Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iPhone 5 מגיע סוף סוף לארץ אבל לא ה -64GB?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת?

http://www.tomshardware.com/reviews/iphone-5-benchmark-lightning,3312-3.html

http://www.tomshardware.com/reviews/iphone-5-benchmark-lightning,3312-4.html

בכל מבחן שתופס בערך האייפון 5 מקדימה (צודק חוץ ממבחן מעבד סינטטי אחד) מבחינת כח מעבד (למרות שהוא דו ליבתי - התכנון ליבות המקוסטם נותן ביצועים שעוברים את המרובעי ליבה של רוב החברות) ובטח שמבחינת כח עיבוד גרפי (שם הדור הקודם ה4S עדיין מכה את התחרות ברוב המקרים).

בכ"א אני משווה לנקסוס כי:

א. זה מה שיש לי ולכן מה שקרוב לי ללב

ב. אלו המכשירים היחידים של אנדרואיד שהייתי מוכן לקנות (עקב הבדיחה של עדכוני גירסאות בפלאפונים אחרים באנדרואיד. גם מבחינת הזמן לגירסא וגם מבחינת זמן תמיכה).

הנקודה שלי היא לא שהפיצ'ר לא קיים - אלא שהוא לא כזה מיינסטרים ולא באמת משתמשים בו כ"כ הרבה.

ליביו

למה אתה משווה אותו למכשיר שכבר יותר מחצי שנה בשוק, תשווה אותו למכשירים חדישים יותר כמו הNESUX 4 או כל מכשיר אחרת בעל הפלטפורמה החדשה snapdragon S4 .

http://arstechnica.com/gadgets/2012/10/need-for-speed-just-how-fast-is-googles-new-nexus-4/

ויש עוד הרבה ביקורות נוספות ברשת.

בשורה התחתונה, ב350 דולר אתה מקבל ביצועים טובים יותר וטלפון בפני עצמו לא פחות טוב ממכשיר שעולה יותר מפי 2.

גם אם יש לנקסוס 4 חסרות (לא שאני רואה כאלה), ב350 דולר אלו דברים שאתה עוד יכול להבליג מה שלא ניתן במכשיר שעולה 700 דולר צפונה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

יודע מה , זורם.

נקסוס 4 ספציפית - בארה"ב ספציפית - עסקה משתלמת מבחינת חומרה.

(כי הרי התוכנה היא משהו סובייקטיבי)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
היה להם רק גרסת ה 16GB

אבל ההתנפלות חיסלה את כל המלאי והם לא יודעים מתי שוב יתחדש.

לרגע חשבתי שתגיד שמדובר בדגם ה32 גיג, אבל מסתבר שהתמחור כאן הזוי לא משנה באיזו עיר :?

!AWDSOME

פורסם

אתה מוזמן לנסות לבדוק במדינה הזויה כמו בריטניה, המחיר שם נע בסביבות ה 3250-3500 ש"ח

המחיר באילת יותר מהגון, זה לא אמריקה הזולה בעוד כ 500 ש"ח, אבל זה לא שונה משאר אירופה,

הבעיה מורכבת מ 2 סיבות: התמחור השערורייתי של אפל עצמה, לא משנה איפה בעולם,

והשכר הממוצע בישראל לעומת מדינה מערבית מתקדמת כמו בריטניה, יחסית לאנגלי שמרוויח משכורת גבוהה פי 2

העלות של האייפון לגביו היא כמו עלות של 1600 ש"ח לישראלי עם משכורת ממוצעת

פורסם

גם ACE החלו למכור אייפונים, 3,773 ש''ח. 16gb.

האייפונים של הום סלולר יתמכו ברשת LTE?(אם וכאשר תהיה בארץ) קראתי איפשהו שהם לא.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...