Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 דבילים בחצי דקה:

1. רכב מזגזג ברמזורים.

2. נהג טנדר שלא מכיר את הגבולות של הרכב שלו.

3. הדובדבן - ילד טיפש שחוצה ברמזור אדום.

youtu.be/SMs_HQIMegY

פורסם

הנה עוד אידיוט שמחליט לנסוע באדום מלא.(ושימו לב כמה זמן היה לנו ירוק... ככה שהוא לא גנב את הרמזור)

מזל שהטנדר שלפני לא נסע למרות האור הירוק... כי אז זה היה עלול להיגמר רע.

D49DEWfW__I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

עוד כמה הזויים מאתמול:

הנהג הזה פשוט לא יודע לנהוג, אחרת אין הסבר מדוע הוא נוסע בסיבובים על השוליים ובסיבובים של הצד השני נכנס לנתיב הנגדי:

http://www.youtube.com/watch?v=TSPyFqcLQz8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנהג הזה פשוט מתפרץ לנתיב הנסיעה שלי בלי להסתכל במראות ובלי לאותת. הכביש של אבא שלו:

http://www.youtube.com/watch?v=4NKNgx54R8E דרך יוטיוב

והנהג הזה מחליט לשחק משחקים, ונוסע מבעוד מועד באמצע 2 נתיבים ומקווה לטוב. אז איך עוקפים בכל זאת?

http://www.youtube.com/watch?v=0UTStfvhLRQ דרך יוטיוב
פורסם

סטיו הצופר שלך תקין? תשתמש בו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בסרטון הראשון אני חושב שהוא מנסה לתת לך לעקוף אותו, בנוגע לשניים האחרים - שגרה ממוצעת בכבישי ישראל.

אני גם כן חשבתי על זה תוך כדי נהיגה בהתחלה, אבל זה לא היה נראה לי הגיוני שהוא "נותן" לי לעקוף רק בסיבובים לצד מסוים, ובסיבובים לצד השני הוא נכנס לנתיב הנגדי. זה נראה יותר כמו נהג שיכור, מסומם או סתם אחד שלא יודע לנהוג. חוץ מזה שיש המשך לסרטון, הוא במשך עוד כמה ק"מ ממשיך לנסוע ולנצל טוב טוב את כל רוחב הכביש כולל השוליים והנתיב הנגדי.

אבל הדבר הכי מעצבן הוא שהוא הפריע לי ללחוץ, אני אוהב את הכביש הזה... לפחות קיבלתי הצגה טובה.

לא זוכר מתי השתמשתי בו בפעם האחרונה, אני אף פעם לא משתמש בו כי אני יוצא מנקודת הנחה שאין מה לעשות. טמבלים שנכנסים לנתיב בלי להסתכל במראות, בלי לאותת וכ' יהיו תמיד, אז למה לצפור כדי להרגיז? מישהו עוד עלול לצאת לכיוון שלי עם סכין, היום משוגעים לא חסר...

פורסם

הוא חוסך צריכת מתח למצבר כדי שגם הנוכחי יחזיק 5 שנים :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הנה דלביוב שעצבן אותי מאוד על הבוקר.

אני נוסע לתומי בנתיב הימני מבין שני נתיבים במהירות של כ-110 חצילים לשניה לפני בנתיב הימני רכב שברצוני לעקוף.

מסתכל במראה, רואה שם רכב בנתיב השמאלי שנמצא די רחוק ממני, מאותת שמאלה, ונכנס לנתיב השמאלי לצורך העקיפה.

בינתיים הרכב של הדלביוב דופק קיק דאון ומאיץ ועוקף אותי בצורה מסוכנת קרוב מאוד אלי כאשר חציו בנתיב שבו אני רוכב וחציו מעבר לקו הלבן המסומן.

למזלי (או למזלו) ברמזור לאחר מכן לא היה אדום אחרת הייתי מראה לו מה דעתי בנושא.

בכל מקרה כנראה שהפעם אני לא אבליג ואגיש תלונה במשטרה בצירוף הסרטון.

X2EgBviVGI8 דרך יוטיוב

אתה זה שלא בסדר כאן!

א. אתה מקלל וזה דיי חצוף שאתה מרשה לעצמך לקלל כך בפורום.

ב. אתה עם אופנוע, והוא עם רכב רגיל(לא ספורט), אז קשה להאמין שהוא נתן קיק ב110 והאיץ ל130 (כך נראה לפחות) בתוך שתי שניות.

בשורה התחתונה, אתה הפרעת לו, אז אתה לא בסדר.

פורסם
א. אתה מקלל וזה דיי חצוף שאתה מרשה לעצמך לקלל כך בפורום.

attachment.php?attachmentid=356450&stc=1&d=1381301934

מה ההתייפייפות? אנשים פה אמרו דברים הרבה יותר גרועים.

חוץ מזה, אפילו אם אייל חתך אותו (הוא לא) ובלי לאותת (הוא אותת, עובדה) הפתרון לחיתוך בכביש הוא לא לעקוף מהשול.

לא משנה מה יש לנהג הפוקוס להגיד, הוא אשם. לא עוקפים מהשול.

אם זאת הייתה פאביה ולא אופנוע - הוא לא היה מרשה לעצמו לעשות את זה. אבל למי אכפת מהדו"גים, נכון?

2278b6da-682c-4cb5-8801-3f32ab8fa625.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כתבתי את זה בעמוד הקודם, לא משנה מה אייל עשה, למה לעקוף מהשוליים ולסכן את עצמו ואת הרוכב? בין אם הוא עבר בזמן או לא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה מקלל וזה דיי חצוף שאתה מרשה לעצמך לקלל כך בפורום..

סליחה, הייתי צריך להגיד שהוא גלובוי ולא דלביוב. ככה תוכל לפרש את זה איך שאתה רוצה. זה לא יקרה בשנית, כבודו.

פורסם

ברשותכם, אנחנו עולים הילוך בכל הקשור של רמות הטמטום של הנהגים.

נהג אוטובוס נוסעים ציבורי של "אגד", טועה בדרך. במקום שיסתובב איפשהוא בהמשך, בוחר הנהג לחסום נתיב נסיעה על גשר החיבור עם כביש 22 בחיפה (צ'ק פוסט), לעלות על מדרכה שמשמשת גם אי תנועה בחיבור עם כביש 4, הנהג גם רואה את העמודים שנועדו למנוע בדיוק את המעבר המאוחר והמסוכן בין הנתיבים שמפרידים את כביש 22 מכביש 4 - אבל סחבק מתמרן יפה יפה בין עמודי הברזל, וממתין להיכנס לנתיב המקביל. מדהים... רק מעניין אם האוטובוס היה מלא נוסעים ומה דעתם על הנהג שלהם. עריכה: ועוד יותר מעניין, אם מנהלי חברת "אגד" מעודדים נהיגה כזאת.

http://www.youtube.com/watch?v=AEOvA4D1JdI דרך יוטיוב

כביש 70 לצפון, קצת אחרי טבעון. נהג הסיטרואן לא מבחין בנהג הסוזוקי שיצא לעקוף מימין (עקיפה דיי מיותרת) וכמעט נכנס בו פעמיים. אז צפו במלחמת העקיפות והסטות ההגה...

http://www.youtube.com/watch?v=NacqXNtpNLU דרך יוטיוב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...