Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, כפי שמצויין בכותרת אני מחפש לפטופ לאחותי, סטודנטית לתואר שני במשפטים.

דרישות מהמחשב: אופיס וגלישה בסיסית.

המחיר הוא הפקטור הכי חשוב,כמובן בתחום חברה מוכרת ולדעתי חשוב לפחות I3 שיהיה לשנים הבאות, למרות שבטוח שגם עם פנטיום היא תסתדר.

ההתלבטות העיקרית שלי היא האם באמת צריך I3 לכאלה דרישות ? ואם לא אפשר לרדת במעבד ולמשל לקנות HP או מחשב יפה יותר מהעיצוב של לנובו או פשוט מחשב זול יותר ,אחריות ארוכה יותר שבקישור למשל.בכל זאת , בחורה

מערכת הפעלה לא כלולה במחיר.. חשבתי על טווח ה2000 למשל :

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9630

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8969

תודה רבה :)

פורסם

באופן אישי הייתי משלם באזור ה-2700 ללנובו עם I5 הכי חדש שיש,

ומערכת הפעלה כלולה במחיר.

בגרסה העדכנית המאוורר לא פועל בכלל כשהמחשב לא נדרש לעשות פעולות מסובכות -

למשל, גלישה באתרים שלא מפוצצים בפלאש, או שימוש באופיס.

זה שקט שקשה להתרגל אליו בהתחלה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי לנובו I3 והוא יותר ממה שהיא צריכה.. ההפרש גדול מידי בשבילי, תודה:)

ראיתי שלנובו זולים משמעותית מכמעט רוב המותגים המוצעים, יש לזה סיבה מיוחדת ?

פורסם

כל עוד אנשים מתעקשים לקנות דברים יקרים יותר שגם נוטים משום-מה להתקלקל יותר,

יהיו מחשבים יקרים יותר מלנובו.

אגב, בחו"ל הפרשי המחיר קטנים יותר, על גבול הזניח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס - שוב המלצות מוגזמות?

את המשימות הנ"ל יכול לעשות גם Atom N270 מלפני 4 שנים בלי כל קושי.

אין שום סיבה לקנות i5, ואילו i3 יהיה חזק יחסית לדרישות.

מה שהרבה יותר חשוב הוא הניידות - קנה מחשב בגודל לא יותר מ-"13.3 ואפילו נטבוק "11.7 יכול בהחלט להתאים - צריך ללכת לחנות ולתת לה להתרשם מהגודל. מחשבי "15.6 יהיו כבדים ולא נוחים אלא אם מדובר במחשב שישאר רוב הזמן על השולחן.

מבחינת יצרנים - נסיוני האישי חיובי מאוד עם אסוס ודל, אכזבה רבתי מ-HP אחד שנגמר תוך שנתיים.

ואחרון חביב - הקצה עוד כמה מאות ש"ח לציוד נוסף - בעיקר תיק ועכברון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתקציב הנמוך הזה יהיה קצת קשה למצוא נייד זעיר עם מפרט עדכני,

אבל אתה צודק לגמרי בקשר לניידות - עדיף שהאחות תבדוק בעצמה.

אגב, בד"כ התגובה תהיה "איזה מחשב חמוווד, אני רוצה!" :lol:

לגבי אסוס - לפעמים יש להם מקלדות מחפירות,

למשל ה-K53E. לא מספיק שהמקלדת שוקעת תוך כתיבה,

המקשים נוטים להיתלש בכל רמז לתנועה צדדית באצבעות. בושה.

אז מה אם יש לו 3 שנות אחריות?

מה יעזרו 20 שנות אחריות לכלי שהוא דפוק מיסודו?

פורסם

היא רוב הזמן תקליד בו בשיעורים היא חייבת מסך סביר לפחות.. המקלדת של כמובן נוחה לי בטירוף, המחשב שלי עם 2 גיגה ראם פשוט עף אחרי שהתאמתי לו מערכת 32 ולא 64..

אמי אחפש 13.3 אגיד לה להסתכל בחנות

תודה לכולם, אשמח להמשיך לשמוע תגובות

פורסם

קודם כל צריך לקחת את הזמן ולעשות סיבוב בחנויות. ביקור באופיס דיפו, באג, KSP ואייבורי יעשה את העבודה. היתרון של באג ואופיס דיפו הוא האפשרות להתרשם מהמחשבים מחוץ לקופסא שלהם.

כיון שהמחשב יינשא על גבה של אחותך אני ממליץ המלצה חמה על גודל "13.3, מכסימום "14.

שני מחשבים ניידים שלי נרכשו בארץ - שניהם ב-KSP במחירים סבירים.

לגבי אסוס - לבן שלי קניתי לפני כשנתיים U35JC (עם מעבד i5-460m). הגודל היה מצויין לשימוש כסטודנט (במקרה זה להנדסה), כלומר בנוסף לגלישה ולאופיס היה צורך בתוכנות יותר כבדות, מאטלאב ו-SolidWorks, והמסך ה"קטן" לא היווה שום בעיה. כיון שמאז המעבדים התקדמו ב-2-3 דורות i3 קרוב לודאי יעשה את העבודה הנדרשת לאחותך היטב. יותר חשוב ממעבד הוא גודל הזכרון, יש לודא המצאות לפחות 4 ג"ב (או 3 ג"ב אם מערכת ההפעה 32 ביט).

כאמור, בנסיעות אני מסתדר עם נטבוק מבוסס Atom N270 עתיק יומין שעד לאחרונה שודרג מ-1 ל-2 ג"ב זכרון ואפילו מחשב קטן ומיושן זה עשוי לספק, אבל, כמובן, אנחנו מזמן לא ב-2009 ואין סיבה להסתפק בביצועים מאז. כאמור - איכות האסוס הנ"ל מצויין וגo הנטבוק שלי מאותה תוצרת, והוא טוב מאוד חוץ מנטיה של המקלדת לשקוע תחת כובד ידי.

כפי שכתבתי קודם - חשוב מאוד לרכוש תיק איכותי, מרופד ואטום ולא להסתפק בתיק אופנתי כדרכן של בנות צעירות. עלות של 300 ש"ח בהחלט סבירה, ואני ממליץ על תיק גב שיכיל גם את שאר הציוד הנלקח ללימודים. לא לשכוח שהמחשב מצריך ציוד נוסף - המינימום הם מטען, מפצל חשמל ועכבר, וכמובן שיש לדאוג שהתיק יוכל להכיל מחברות, ספרים, אוכל ושתיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה על התגובה המפורטת

נקנה לנובו g580 2689 nrg

ב2000 שח מאייבורי.מעולה .קנינו אותו לפני חודש וחצי או חודשיים פשוט רק עכשיו זכרתי לעדכן

תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...