Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להתחיל עם בחורה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה, אף אחד לא מחכה לתגובה של בנצי? :-D

האמת שהייתי במצב די דומה - בחורה שראיתי ודי מצאה חן בעיני, חיוך מצדה, כמה החלפות מבטים ושיחה ממש מינימלית ושטחית, אבל בסוף מסיבות כאלו ואחרות (מלא ענשים סביבנו, לחץ עבודה וכו') לא ממש יכלתי לעשות כלום, הייתי תמים שאני אפגוש אותה שוב (מה שעדיין יכול לקרות, אבל לגמרי ברנדומליות) :? התלבטתי אם להוציא את המספר שלה (לא דרך בנאדם, דרך מערכת טלפונים כלשהי) ולדבר איתה, אבל בסוף החלטתי לרדת מזה, זה נראה ונשמע יותר מדי סטוקרי :evil:

פורסם

מצטער אם אני מאכזב מישהו אבל החלטתי לרדת מזה כרגע , זה באמת לא מתאים .

אולי אננ אקבע עוד פגישה לניתוח ואז נראה מה יהיה .

פורסם

~

חייב לומר שאני קצת מאוכזב מתגובת חברי הפורום. האם בעולם שלכם הדברים באמת עובדים ככה? :roll:

הנה מה שאני ראיתי כשקראתי את ההודעה הפותחת:

פגישת יעוץ.

אחת היועצות התחילה להסביר לי על הניתוח ועל הדרך גם אמרה לי על העיניים שלי כמה שהן יפות וכמה החולצה מתאימה לעיניים.

אחת היועצות, כן? בפגישת יעוץ לקראת ניתוח, שמן הסתם עולה כמה אלפי שקלים ואפשר לעשות אותו בעוד כמה מקומות.

red+light+bulb.jpg

מי שמכיר אותי יודע שאני רחוק מלהיות דוגמן (אולי של מידות גדולות) או "שחקן", אבל זה לא הפריע לי לקבל עשרות מחמאות דומות לאורך השנים מכל מיני מלצריות רעבות לטיפים ונשות שיווק רעבות לעמלה. זה חלק מהתפקיד שלהן, להלך על הגבול שבין פלירטוט לשמירה על מקצוענות בשיחה, בין ידידותיות לממלכתיות, וזה עובד בשני הכיוונים. יש לא מעט נותני שירות גברים בכל מיני תחומים שהיכולת להחמיא ללקוחות שלהם ממין נקבה באה לידי ביטוי בתלוש המשכורת.

בקיצור, גם אם היא באמת אחלה בחורה והוא באמת מצא חן בעיניה, תחת הנסיבות האלה אי אפשר לקבל אינדיקציה מציאותית לכלום.

רוצה לדעת מה באמת עומד מאחורי הסיפור? תעשה את הניתוח (שם או במקום אחר, החלטה שרצוי לקבל עם הראש ולא עם הzין) ואז גש חזרה לאותו מרכז הרפואי עם זר פרחים צנוע לאות תודה על הייעוץ המסור והענייני שעזר לך לקבל החלטה. על הדרך תגיד לה שיש לה עיניים יפות ואיך החולצה מתאימה לעיניים... המשך השיחה כבר יהיה תלוי בתגובה שלה.

מצטער אם אני מאכזב מישהו אבל החלטתי לרדת מזה.

לא בטוח אם עשית את זה מהסיבות הנכונות, אבל כפי שאתה מבין, אני אישית תומך בהחלטה.

יפה שעמדת בפיתוי ולא נתת לרגש להתגבר על השכל הישר.

פורסם
תצטרך לעשות עוד ניתוח עכשיו?!

בפגישה הזאת הוא לא הסכים לנתח אותי , אז עוד ניתוח ? :)

ואדים אהבתי את התגובה - בעיקר הקטע עם הפרחים .

פורסם
כמה חפרנו ועדיין אין תמונה...

ורצוי גם עם אבטיח להשוואה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה?? למה??

אסמסים זאת אחת ההמצאות הכי טובות בעולם! זה נותן לך זמן לחשוב, לנסח תשובה, להתבטא כמו שצריך ובעצם נותן לך להיות מה שאתה לא מסוגל להיות בשיחה בזמן אמת.:lol:

לא מבינים אותך לא נכון (למעט ציניות, על זה עוד לא מצאתי שיטה להתגבר). אתה אומר מה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, אתה לא חייב לענות מייד, זה בעצם משלב כמעטנאת כל הייתרונות של שיחה בלי החסרונות (מישהו אמר שתיקה מביכה שמייד לאחריה יגיע "אמממ טוב.... אז.... אה.... ביי....?"). אסמסים זה גאוני, ולאט לאט ההתבטאות ה"נכונה" (כל מה שבהתחלה היה מוזר וקשה ודרש מחשבה) מתחיל לזרום ולבוא נורא בטבעיות.

סליחה, אני אנסח מחדש.

אין בעיה עם אסמסים בשלב פוסט דייט ראשון אבל זה לא תחליף ראוי לטלפון ראשון, זה פשוט מוציא אותך חסר אשכים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אל תרגיש רע עם ההחלטה שלך לא להתחיל איתה. מבטיח לך שתיקלע לאותה הסיטואציה עוד עשרות פעמים בחייך, וברובן

לא תעשה דבר.

בשביל להיות "שחקן" ולדעת להתחיל עם כל בחורה שאתה חפץ, וכל אחת שרק מסובבת לך את הראש

צריך ביטחון עצמי מאוד גבוה - משהו שלרוב האנשים אין (לרובם יש ביטחון לגבי עצמם, אך לעשות "צחוק" מעצמך ליד אחרים

זו כבר אומנות וצריך לעבוד עליה בדיוק כמו אימון שרירים בחד"כ).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

רציתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל נזכרתי שאין לי פרטיות לכן אכתוב פה:

מה קורה? אם אני זוכר נכון- אתה עם הפולו האדומה, ממעלה אדומים.

אל תיבהל, כבר דיברנו כמה פעמים בעבר, אלון, פולו לבנה.

במצב שלך נותר לעשות רק דבר אחד- לצאת לצאת לצאת לצאת לצאת, להתחיל להתחיל להתחיל להתחיל להתחיל.

ואחרי שעברנו את הערה הזאת, אתה מוזמן להצטרף לכמה יציאות בירושלים. אני לא מבטיח שום תוצאה אבל מבטיח יציאות במקום איכותי עם אחלה אנשים ומה שבטוח- אין דבר טוב יותר מתרגול בשטח. 20 פעם יגידו לך לא, תלמד, תשפר את הדרך, תעלה את הבטחון ובפעם ה21 תקבל כן.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
מה את חושבת שאני יעמוד פה ויסתכל על העניינים בצורה רוחנית ?

אתה רציני או שבאמת לא הבנת את הרפרנס?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אני דוגם את השירשור כל 3 עמודים, תעדכנו אותי: כבר היה משגל או לא ? תמונה עם אבטיח לקנ"מ ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

"הכה בברזל בעודו חם"

וגם אם מדובר על אשת מכירות של ניתוח פלסטי, מלצרית, סוכנת מכירות של פררארי - אם אתה יודע לדבר אתה ת*יין אותה בחינם.

תלמד להנות מהצ'ופר בלי לקנות את המוצר :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...