Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לך? רק כשאני לבד. אם אני רואה מישהו אני חוזר לימין.

התפוצצו לי 2 צמיגים לפני שנתיים (1200 ש"ח נזק) בגלל בור באותו יישוב, אז אם אני לבד על הכביש אני נוהג באמצע, שם אין בורות/ביובים ותעלות ניקוז בעייתיים.

התשתית גרועה ואני לא צריך לשלם על זה בנזקים לרכב. אמשיך לנסוע באמצע הכביש כשאני אהיה לבד, אם מישהו יצלם לפני שאני אזוז לימין הוא מוזמן לעשות עם זה מה שירצה.

פורסם

וזה בדיוק ההבדל בינך ובין דביל :) ענית לעצמך.

ולכן גם לא תצולם, כי לא יהיה מי שיצלם אותך.

אני גם לא מאמין על סמך ההיכרות הוירטואלית שייקח לך 23 שניות להבין שאתה לא לבד על הכביש

זה דומה לשאלה אם נופל עץ ביער ואין אף אחד שישמע אותו נופל, האם הוא עושה רעש?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בבית שמש לא חסר בעיות תשתיתיות, יש שיאמרו שקיבלו יותר מחלקנו הראוי לכאלה.

אני לא נוהג ברכב רך מי יודע מה, למעשה יש לי קולגה שבטוח שהמתלים אצלי נעולים, עד כדי כך הרכב קשיח, ואני עדיין לא נוסע על שני נתיבים.

אגב אתה גם נוסע על שני נתיבים כשיש מישהו בטווח של 5-10 מ' ממך כמו בסרטון?

לנסוע על 2 נתיבים בטח לא, אבל לנסוע בשמאלי כדי לעקוף מכשול זה בסדר גמור. שיבושים בכביש שמפריעים לך לנהוג זה מכשול כדת וכדין. לא חסרים מקרים שאנשים עיקמו גאנטים בבורות ביוב, תבעו את העיריה וזכו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה נראה כאילו הוא מתגלח עם מכונה ולא טלפון. לא שזה מפחית מעוצמת הדביליות.

נסה לפנות לחברת פרומיגון הזאת ותדווח על הנהג הזה ותברר מה יהיה עתידו.

ללא ספק מדובר במכשיר נייד.

פורסם
ביקנעם יש כביש עם 2 נתיבים לכל כיוון ושטח הפרדה, כשאני נוסע שם בשעות מתות אני גם נוסע באמצע הכביש בגלל בורות ומכסי ביוב מאוד נמוכים.

אז מי שיצלם אותי מאחור יתייג אותי כדביל? בקיצור אולי יש סיבה אחרת לנסיעה הזאת.

בוא נחשוב:

כביש ללא בורות מיוחדים, עוד אנשים מאחור.

סיבה די ברורה: אגואיזם במצב מתקדם.

נראה לך? רק כשאני לבד. אם אני רואה מישהו אני חוזר לימין.

אז מה אתה מתלונן?

כבר אמר לך שאף אחד לא יצלם אותך, ובצדק.

פורסם

נהג הסעות של העבודה חותך לי את הצורה בדרך. כשצפרתי האגו עלה, הרגל נלחצה לו עוד קצת על הגז וגם על האיתות. העיקר להיכנס בכוח.

בוצעה בלימה.

[video=youtube;J_w9-mWSILA]

פורסם

"

3 עבירות תנועה ב5 דקות - שברולט טראקס לבנה מ.ר 36-649-75 (חברת פרומיגון) " - גיא זו לא שברולט טראקס אלא שברולט קפטיבה קבל תיקון !

:)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
לנסוע על 2 נתיבים בטח לא, אבל לנסוע בשמאלי כדי לעקוף מכשול זה בסדר גמור. שיבושים בכביש שמפריעים לך לנהוג זה מכשול כדת וכדין. לא חסרים מקרים שאנשים עיקמו גאנטים בבורות ביוב, תבעו את העיריה וזכו.

לנסוע על השמאלי זה לא לנסוע על שני נתיבים, אם עוקפים בור או מכשול וחוזרים לימין זה מצוין, בשביל זה בנו נתיב שמאלי (מתייחס גם לרכב איטי כאל מכשול כאן).

מעניין אם היום יהיה לי קצת זמן ואני אספיק לסנן קצת מהסרטונים (כבר שבועיים אני רק אוסף, יש לי כבר ארכיון על המחשב)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...