Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט איביזה דגם ספורט 3 דלתות נכנסת לי לצומת כשלי יש בכלל אור ירוק וגורמת לי להאט. או שהוא עשה פרסה איפה שאסור (מה שהכי הגיוני), או שיש פה בעיה בתכנון הצומת.

צולם בנשר, ליד בניין HOT. הסאונד צונזר.

http://www.youtube.com/watch?v=zYsNIUZKtfk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

^

בצילומים של גוגל מופיע שם תמרור האוסר פרסה.

אף פעם לא מתירים פרסה אם היא לתוך נתיב מרומזר הפונה ימינה (ולא נדרש לתת זכות קדימה).

מה שכן, ברמזורים ללא איסור פניית פרסה, יש לשים לב היטב להולכי רגל (עם אור ירוק) ולתת להם זכות קדימה (רצוי מבלי לחסום את הצומת עד כמה שאפשר).

פורסם

וואו, כמה נהגים ראיתי מפרססים בצומת נשר הזאת.. אפשר רק להעמיד ניידת משטרה באחד ממפרצי החניה שעל הכביש ובקלות סוגרים מכסת קנסות של חודש.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

זאת הצומת ש 100 מטר לפניה יש את המתחם של רמי לוי.

כל העולם ואשתו מפרססים שם כי הם מתעצלים לעשות שמאלה,פרסה, ימינה.

אני חושב שאני בין המעטים שלא עושים פרסה שם...

פורסם

אני נהג דנדש ממש, בקושי חודשיים בלי מלווה, ופחד אלוהים מה שהולך בכביש. בחודשיים האלה פגשתי כל כך הרבה מטומטמים. חשבתי שזה רק הערסים של חיפה והקריות, אבל מסתבר שלא :roll:

פורסם
אני נהג דנדש ממש, בקושי חודשיים בלי מלווה, ופחד אלוהים מה שהולך בכביש. בחודשיים האלה פגשתי כל כך הרבה מטומטמים. חשבתי שזה רק הערסים של חיפה והקריות, אבל מסתבר שלא :roll:

בכל העולם יש את האנשים האלה, בחלק מהמקומות יש יותר כאלה ובחלק מהמקומות פחות.

תתנהג איתם נכון וככה תפחית את הסיכון שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

משאית עוברת לנתיב השמאלי במיוחד כדי להפריע. במחשבה שניה, אולי זה בגלל האוטובוס שעמד בתחנה? אבל הוא עמד.

כביש 60 בין קיבוץ מזרע לעפולה.

http://www.youtube.com/watch?v=rQqCcFlw1Kc&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אני גם עובר לשמאלי כשאני מבחין ברכב שעומד בשוליים, או ברכב שרוצה להשתלב. וזה לא שהוא חתך אותך או משהו.

לגיטימי לגמרי.

אחח הצליל של פאביה מאיצה עושה לי את זה.

פורסם

אחח הצליל של פאביה מאיצה עושה לי את זה.

יש פאביה אדומה תקועה בשוליים בשניה 0:23. במיוחד בשבילך... ;)

לגבי המשאית הוא היה עם איתות שמאל עובד ולא התכוון בכלל לחזור לימני, מעבר לכך הוא המשיך בשמאלי כמעט עד הכניסה לעפולה.

פורסם
פניית פרסה

http://www.youtube.com/watch?v=5hn4trLA_nM&feature=youtu.be דרך יוטיוב

אני נתקל בכאלה על בסיס כמעט ים יומי בפניה מאבא חושי לאוסקר שינדלר בחיפה, אבל השיא שראיתי היה מישהו שעשה זאת בצומת קניון חיפה - הגיע בנתיבים המיועדים לנסיעה ישר בלבד וחתך את שני הנתיבים המיועדים לפניה שמאלה (המבנה דומה למתואר בסרטון עם אי תנועה פיזי ותזמון רמזורים שונה בין הנתיבים לישר ולפניה שמאלה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...