Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן המעבר לאוקטן 98 ביטל אצלי את הגימגומים בסל״ד נמוך, המנוע עובד חלק יותר, שקט יותר וטיפה יותר חזק (שינוי גרסאת תוכנה)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתמול תידלקתי שם ודיברתי עם מנהל התחנה. הוא אמר לי שהם שוקלים להוריד את ה98 כי לא מספיק מתדלקים שם. שימו לב שזו תהיה עוד תחנה זולה שנאבדת באיזור המרכז - בתחנות רבות כבר אין 98, והנותרות דופקות מחירים אסטרונומיים (9.50 בפז בפעם האחרונה שבדקתי). אם אתם מעוניינים ב98, שווה לעשות לשם את הסיבוב ולתדלק - על מיכל של 50 ליטר אתם חוסכים 50-70 שקל בשקט.

מצער לישמוע!

במידה והם ימשיכו לימכור את ה98 במחיר הזה(או בהפרש דומה מה95) אני הופך ללקוח קבוע, בימקום תידלוק בראשל"צ.

ודבר אחרון- למרות ההבדל המחיר הגדול בינם לבי תחנות אחרות במחיר דלק 98- הם לא ממש מפרסמים זאת בגדול למען שאזרחים יקפצו על המציעה.

ובנוסף- על המשאבה לפני התידלוק מצויין מחיר גבוה שאולי מרתיעה את רוב המתדלקים - 8.80! ומי שלא מתדלק לא מגלה שמחיר הוא 7.99 בתידלוק עצמי. (כיתוב על שלט המחירים לא מספיק לדעתי).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מובן לי למה אנשים שיש להם יחס דחיסה של פחות מ10.5 ממלאים 98? :shock: 98 רק מוריד לכם כח מנוע עקב איחור ההצתה.

98 יפנק רק את בעל התחנה ולא את מנוע שלכם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני גם מתדלק קבוע בתחנה בחולון

והפעמיים האחרונות האוטו לא הניע טוב אחרי תדלוק

ויש הרגשה שהדלק שונה.

מישהוא אחר הרגיש משהו כזה?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אתמול תידלקתי שם ודיברתי עם מנהל התחנה. הוא אמר לי שהם שוקלים להוריד את ה98 כי לא מספיק מתדלקים שם. שימו לב שזו תהיה עוד תחנה זולה שנאבדת באיזור המרכז - בתחנות רבות כבר אין 98, והנותרות דופקות מחירים אסטרונומיים (9.50 בפז בפעם האחרונה שבדקתי). אם אתם מעוניינים ב98, שווה לעשות לשם את הסיבוב ולתדלק - על מיכל של 50 ליטר אתם חוסכים 50-70 שקל בשקט.

רועי אולי שווה להגיד לו שיש דרישה גבוהה בפורום לתחנה עם 98 איכותי באיזור, ואם הוא יכול להציע הנחה נוספת/מחיר טוב תוכל לפרסם בפורום.

אני בבטוח שהרבה אנשים יגיעו אליו אם המחיר יהיה אטרקטיבי (כמו שהיום הרבה נוסעים במיוחד לחולון).

מגאן 265

פורסם
לא מובן לי למה אנשים שיש להם יחס דחיסה של פחות מ10.5 ממלאים 98? :shock: 98 רק מוריד לכם כח מנוע עקב איחור ההצתה.

98 יפנק רק את בעל התחנה ולא את מנוע שלכם.

אצלי יחס דחיסה של 1:11.1 ולכן אני מרגיש את ההבדל בין תחנות שונות, ו98 אמיתי גרם למנוע שלי לחייך אלי כל פעם שאני מבקש מימנו כוח :-).

מצאתי את המאמר הזה:

http://www.faqs.org/faqs/autos/gasoline-faq/part3/section-1.html

האם מישהו יכול לישפוך אור על הנושא?

Brake Thermal Efficiency | Octane Number | Compression

5:1 72 -

6:1 81 25 %

7:1 87 28 %

8:1 92 30 %

9:1 96 32 %

10:1 100 33 %

11:1 104 34 %

12:1 108 35 %

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני גם מתדלק קבוע בתחנה בחולון

והפעמיים האחרונות האוטו לא הניע טוב אחרי תדלוק

ויש הרגשה שהדלק שונה.

מישהוא אחר הרגיש משהו כזה?

מתי שמת לב לתופעה?

פורסם

שום דבר לא שונה אצלי למען האמת (מתדלק 98 בחולון). ואצלי יחס דחיסה של 1:11.5 :wink:.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתי שמת לב לתופעה?

בפעמיים האחרונות שתידלקתי שם.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

כל פעם שתידלקתי 98 בחולון ( ולא רק שם ,גם בכפר יונה ,דרך נמיר, דקל רעננה, בקיצור כל המוזלות המומלצות) הופיעו צלצולים ,וירידה בסחיבה :evil: דבר שלא קורה לי בתחנה הקבועה :idea:.

• תוכן חדש...