Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בשנים האחרונות עובד עם כלים איכותיים בעלי ציפוי אנודייז

אישית אני קונה של חברת anolon

https://www.anolon.com/

בארץ מאוד (מאוד!) יקר, בארה"ב רבע מהמחיר בארץ.

ל-א מתאימים לרחיצה במדיח.

יש קרמיים שטובים בהתחלה וכלום לא נדבק, חלקם מתקלקלים עם הזמן וחלקם איכותיים אבל כולם סובלים מהתחקיר של כולבוטק מאז ואין להם קונים כמעט.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ארקוסטיל הארד אנודיז

מתאימים גם למדיח וגם לתנור וגם לכיריים חשמליות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבנתי שמחבת ללא שמן חייב להיות קרמי בלבד? זה נכון?

אפשר לפרט לגבי חנויות שמוכרות מחבתים איכותיים ללא שמן?

פורסם

מה המטרה שלך שבגללה אתה רוצה מחבת ללא שמן? בזמנו היו מחבתות מצופים טפלון אשר מנע שימוש בשמן. עד אשר גילו שבטמפרטורה מסויימת הטפלון מתנתק מהשטח ובעצם נדבק לאוכל.

יש בשופרסל כל מיני מחבתות "מהדור" ללא הטפלון והם בהנחה. אתה תזהה אותם כי הם באים בכל מיני צבעים מצחיקים כמו ירוק, סגול וכיוצא בזה, כדאי שתבדוק.

בכל מקרה, אתה יכול להשתמש במוצרים כמו PAM שזה בעצם ספריי של שמן וכשאתה מרסס אותו על המחבת אתה משמן אותה אבל רק עם אדי שמן ובכך אתה חוסך המון קלוריות והמון שומן רווי.

בהצלחה ורק בריאות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אפפ אפפפ אפפפ תפסתי אותך!

למעשה עדיף לבשל/לטגן עם שומן רווי (לדוגמא-חמאה) מאשר עם לא רווי (שמנים צמחיים מעובדים לא מוקשים)

הלא רווי מתחמצן והופך לטראנס שזה השומן ה״רע״

שומן רווי מן החי לא הופך לטראנס

מרגרינה - שומן צמחי מוקשה - בכלל לא להכניס לבית

אם אתה שומר על הבריאות אז שים לב מה מתווסף לך שם בתרסיס של הpam

לעומת זאת אם תשמן את המחבת עם חמאה (בתנועת שימון כמו שעושים על מגשי עוגות) אתה גם תשים פחות שמן מpam תרויח טעם טוב יותר וזה יותר בריא

מי שלא אוהב את הקצף שלפעמים נותר מהחנאה יכול לזקק אותה:

להמיס גוש חמאה

להסיר עם כף את הלבן שמצטבר

ניתן ליצוק לצנצנת ולקרר ולהשתמש שוב ושוב

פורסם
ארקוסטיל הארד אנודיז

מתאימים גם למדיח וגם לתנור וגם לכיריים חשמליות

מה המחירים של המחבתות האלו? והיכן ניתן למצוא אותן? (כלומר, האם הן נפוצות? או שצריך לחפש בנרות?)

אגב, צודק מאוד לגבי השמנים. או חמאה, או כלום.

אם אתם לא יכולים בלי שמן, אז רק שמן זית, ולהשתדל שיהיה כמה שיותר טבעי. שמן תירס, חמניות וחבריו הם מאוד לא ביראים.

שמן קנולה זה מחלות בצורת נוזל. לאויבים שלי אני לא אתן שמן קנולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה שומר על הבריאות אז שים לב מה מתווסף לך שם בתרסיס של הpam

כמו לשמן מחבת עם דאודורנט

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אחרי ניסיון לא מוצלח עם כמה מחבתות קרמיים, הגיעה לידיי מחבת של חברת ALLUFLON תוצרת איטליה - עולם אחר של איכות.

http://www.alluflon.com/

גם לא יקר (יחסית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פייר? לא האמנתי במחבתות non stick עד שקיבלתי מתנה מחבת של... Kenwood :shock:

שום דבר לא נדבק אליה, פשוט כלום, כולל ניסויים שעשיתי בלי שמן בכלל.

אני מקפיד להשתמש עם כלי עץ ולנקות אותה באמצעות ספוג בלבד (לא סקוץ' ולא הכרית המתכתית הזו), וגם זה מיותר כי אפשר לסבן אותה עם היד וסבון כלים, אין מה לשפשף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק תשים לב שאתה לא משתמש בכלים שעלולים לשרוט את הציפוי (סכין / מזלג ממתכת, דברים כאלה) כי אז הציפוי כבר לא שווה וסתם בזבזת כסף

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ארכסטיל יש ברוב הרשתות והחנויות לכלי בית

יש חנות בנחלת בנימין (ת״א) בקרבת סושף שלהם מחירים טובים, לפעמים בדומו יש מבצעי חיסול ואתה יכול לאתר במרשתת חנות זולה בקרבתך

בכל מקרה מחיר של מחבת כזה הוא סביב ה 200 ומשתנה גם לפי הגודל (30 לא יעלה כמו 20)

יש לי את המחבת כמעת שנתיים ואין עליו שום זכר לפציעה

ודווקא מנקים אותו בספוג הכסוף הרגיל

פורסם
מה המחירים של המחבתות האלו? והיכן ניתן למצוא אותן? (כלומר, האם הן נפוצות? או שצריך לחפש בנרות?)

אגב, צודק מאוד לגבי השמנים. או חמאה, או כלום.

אם אתם לא יכולים בלי שמן, אז רק שמן זית, ולהשתדל שיהיה כמה שיותר טבעי. שמן תירס, חמניות וחבריו הם מאוד לא ביראים.

שמן קנולה זה מחלות בצורת נוזל. לאויבים שלי אני לא אתן שמן קנולה.

מצטער ידידי אבל אני חולק על דעתך. ישנם שני סוגי שמנים שהם נחשבים בריאים ביותר והם זית וקנולה. לפני שאתה ממהר לפסול את שמן הקנולה אז רק שתדע שכמו בשמן זית שישנם סוגי שמנים לא ראויים אז אותו הדבר בקנולה. אתה צריך לחפש שמן קנולה בכבישה קרה (כמו שמן זית שמיוצר בכבישה קרה) ואז אתה בסדר גמור. שמן זית וקנולה מכבישה קרה הם היחידים שלא הופכים ללא בריאים בשעת טיגון ובישול. השאר מתחמצנים והופכים לא בריאים. שמן קנולה מכבישה קרה עולה באזור ה 14 שקל לליטר ואפשר למצוא אותו בחלק מהרשתות הגדולות או בחנויות טבע.

ישנו גם תרסיס PAM עם שמן זית. בכל מקרה, יש לקנות מיכל קטן שהוא בעצם גם משאבה. לוחצים על המכסה ובונים לחץ ואז בלחיצה השמן מרוסס על המחבת כמו תרסיס. ככה מתקבלת שיכבת שמן דקה על המחבת.

אכן, חמאה היא יותר בריאה מאשר מרגרינה. אבל גם עם חמאה צריך להיזהר כי היא מכילה כמות ענקית של שומן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...