפנים. פעמיים.

התקלה הטכנית היחידה היא ב-Tool שאוחז בהגה.

אם הוא עמד בצד בהמשך, זה כדי לחפש את השכל הישר שלו.

+1

גם אני חושב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הנהג בגרנד היה פסיכופט ורוצח בפוטנציה. אחרי החלפת הנתיב הראשונה הוא דפק גז מטורף ובכלל היה לו מזל שהרכב לפני החליף נתיב פעמיים. אם זה לא היה קורה, לא היה לו סיכוי.

si vis pacem, para bellum

פורסם
>> גבירותיי ורבותיי: קבלו בהמון אהבה את הסרטון הטוב ביותר שצילמתי אי פעם!

מה קורה באזור התעשיה של חברות היי-טק כשזוג עובדים באתר בניה מגלים בתום עבודתם ששתי מכוניות חסמו אותם? ובכן: הכל! צעקות, קללות, ניסיונות לאתר את בעלי המכוניות, צילומים של לוחיות הרישוי, ניסיונות לנענע את הרכבים ולגרור אותם ידנית וכשלא הולך - מחברים כבל ל-וו הגרירה של הרכב החוסם וגוררים אותו לכל הרוחות!

13 דקות של סרטון ערוך, אבל מרגע שזוג העובדים גילה שהוא נחסם ועד שיצא החוצה חלפו שעתיים. שעתיים עבודה!

6:39... אם לא היה את הרכב זה היה נראה נורא... :mm_shocke

פורסם
שום דבר מיוחד...

מישהי שלא נותנת זכות קדימה לרוכב אופניים עצבני במיוחד... :roll:

אם הרוכב אופניים רוצה זכות קדימה אז שירד מהאופניים וילך ברגל.

באיזה סרט הוא חיי שהוא חושב שהמעבר חצייה בשבילו? בלי קשר לזה שהוא לא על המעבר חצייה בכלל.

סתם אידיוט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...