Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכל זאת מעדיף לעשות לבד , אני בטוח שאני יעשה את זה לא פחות טוב ממישהו אחר ...

אני יזמין את הקיט םלסטלינה של קארפלן ב130 ש"ח.

לגבי הנקודות חלודה בגג שהיא די חריפה אני ניראה לי ילך לפחח שיעשה תיקון מקומי שזה לא יחריף רק , אני לא מתכוון להוציא כסף על פחחות וצבע.

לגבי הפוליש , בגלל שאני לא יודע מה מצב העובי של הצבע שלי אני חושב שכדאי לעשות עדין לא ? ואם אפשר הסבר איך עושים פוליש?

אין בעיה. תקנה מד-צבע בכמה אלפים, מכונת פוליש, כמה פדים, כמה פולישים, פלסטלינה, ווקס, בונדו לסתימת החלודה לאחר שיוף, נייר שיוף מרמות של גס ועד מאוד עדין, בלוק שיוף, פריימר, פילר פריימר, ספריי צבע, ספריי לכה וכמובן הרבה מאוד שעות מהזמן שלך.

אני מיציתי את השרשור ההזוי הזה. חבל על הזמן שלך להשקיע ברכב הזה בלי ציוד מתאים וחבל על הזמן שלי להמשיך לענות לך כי עובדות בשטח לא ממש משכנעות אותך. תחזור אלינו עם תמונות לפני ואחרי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין בעיה. תקנה מד-צבע בכמה אלפים, מכונת פוליש, כמה פדים, כמה פולישים, פלסטלינה, ווקס, בונדו לסתימת החלודה לאחר שיוף, נייר שיוף מרמות של גס ועד מאוד עדין, בלוק שיוף, פריימר, פילר פריימר, ספריי צבע, ספריי לכה וכמובן הרבה מאוד שעות מהזמן שלך.

אני מיציתי את השרשור ההזוי הזה. חבל על הזמן שלך להשקיע ברכב הזה בלי ציוד מתאים וחבל על הזמן שלי להמשיך לענות לך כי עובדות בשטח לא ממש משכנעות אותך. תחזור אלינו עם תמונות לפני ואחרי.

יש לך פיגור או משהו ?

א. מהתחלה הנושא הזה נפתח בישביל לשאול אם אפשר לעשות פוליש לבד בבית בלי מכונה וענו "בוודאי שאפשר".

ב. מיצית את השרשור ? חבל על הזמן שלך לענות לי ? לא ראיתי שעזרת לי פה מי יודע מה ...

ג. כניראה שהבנת הנקרא לא הצד החזק שלך אה ? כתבתי שאת תיקוני החלודה אני יעשה אצל פחח!! אז אפשר להוריד כמה דברים מהרשימת קניות שלך.

מה שאני צריך לקנות זה פלסטלינה ווקס ופוליש - לא יצא לי יותתר מ 200 ש"ח וישאר לי לעוד טיפולים בעתיד.

פורסם

א. אתה חוצפן

ב. מה שמנסים לומר לך זה שהרכב שלך נראה במצב חרא (לא מצאתי תאור טוב יותר). אין לך את הכלים המתאימים או הידע והניסיון על מנת לשפר את המצב. בכדי לבצע פוליש יעיל (שאולי יתקן כמה בעיות של הצבע) אתה חייב פולישר, וזה אומר מכונה שעולה כמעט כמו הרכב שלך, פדים מיוחדים ומותאמים לעבודה הרצויה, מכשיר למדידת עובי הצבע בכדי לא לעשות נזק גדול יותר, חומרים שונים ובעיקר ידע וניסיון.

ג. בקיט פלסטלינה ופוליש ידני ככל הנראה לא תשפר את המצב באופן מורגש וחבל על הוצאת 200 ש״ח ושעות העבודה (אלא אם כן זה בתור תחביב).

ד. כאשר הציעו לך פוליש מקצועי ווקס במחיר של חמישים שקל יותר מהחומרים שאתה רוצה לרכוש אין שום היגיון לעשות זאת בעצמך.

פורסם

רמת האגרסיביות בפורום הזה פשוט שערוריתית וחייבים להרגיע אותה, זה לא ענייני, לא פרודוקטיבי ופשוט לא נעים.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
רמת האגרסיביות בפורום הזה פשוט שערוריתית וחייבים להרגיע אותה, זה לא ענייני, לא פרודוקטיבי ופשוט לא נעים.

רמת העצלנות בפורום הזה לא נעימה. כל אחד בא, שואל את אותה השאלה וחושב שאפשר לפתור נזק עם פלסטלינה+ווקס. דייטילינג זה לא "איך לנקות את הרכב" זה איך להביא את הרכב לרמה המקסימלית מבחינת מראה ושימור המראה. לא חושבים לעשות קצת גוגל או יוטוב כשיש אלפי סרטים מעולים שמסבירים לך שלב-שלב איך לעשות הכל... ועדיין מתעצלים. כל שרשור שני פה זה "איך עושים פוליש". לבסוף נותנים להם תשובה שהיא יקרה מידי בשבילם (כאילו, בשביל מה באתם לפורום דיטיילינג?) ומחפשים את הדרך הזולה/הלא מקצועית. בשביל זה יש את הפורום הטכני.

אני מבקש להפנים מה המשמעות של דיטיילינג. אי אפשר להזניח רכב 20 שנה ואז לצפות שעם "פוליש עדין שקניתי בהום סנטר ואעבוד לבד בכוח הזרוע" יהיה אפשר להגיע לתוצאה כלשהי. אפילו עם מכונת פוליש זה לוקח המון זמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...