Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פיאסטה שנת 97, קניתי אותה לפני 3 שבועות בערך, הגלגלים שלה היו במצב טוב, בדקנו אותם והכל היה בסדר.

עשיתי עליה ביטוח והתחלתי לנסוע, אבל הייתי נוסע במהירויות נמוכות (אך ורק בתוך העיר), וביום חמישי האחרון נסעתי איתה לחיפה.. ובדרך במהירות 100-110 קמ"ש, בהילוך חמישי, ולמשל כשראיתי רמזור מרחוק, והתחלתי להוריד הילוכים בהדרגה, הרגשתי שמתי שאני לוחץ ברקס, הברקסים מתחילים לפרפר.. כאילו יש גלגל ש'משתולל על הג'אנט', לא הבנתי כל כך מה הבעיה, אמרתי בסדר, אולי זה הצליל ששומעים.

השבוע נסעתי לעפולה, גם במהירות כזאת, וגם שם, עם ברקס הרגשתי את זה. שאלתי בפורום רכב ואמרו לי כנראה צריך להחליף צלחות ברקסים. היום ירדתי לאוטו וראיתי שיש לי פאנצ'ר בגלגל.

חשוב לציין שהברקסים עושים עבודה טובה, עוצרים והכל, והגלגל? יש בו אוויר, אבל רואים איך הוא 'התקפל' לו כבר.

אז מה אתם אומרים, זה הברקסים שעשו את ה'פרפור' הזה, או הגלגל המפונצ'ר? אני כמעט בטוח שזה הגלגל, ואם כן, אני אלך לתקן אותו, עד כמה אפקטיבי התיקון?

פורסם

לפי התיאור שלך הצמיג במצב לא טוב , הייתי ממליץ לך במיידי להחליפו ועל הדרך לבדוק את מצב הקולגות שלו על ידי בעל מקצוע.

לאחר זה ולא עזר , גש למוסך. בבלימות צמיגים ובכל הנושא הזה לא כדאי לשחק , במיוחד לא בשביל כמה מאות שקלים.

נסיעה בטוחה.

גודשת בגבוהות..... :D

פורסם

בשרשור הקודם לא ענו לי, הוא ירד וחבל סתם להקפיץ אותו כל פעם מחדש, לא חושב?

ואני מהצפון, נצרת ליתר דיוק. :-)

פורסם

היי ,

אם יש לך חשד שנסעת על פנצ'ר , לך לפנצ'רמאכר ( צמיגאי ) ובקש שיבדוק את הצמיג

בכל מיקרה כדיי לבדוק את המעצורים למה לא תשים גלגל ספייר במקומו ותבדוק ?

( לא חייבים 100 קמ"ש כדיי לבדוק מעצורים , בדוק בזהירות )

עפר .

שלא מבין כלום בכלום

פורסם

הפוסט שלך דיי לא ברור, אתה מתאר תופעה אבל לא בצורה שהרבה מכירים או מבינים,

אז אני שואל, למה אתה קורא "פרפור"? החלקה? שמיניות? הסתובבות של גלגל אחד במקום?!

פירפור (בשפה העם) זה מקרה שקורה בדרך כלל בתחילת נסיעה או בזמן של הכנסת הילוך עם הרבה גז, ואז גלגל או 2 המניעים מסתובבים "על ריק" כלומר במקום. זה לא משהו שקורה בדרך כלל בבלימה,

יתכן שאתה מציין נעילת גלגל? שזה יותר החלקה של הגלגל כלומר שהגלגל עצור אבל הרכב ממשיך קדימה?

תיהיה יותר מדוייק.

תמונה של הצמיגים תוכל לעזור להחליט אם הבעיה בצמיגים, וברגע שנשלול את הצמיגים נתחיל לבדוק את עניין הבלמים.

קראתי שוב ועלתה בי עוד שאלה - מה זה גלגל ש"התקפל"? לאן התקפל? איך התקפל? ושוב תמונות אולי יוכלו לעזור כאן.

• תוכן חדש...