Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמר כרכב חתונה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש עסק לימוזינה לחתונה עם נהג צמוד והוא חשב לרכוש רכב נוסף (לא לימוזינה), אלא יותר בכיוון של גיפ או רכב מפואר.

בעיקרון הוא ראה שהרבה מחפשים האמר לחתונה והוא חשב לרכוש לעצמו אחד כזה, מה דעתכם ?

האם יש רכבים מומלצים שמתאימים לאירועים מסוג זה ?

חשוב מאוד שזה רכבים שנמכרים בישראל, אין לו זמן או כוח להתעסק עם ייבוא אישי.

מחפש פולקסווגן טרנספורטר (אספנות) במצב נסיעה.

אשמח לקבל הצעות בפרטי בצירוף תמונות ומחיר.

פורסם

בחו"ל מאוד נפוץ להגיע לאירועים עם האמר לימוזינה..

אם יצליח לייבא אחת כזאת, אני בטוח שיהיה לזה ביקוש.

ולשאלתך, אני לא חושב שיש כזאת בייבוא סדיר בארץ.

פורסם

ב.מ.וו X6

מרצדס M

אינפיניטי FX

הבעיה שאלו חדשים ויקרים... אופציה יותר ריאלית היא קאדילק אסקלייד/לינקולן נוויגייטור.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
בחו"ל מאוד נפוץ להגיע לאירועים עם האמר לימוזינה..

אם יצליח לייבא אחת כזאת, אני בטוח שיהיה לזה ביקוש.

ולשאלתך, אני לא חושב שיש כזאת בייבוא סדיר בארץ.

אלה בדיוק הדברים שהוא מעוניין להימנע מהם.

אישית אני חושב שהדבר הכי נכון לעשות זה לקנות רכבי יוקרה לצורך העיניין ג'יפים בשנתונים נמוכים , כמו האמר, קאדילק אסקיילד,לינקולן נביגטור, אוודי Q7, אינפיניטי וכו במחירים בין 100-200 אש"ח.

פורסם

רכבים / גיפים יד שנייה לרוב הסיכויים שהם מגיעים עם שריטות וכדומה גבוהים ולכן הוא מעדיף חדש.

קרייזלר 300 - אחלה אופצייה, העברתי הלאה.

האמר לימוזינה - כמו שציינתי, אני לא מעוניין בייבוא אישי אך מצאתי תמונה של דגם כזה בארץ ( http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/47/28/43/432847/posts/18461843.JPG ) - מישהו מכיר את הבעלים ?

שאר הגיפים שהוצאו, נחמדים אך לא נראה לי שזה הסגנון שאיתו אנשים משכירים רכב לחתונה.

פורסם

בזמנו דובר על כך שההאמר הגיע לתקינה בארץ, לא עבר וחזר לחו"ל, היה גם לימוזינת 300C אפורה-שחורה שעשתה "סיבוב" בארץ וחזרה לחו"ל.

וכל זה בגלל שאסור לבצע שינוי מבנה,

בעבר, לינקולן ייצרו בעצמן לימוזינות ואותן כן היה ניתן לייבא, משום שיוצרו ע"י היבואן,

היום סדנאות קונות רכב רגיל, חותכות את הרכב באמצע, מרחיקים את החצאים 7-12 מטר אחד מהשני, מוסיפים 2 מוטות ואז בונים את הלימוזינה - כלומר - האמא של השינוי מבנה.

ולכן, עד שהרוחות לא ישתנו, גיל הלימוזינות בארץ יזדקן ולא נראה שום דבר חדש (חוץ מקומבינה/לימוזינות של משרד החוץ שפטורות משינוי מבנה).

----

פורסם

אבל האמר לימוזין זה לא רכב בפני עצמו ? או שעשו לו שינוי מבנה ?

ואם בכל זאת הולכים על ייבוא אישי, יש לימוזינה (שלא רואים בארץ) ושניתן לייבא באופן חוקי ?

פורסם
אבל האמר לימוזין זה לא רכב בפני עצמו ? או שעשו לו שינוי מבנה ?

ואם בכל זאת הולכים על ייבוא אישי, יש לימוזינה (שלא רואים בארץ) ושניתן לייבא באופן חוקי ?

האמר לימוזין:

hummer-limousine.jpg

האמר רגיל:

Hummer_H2_Frontansicht.jpg

את הלימוזין חתכו, הרחיבו, השתילו, שיפצו ולא ניתן לייבא לישראל.

הרגיל יצא מהמפעל כרגיל, בארץ מוסיפים את המילה לימוזין בשביל השופוני.

אם תמצא יצרן שמייצר לימוזינות מהמפעל, אחרי כאב ראש לא קטן - הרכב ייכנס לישראל.

אופציה אחרת - לחכות שהלימוזינות-מוניות של משרד החוץ יוצאו למכירה, וולוו/אודי עם חצי מיליון קילומטר (שים לב שאולי יגבילו את הרכישה לייצוא/גריטה בלבד).

----

פורסם

אתה יכול להזמין מכוניות כגון מרצדס ויאנו בתצורה פנימית של לימוזינה, אבל המראה החיצוני לא ירשים את חובבי הפוזה שהם עיקר קהל הלקוחות.

אופציה אחרת היא לברר אם ניתן להתאים את התצורה הפנימית של SUV מפלצתי ומרשים למראה כגון הסאבארבן, נוויגטור L או קדילק אסקלייד ESV. מדובר במפלצות באורך 560 ס"מ שנדירות מאוד בכבישי ארצנו, שיזמין בצבע לבן שנהב עם גלגלי כרום 22 אינץ' ושלל קישוטים נוצצים והרי לך רכב bling לתפארת, חוקי, זול יותר מלימוזינה וקל יותר לנהיגה בתוך העיר.

פורסם

מה שבטוח עם האמר תוכל לעשות סקס באוטו בקלות!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

יש בארץ מספר לימוזינות מרצדס מונית לשעבר, לינקולן טאון קאר וולבו.

מצד השני גם מרצדס S קלאס תעשה יופי של עבודה לחתונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תעשו לי טובה...

הימים האלו עברו מזמן.

היום מקסימום שוכרים מאזדה 6 או לוקחים את הרכב ליסינג מהעבודה מקשטים יופי יופי וזהו :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...