Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להתחיל עם בחורה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

sronis - אתה צוחק אבל יש בנות שזה באמת עובד עליהן :lol:

zuzut5- זה לא שם

Accent Coupe - אני יודע את זה , אם הייתי בטוח שהיא בקטע שלי לא הייתי פותח את הפוסט הזה.

פורסם
לא בהכרח. מנתח ברמת אביב זה לא קופת חולים, זה ביזנס ו(אני מנחש, כן?) ביזנס יקר מאוד. בהחלט ייתכן שחלק מה"תפקיד" של היועצות במקום, שלא במקרה נראות טוב, זה קצת לפלרטט עם הלקוח. קצת ללטף את האגו ולהשכיח את העלויות. הדברים האלה עובדים.

לא בהכרח, אבל כדאי לבחור להביא את זה בחשבון, שלא יתאכזב אחר כך... כמובן שכדאי לנסות אבל לא להיות נאיבי.

מסכים.

המחמאה ישירה מדיי והתזמון לא אינטימי.

סירוב כנראה יחסל את מה שנשאר מהביטחון העצמי שלך.

העצה הכי טובה שלי היא אדישות , אתה הרי מקבל מחמאות כאלה כל הזמן אז אין מה להתרגש , היא סתם עוד אחת.

אם יצא לך להיות שם שוב , נסה לפלרטט באלגנטיות ולראות איך זה זורם משם.

פורסם

אין סיבה שסירוב יחסל ביטחון עצמי.

בתור אחד שהיה במצב דומה אחרי קשר ארוך והתחיל את סצנת הרווקות מאפס, סירובים זה טוב. זה מראה לך שלא קורה כלום רע.

מסכים עם מי שאמר שזו יכולה להיות גישה שיווקית אגרסיבית, אבל לך תדע. להפסיד בטח שלא תוכל.

האמת? מה שהייתי עושה זה מתקשר וזורק משהו שיחבר אותה להערה שלה. נגיד, "עירום מאוד מחמיא לעיניים שלך".

כשאתה שם, תן אחד בשם הפורום.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל סוטה שכמוך לא כל בחורה תבין את זה באותה הדרך :lol: טוב אין לי זכות דיבור על סטיות, מחילה.

לנושא, סירוב או דחיה לא אמורה לפגוע בביטחון העצמי להיפך, זה ילמד אותך להבא וילמד אותך שגם אם לא הלך פה

יילך במקום אחר ואם לא במקום אחר.. הבנת את הנקודה, לא חסר בחורות אל תפחד לעשות צעדים תירה לכל הכיוונים

ומה שיהיה יהיה גם אם קיבלת תשמע... ותראה... ואני לא יודעת... דפדף הלאה בלי להתעמק יותר מידי ולהתבאס

הזדמנויות לא חסר, צריך לדעת לאכול אותם. תהיה אתה בלי לחשוב יותר מידי מה להגיד ואיך להגיד

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

פותח שרשור יקר) ואחרים שבמצב דומה (.

מכיוון שזה פורום של גברים לרוב יהיה קצת קשה לקבל תשובה חדה.

ההצעה שלי :

תפתח יוזר פיקטיבי בשם בחורה באתר love me

תוך דקות תקבל הודעות מהמון גברים - תזרום איתם בהתכתבות ותלמד את דרכיהם,

לאחר שעשית זאת תפנה אל הבחורה האמיתית ותאמר בדיוק את ההפך.

Gn'f'R

פורסם

לא משנה מה תעשה, בלי אסמסים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אין סיבה שסירוב יחסל ביטחון עצמי.

בתור אחד שהיה במצב דומה אחרי קשר ארוך והתחיל את סצנת הרווקות מאפס, סירובים זה טוב. זה מראה לך שלא קורה כלום רע.

מסכים עם מי שאמר שזו יכולה להיות גישה שיווקית אגרסיבית, אבל לך תדע. להפסיד בטח שלא תוכל.

האמת? מה שהייתי עושה זה מתקשר וזורק משהו שיחבר אותה להערה שלה. נגיד, "עירום מאוד מחמיא לעיניים שלך".

כשאתה שם, תן אחד בשם הפורום.

על הנייר אתה צודק, תאכלס הוא יתבאס ובפעם הבאה שהוא ירצה להתחיל עם מישהי הוא יחשוב הרבה יותר מפעמיים.

ההמלצה שלי היא להרשות לעצמך סירוב רק אחרי שבנית את הביטחון שנאבד בשנתיים האחרונות.

פורסם
לא משנה מה תעשה, בלי אסמסים.

מה?? למה??

