Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iPhone 5 מגיע סוף סוף לארץ אבל לא ה -64GB?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאסה במכשירי אנדרואיד זה הזיכרון. זה אחלה שאפשר לדחוף כרטיסי זיכרון ומה לא, אבל אפליקציות אפשר רק על המכשיר עצמו, ככה שזה לא שוס כזה גדול. אם אתה קונה מכשיר - משוכלל ככל שיהיה - אבל עם 16 גיגה, אז אכלת אותה. אתה יכול, כמובן, לקנות 32 / 64 אבל צריך למצוא מקום שמחזיק אותם (אם בכלל קיימים) וזה כבר סיפור אחר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אפליקציות שנותנות להתקין כראוי על כרטיס זיכרון, אבל אין ספק שהרבה לא פועלות להיט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הבאסה במכשירי אנדרואיד זה הזיכרון. זה אחלה שאפשר לדחוף כרטיסי זיכרון ומה לא, אבל אפליקציות אפשר רק על המכשיר עצמו, ככה שזה לא שוס כזה גדול. אם אתה קונה מכשיר - משוכלל ככל שיהיה - אבל עם 16 גיגה, אז אכלת אותה. אתה יכול, כמובן, לקנות 32 / 64 אבל צריך למצוא מקום שמחזיק אותם (אם בכלל קיימים) וזה כבר סיפור אחר.

בהנחה שאתה מאפשר גישה להגדרות קבצי מערכת(עושה ROOT), אתה יכול להתקין כלי שגורם למכשיר לחשוב כאילו הזיכרון של כרטיס הזיכרון הוא הזיכרון הפנימי של המכשיר.

פורסם
בהנחה שאתה מאפשר גישה להגדרות קבצי מערכת(עושה ROOT), אתה יכול להתקין כלי שגורם למכשיר לחשוב כאילו הזיכרון של כרטיס הזיכרון הוא הזיכרון הפנימי של המכשיר.

כן, אבל זו תכונה שאתה מקבל רק אם אתה מבצע Root, ככה שזה לא נחשב. אם המשתמש הפשוט שלא בהכרח רוצה לבצע Root לא יכול לעשות פעולה X, זה כאילו היא לא קיימת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה שבטוח, קיבלתי תשובה לשאלה.

שירים זה שייך לעבר, היום מה שהולך זה וידאו ברזולוציה

של 720p לפחות. אז צריך יותר... עולם משוגע שנע בקצב מסחרר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הום סלולר מוכרים ב-3800 ש"ח עם 24 תשלומים...

יש למישהו מושג אם בהום סנטר באילת זה יהיה אותו מחיר ללא מע"מ? אם כן, זה כבר מחיר כמעט סביר.

פורסם
הייתה כתבה בישראל היום. ולפי הכתבה אידיגיטל מסרו שהמחיר יהיה זהה למחיר בחו״ל או הפרש של 8% בערך.

ובאילת יהיה מחיר זהה למחיר בחו״ל אולי נמוך יותר:shock:

גם אני ראיתי את הכתבה הזאת בישראל היום. :shock:

פורסם
גם אני ראיתי את הכתבה הזאת בישראל היום. :shock:

נשאר רק לחכות ולראות. קשה לי להאמין שזה יקרה.

זה אומר שבארה"ב האייפון 5 עולה 650$ ובאירופה 650 אירו? שזה כמה? 2,600 ו3,250 ש"ח בהתאמה?

ומה יקרה עם מחירי האייפון 4 ו4S אם ככה?

Too good to be true.

נראה שיש מחירים לרכישה מוקדמת דרך האתר של איידיגיטל.

כמובן שהמחירים לא דומים כלל למחירים בחו"ל אפילו לא לאירופה.

http://store.idigital.co.il/iphone-5

פורסם

ועל זה נאמר "אז תקנה מהעיתון"

ישראל היום הוא עיתון שמנסה להראות שהחיים פה יפים

אז מה אכפת לו "לנחש שמחיר האיפון יהיה זול מארה"ב" מקסימום הוא טועה

אבל האפקט ישאר אנשים יחשבו שזול פה כשלמעשה אידיגיטל שום מרימה מחירים לשמיים

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
ועל זה נאמר "אז תקנה מהעיתון"

ישראל היום הוא עיתון שמנסה להראות שהחיים פה יפים

אז מה אכפת לו "לנחש שמחיר האיפון יהיה זול מארה"ב" מקסימום הוא טועה

אבל האפקט ישאר אנשים יחשבו שזול פה כשלמעשה אידיגיטל שום מרימה מחירים לשמיים

זה עיתון של חבר של שקרניהו

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...