Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף סטייק אדום עם כוס דם בצד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדיף סטייק אדום עם כוס דם בצד

תהנה חביבי. זה לא יימשך לנצח. אולי עוד בזמנך אבל בזמן ילדייך כנראה שרק עשירים יוכלו להרשות להם מנת בשר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תתפלא אבל דווקא תפוח אדמה הוא לא ממש מומלץ. /quote]

תפוח אדמה עשיר באשלגן. זה אחד היתרונות שלו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם ממש מתעקשים - אין שום אוכל מבושל שאפשר להגדיר אותו ב-100% בריא. כל בישול, של כל אוכל (אפילו אידוי) במקרה הטוב רק מפחית מהערכים התזונתיים ובמקרה הרע מסרטן או גורם למחלות אחרות.

רוצה אוכל בריא, תבדוק טוב את האדמה בחצר שלך, תגדל לבד בלי ריסוס תוך ניסיון נואש להמנע ממזיקים, תבדוק היטב את המים שאתה משקה אותם ורק את זה תאכל.

הכי קרוב לזה שאיכשהו ניתן לעשות זה לקנות רק ירקות ופירות אורגניים שיהיו 90% מהתזונה שלך. סטייל דיאטת 80-10-10.

מכיוון שגם זה לא הכי ריאלי לרובנו, אפשר להסתפק בניסיון אינסופי לצרוך כמה שיותר פירות וירקות וכמה שפחות מטוגן, שמן וכו'..

ואפשר גם להגיד פאק איט, לא אכפת לי כמה זמן אני אחייה, אוכל זו ההנאה שלי בחיים, ואני אוכל מה שבא לי מתי שבא לי.

פורסם

רק לא אינג'רה !!!

לא עומד בחמיצות המטורפת של הפיתה הזו.

לא יתכן שחוץ מפיתה עם PH של חומצה גופרתית מרוכזת או דייסה אמורפית, אין משהו טעים לעשות עם הקמח הזה.

פורסם

אז מסתבר שהשמן קנולה בסופר הוא אכן כבישה קרה. לא רשום על שום חומרי שימור כאלה ואחרים. פשוט רשום כבישה קרה ותוך כדי הדגשה שהשמן מכיל את כל הדברים הטובים. עולה 13.10 לליטר. מה שכן, שמן קנולה מכבישה קרה הוא יותר סמיך,כבד, בעל צבע כהה יותר והטעם שלו יותר חזק מהשמן המזוכך מה שמאשר את הטענות ששמן בתול עובר כל מיני תהליכים להחלשת הטעם שלו ולהפיכתו לצלול יותר. למרבה הצער, אותם תהליכים אלה הם אשר הופכים את השמן המזוכך ללא בריא ואפילו רעיל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

CARAPELLI נמכר בחצי חינם ב 30 ש"ח ל 750 CC.

אם אתה יותר רציני ועשיר אז COVIP EXTRA VERGINE של חברת ביוגנזי, מעולה ונמכר אאל"ט בעדן מרקט באיזור ה 60~ ש"ח

אם אתה רוצה את הקרם דה לה קרם, אז Pèppoli, יקר ואקזוטי בארץ נמכר בחנויות בוטיק באיזור ה 180 ש"ח.

פורסם
למישהו יש המלצה לשמן זית טוב שאפשר למצוא בסופרים? התחום הזה מלא בזיופים :|

אני הולך על סופר ידוע, מרשת מוכרת, וקונה שמן זית מפירמה מוכרת, להקפיד על דרגת חמיצות עד 0.8 ו...כתית מעולה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם ממש מתעקשים - אין שום אוכל מבושל שאפשר להגדיר אותו ב-100% בריא. כל בישול, של כל אוכל (אפילו אידוי) במקרה הטוב רק מפחית מהערכים התזונתיים ובמקרה הרע מסרטן או גורם למחלות אחרות.

רוצה אוכל בריא, תבדוק טוב את האדמה בחצר שלך, תגדל לבד בלי ריסוס תוך ניסיון נואש להמנע ממזיקים, תבדוק היטב את המים שאתה משקה אותם ורק את זה תאכל.

הכי קרוב לזה שאיכשהו ניתן לעשות זה לקנות רק ירקות ופירות אורגניים שיהיו 90% מהתזונה שלך. סטייל דיאטת 80-10-10.

מכיוון שגם זה לא הכי ריאלי לרובנו, אפשר להסתפק בניסיון אינסופי לצרוך כמה שיותר פירות וירקות וכמה שפחות מטוגן, שמן וכו'..

ואפשר גם להגיד פאק איט, לא אכפת לי כמה זמן אני אחייה, אוכל זו ההנאה שלי בחיים, ואני אוכל מה שבא לי מתי שבא לי.

:shock: :shock: :shock:

לא יודע מאיפה להתחיל אז נסתפק בכמה שימיטבוריעינייםגדולות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למישהו יש המלצה לשמן זית טוב שאפשר למצוא בסופרים? התחום הזה מלא בזיופים :|

1. כמו שאמרו כאן, קונים ממקום מוכר ופירמה ידועה כך הסיכוי שמדובר בשמן מזוייף.

2. ישנם שמנים שמאחורה יש להם מדבקה המעידה על האוטנטיות של השמן.

http://www.indexmazon.co.il/node/160571

פורסם

תודה... לבקבוק האחרון שקנינו יש טעם של ענף מתכתי יותר מאשר של זית... טעם מר \ חריף בשילוב תחושת צריבה בגרון... :? מאז שהפסקתי לעשן ואני אשכרה יכול לחוש בטעמים שמתי לב שהשמן מהסופר הקבוע ממש לא משהו, בלשון המעטה... בפעם הבאה נביא אחד במיוחד מטיב טעם או משהו בסגנון

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
נראה טוב הטף הזה :) איפה אפשר למצוא את זה?

מצאתי באינטרנט רק את זה -

http://www.vitaminglobal.co.il/gluten-free-kosher-teff-flour-400g-horizon-of-nature-p-2766-c-59_252.html

יש לך המלצות יותר טובות?

ב"אופק מן הטבע" המחיר מזעזע,

אני קניתי ממסעדת חבש, לא זוכר את המחיר בדיוק, באיזור ה 20 ש"ח לק"ג.

פורסם
1. כמו שאמרו כאן, קונים ממקום מוכר ופירמה ידועה כך הסיכוי (קטן או אפסי) שמדובר בשמן מזוייף.

2. ישנם שמנים שמאחורה יש להם מדבקה המעידה על האוטנטיות של השמן.

http://www.indexmazon.co.il/node/160571

הוספתי מילים שנשכחו בטעות בטקסט המקורי.

• תוכן חדש...