אסמסים זאת אחת ההמצאות הכי טובות בעולם! זה נותן לך זמן לחשוב, לנסח תשובה, להתבטא כמו שצריך ובעצם נותן לך להיות מה שאתה לא מסוגל להיות בשיחה בזמן אמת.:lol:

לא מבינים אותך לא נכון (למעט ציניות, על זה עוד לא מצאתי שיטה להתגבר). אתה אומר מה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, אתה לא חייב לענות מייד, זה בעצם משלב כמעטנאת כל הייתרונות של שיחה בלי החסרונות (מישהו אמר שתיקה מביכה שמייד לאחריה יגיע "אמממ טוב.... אז.... אה.... ביי....?"). אסמסים זה גאוני, ולאט לאט ההתבטאות ה"נכונה" (כל מה שבהתחלה היה מוזר וקשה ודרש מחשבה) מתחיל לזרום ולבוא נורא בטבעיות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

דווקא אסמס יכול להיות אחלה רעיון

"אהלן זה יקיר עם העיניים היפות והחולצה שמתאימה לעיניים :) בכמה דקות שדברנו לא כל כך יצא לנו להכיר...מה קורה ?:)"

אם היא תענה ותזרום בשיחה..יופי.

אם לא......לא נורא.

פורסם

דבר ראשון, אל תשלח sms, תשלח whatsapp, ככה תדע אם היא קיבלה וקראה את ההודעה.

אתה צריך שזה יהיה משהו עם קצת חוצפה וקצת הומור, זה ישבור את הקרח.

אני הייתי שולח את ההודעה האולטימטיבית:

״ערה?...״

נותן לה איזה 10 שניות לעכל ואז מתקשר אליה וצוחק איתה ומסביר לה מי אתה, משם תזרום.

אם זה לא עובד, לך על ״בואי נחתוך את הדיבורים ונחתוך לאיזו דירה, אני אפרגע אותך.....״

:lol:

אה כן, תמיד אתה יכול לשלוח לה לינק לשרשור הזה....:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שאם יקח לה שבועיים לענות לאסמס אפשר להניח דיי בבטחן שהיא לא בעניין. כל הקטע הזה של פייסבוק וואטסאפ וחברותיה שאומרות לך אם הבנאדם קיבל וראה את ההודעה נראה לי כמו חדירה מיותרת לפרטיות. ראית? אחלה, ענית? מצויין. לא ענית? לא צריך. קצת אמון בבני אדם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מציע לך לשכוח ממנה. מה שהיה מת. אם יצא לך להיות שם שוב, הכל פתוח.

פעם הבאה, תפעל מיד - נתנה מחמאה תחזיר במחמאה, עוד אחת , תחזיר עוד אחת + עקיצה קטנה בצחוק. זה עושה את זה.

חוץ מזה, תמיד שאתה מתחיל עם בחורות - תפגין חוש הומור וביטחון עצמי כאילו העולם בכיס שלך. גם בשפת הגוף.

שים לב שהיא לא תפרש אותך בתור סרקסטי או מתנשא, הגבול דק.

אני יודע, קל להגיד , קשה ליישם. ככה זה, החיים קשים וכל אחד רוצה "פיס אוף דה אקשן".

נ.ב

גם מייקל פלפס לא הפך למלך הבריכה בין לילה. הוא התאמן מגיל עשר. מציע גם לך להתאמן ואל תצפה למדליה בסוף כל אימון.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
מציע לך לשכוח ממנה. מה שהיה מת. אם יצא לך להיות שם שוב, הכל פתוח.

פעם הבאה, תפעל מיד - נתנה מחמאה תחזיר במחמאה, עוד אחת , תחזיר עוד אחת + עקיצה קטנה בצחוק. זה עושה את זה.

כשהייתי קטן לימדו אותי להרביץ ככה לאנשים שמרביצים לי...חחח

זה משהו בסגנון "נותנים תקח מרביצים תברח"

אני עדיין עובד בשלי ולדעתי אתה יכול להתקשר אליי וזהו

אהבתי את המשפט הזה

"אהלן זה יקיר עם העיניים היפות והחולצה שמתאימה לעיניים :smile: בכמה דקות שדברנו לא כל כך יצא לנו להכיר...מה קורה ?:smile:"

לדעתי אחלה דרך במיוחד שהיא לא הכי תזכור אותך כי יש עוד אנשים שעברו לה מול העיניים.

אתה עוד פה?

404

פורסם

ישירות,ישירות ועוד פעם ישירות. אם אתה יודע את השם שלה,פשוט תתקשר,תזכיר לה מי אתה ותשאל אותה אם בא לה לשבת על קפה אחרי העבודה. כמה פשוט,ככה עובד.

• תוכן חדש...