Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iPhone 5 מגיע סוף סוף לארץ אבל לא ה -64GB?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

16 ג'יגה זה לא מספיק.

יש לי את האייפון 4 עוד מעט שנתיים, אין לי כוונה לשדרג כרגע וכבר חצי שנה שאני מוחק סרטונים ואפליקציות שאני משתמש בהן פחות בשביל תמונות ואפליקציות חדשות.

רק המוסיקה והתמונות זה 10 ג'יגה והייתי מצלם יותר אם היה לי 32 ג'יגה :-)

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנקסוס לפחות אפשר לתקוע כבל USB OTG ולחבר דיסק און קי.

נראה אותך עושה את זה באייפון.

וזה מה זה פתרון פרקטי בשביל לשים בכיס ולסחוב לכל מקום!

וגם להיט מבחינה של תמיכה של אפליקציות להתקנות עליו.

במיוחד שהגלקסי נקסוס ומעלה לא בדיוק מכשירים קטנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
וזה מה זה פתרון פרקטי בשביל לשים בכיס ולסחוב לכל מקום!

וגם להיט מבחינה של תמיכה של אפליקציות להתקנות עליו.

במיוחד שהגלקסי נקסוס ומעלה לא בדיוק מכשירים קטנים.

ליביו

ליביו, יש לך גם גלקסי נכון?

ניגוד אינטרסים הייתי אומר :roll:

פורסם
אתה יודע מה - רעיון מעולה - אני אשים אותו בנקסוס שלי ... אה שכחתי - גם שם אי אפשר...

ליביו

למה אתה עושה לעצמך הנחות ומשווה לנקסוס חסר חריץ ההרחבה?

חסרים מכשירי אנדרואיד בעלי חמורה דומה ואף טובה יותר משל האייפון 5 להם כן יש חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון? (וגם עולים פחות, אבל זה דיון אחר)

אגב, במכשיר של 350$ (מחירו של הנקסוס 4) מבליגים על דברים שלא מבליגים עליהם במכשיר של 700$.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חסרים מכשירי אנדרואיד בעלי חמורה דומה ואף טובה יותר משל האייפון 5 להם כן יש חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון?

נראה לי שסמסונג היא החברה היחידה שיש במכשירים שלה חריץ להרחבת זיכרון.

פורסם
דרך אגב, כשאפל מפרסמת את המכשיר עם 16 גיגה, זה זיכרון פנוי נטו, או שזה כולל גם את מערכת ההפעלה?

גונבים לך 2-3 גיגה.

ו16 גיגה זה שום דבר. היום יש כבר משחקים של 1-2 גיגה ( אולי יותר). לי יש של 32, וכבר 20 ומשהו מנוצלים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לבעלי חמורה דומה ואף טובה יותר משל האייפון 5

באמת?

http://www.tomshardware.com/reviews/iphone-5-benchmark-lightning,3312-3.html

http://www.tomshardware.com/reviews/iphone-5-benchmark-lightning,3312-4.html

בכל מבחן שתופס בערך האייפון 5 מקדימה (צודק חוץ ממבחן מעבד סינטטי אחד) מבחינת כח מעבד (למרות שהוא דו ליבתי - התכנון ליבות המקוסטם נותן ביצועים שעוברים את המרובעי ליבה של רוב החברות) ובטח שמבחינת כח עיבוד גרפי (שם הדור הקודם ה4S עדיין מכה את התחרות ברוב המקרים).

בכ"א אני משווה לנקסוס כי:

א. זה מה שיש לי ולכן מה שקרוב לי ללב

ב. אלו המכשירים היחידים של אנדרואיד שהייתי מוכן לקנות (עקב הבדיחה של עדכוני גירסאות בפלאפונים אחרים באנדרואיד. גם מבחינת הזמן לגירסא וגם מבחינת זמן תמיכה).

הנקודה שלי היא לא שהפיצ'ר לא קיים - אלא שהוא לא כזה מיינסטרים ולא באמת משתמשים בו כ"כ הרבה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
באמת?

http://www.tomshardware.com/reviews/iphone-5-benchmark-lightning,3312-3.html

http://www.tomshardware.com/reviews/iphone-5-benchmark-lightning,3312-4.html

בכל מבחן שתופס בערך האייפון 5 מקדימה (צודק חוץ ממבחן מעבד סינטטי אחד) מבחינת כח מעבד (למרות שהוא דו ליבתי - התכנון ליבות המקוסטם נותן ביצועים שעוברים את המרובעי ליבה של רוב החברות) ובטח שמבחינת כח עיבוד גרפי (שם הדור הקודם ה4S עדיין מכה את התחרות ברוב המקרים).

בכ"א אני משווה לנקסוס כי:

א. זה מה שיש לי ולכן מה שקרוב לי ללב

ב. אלו המכשירים היחידים של אנדרואיד שהייתי מוכן לקנות (עקב הבדיחה של עדכוני גירסאות בפלאפונים אחרים באנדרואיד. גם מבחינת הזמן לגירסא וגם מבחינת זמן תמיכה).

הנקודה שלי היא לא שהפיצ'ר לא קיים - אלא שהוא לא כזה מיינסטרים ולא באמת משתמשים בו כ"כ הרבה.

ליביו

אתה מזכיר לי עיתונאי רכב שלוקחים רכב משפחתי ל"בירנית-אלקוש" ומקשקשים על הכי חוץ ממה שמעניין באמת את הנהג הממוצע.

לא פתחתי בכלל את הקישורים כי בטח יש שם השוואות בנצ'מרק שלא מעניינות ולא רלבנטיות לאף אחד בשום מצב לשימוש רגיל במכשירים האלו. מזכיר לי שפעם קניתי מחשב עם מעבד AMD רק כי בתרחיש כזה או אחר במשחק עם רזולוציה X בתדר Y הביצועים שלו היו טובים יותר...מאז אף משחק לא התקרב למחשב הזה.

זה שזה המכשיר שקרוב אליך ואותו אתה מכיר לא רלבנטי, אם אתה משווה מוצר עדכני כמו אייפון 5 תשווה אותו בבקשה למתחרים הנוכחיים שלו ולא למשהו שיצא לפני שנה ומשהו.

בדיחה של עדכוני גירסא? צודק. אבל יש בדיחות מצחיקות יותר באייפון וכמו שאמרתי כבר, למשתמש הממוצע גם אנדרואיד 2.3.5 תעשה את העבודה היטב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
האם אתם חושבים ש 16gb זה כבר לא מספיק בימיינו?

כשאתה הולך למילואים ולוקח איתך במכשיר כמה עונות של סאות' פארק, אז לא. לי יש 16+16, ובשימוש יומיומי מנוצל בערך שני שליש מזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כספר ידידי - אתה כתבת בעלי חומרה דומה ואף טובה כאילו זה יתרון , אני פשוט הוכחתי לך שאפילו במשחק החומרה (שהוא של אנדרואיד אגב) זה לא נכון כ"כ.

ההשוואות ד"א עומדות מול כל המכשירים הכי חדשים שיצאו פלוס מינוס באותו זמן.

אפל מוכרים מכשיר אחד שמעודכן בערך פעם בשנה , פשוט על הדרך הם בד"כ מחזיקים מעמד יפה גם במבחן החומרה.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...