Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"דלק", כמה מאות מטרים צפונית לגשר לרוקח על דרך נמיר. מתדלק שם כבר מעל חצי שנה בלי שום בעיה. לשם השוואה - אתמול, פז בכפר הירוק, 9.43 לליטר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאין לי מושג. ניסיתי לדחוף לכם זבל ולראות מה יקרה למי שיתדלק.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אם אתה כותב "איכותי" זה אומר שיש גם 98 "לא איכותי". אבל לקרוא למשהו "איכותי" בלי באמת לדעת מה אתה מקבל? מה אם זה בכלל 95, או אולי מהול במים?

בכל מקרה, בתחנה הקרובה אלי זה עולה קצת מעל 10 שקל/ליטר, נראה לי שכדאי לי לעבור לתחנה אחרת בכל מקרה..

.Your average Notepad

פורסם

יש לי שאלה לכל אלה שמחפשים 98 בזול בנרות. ידוע לי שבארה"ב ישנם תוספים שמעלים אוקטן. אני יודע שיש את זה במיוחד לאופנועים (כי הייתי מתעניין אז רק באופנועים) מין שקית קטנה, שופכים אותה למיכל הדלק והופה, האוקטן קופץ בכמה רמות. אני מתאר לעצמי שיש את זה שם לרכבים. האם לא יותר שווה לחפש כזה תוסף?

הנה בבקשה, עכשיו אני בטוח במאה אחוז שהם קיימים. מה דעתכם על כאלה דברים? הם שווים משהו?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=octane+booster&_sacat=0&_from=R40

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יש לי שאלה לכל אלה שמחפשים 98 בזול בנרות. ידוע לי שבארה"ב ישנם תוספים שמעלים אוקטן. אני יודע שיש את זה במיוחד לאופנועים (כי הייתי מתעניין אז רק באופנועים) מין שקית קטנה, שופכים אותה למיכל הדלק והופה, האוקטן קופץ בכמה רמות. אני מתאר לעצמי שיש את זה שם לרכבים. האם לא יותר שווה לחפש כזה תוסף?

הנה בבקשה, עכשיו אני בטוח במאה אחוז שהם קיימים. מה דעתכם על כאלה דברים? הם שווים משהו?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=octane+booster&_sacat=0&_from=R40

כן - תקרא כאן http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8_%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%9F

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז אפשר לומר שמתדלקים 95, מוסיפים את התוסף ובמטה קסמים יש לך דלק 98? מישהו מוכר בארץ כאלה תוספים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לא ניכנס לשם פעמים תדלקתי שם והרכב צלצל.

איזה רכב? לא נתקלתי שם באף בעיה בחצי שנה שאני מתדלק רק שם (GTI עם צ'יפ)

פורסם
בחולון ליד כיכר קוגל יש את הסונול המפורסם שמוכר כבר שנים 98 במחיר גבוה במקצת מ-95. כיום המחיר עומד על כ-7.8 שח לליטר.

1+

אני תל אביבי ונוסע לסונול שערי חולון כדי לתדלק שם ב 98.

המחיר שם (ללא צורך בכרטיס מיוחד או כל דבר) זול בהרבה מכל מקום שמצאתי והדלק איכותי לדעתי ולדעת הרבה מכרים שלי.

בנוסף - אם יש לך כרטיס של דיסקונט - מפתח אתה מקבל עוד הוזלה מידית בתשלום והמחיר נמוך מ 7.8 :twisted:

קובי

:-)

פורסם
איזה רכב? לא נתקלתי שם באף בעיה בחצי שנה שאני מתדלק רק שם (GTI עם צ'יפ)

אני מכיר אישית את הבעלים של התחנה,וה98 שלו נקי,לא מוהל אותו בכלום.

• תוכן חדש...