Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נסעתי, מיד לאחר פניה, ועצירה ברמזור, אני שומע חריקות חזקות מהמכסה מנוע.

אחרי הרמזור עצרתי, ושמתי לב שכשאני מעלה את הסל"ד (נותן גז) הרעש של החריקות נעלם.

לקחתי פנס וחיפשתי במכסה מנוע מאיפה הרעש בא.

מצאתי שהוא בא מהמדחס.

אני מסתכל טוב, אני רואה בורג שנתקע בין המדחס, לגלגלת שלו (המחוברת לרצועת אביזרים), עם מברג ועם היד שלי הוצאתי אותו (שהמנוע כבוי מן הסתם:wink:)

בורג כזה יכל בקלות לקרוע לי רצועת אביזרים, וזהו נתקע הרכב. (בדקתי, אין צלקות על הגלגלת או על הרצועה).

הבורג נחרט קלות בראש שלו.

תמונות:

הבורג נראה מתאים לחור הזה, חייב לציין שהחור הזה ריק כבר הרבה מאוד זמן (לא היה בו שום בורג).

dsc0292mj.jpg

הבורג נראה מתאים לחור הזה, חייב לציין שהחור הזה ריק כבר הרבה מאוד זמן (לא היה בו שום בורג).

dsc0294ho.jpg

ראש הבורג:

dsc0295lu.jpg

הבורג:

dsc0296yi.jpg

הבורג נראה מתאים, ומתברג לחור הזה:

dsc0298x.jpg

המנוע הוא לא מנוע מקורי של הרכב. (הוחלף מנוע, למה שיש בתמונות, מייבוא).

פורסם

האילתור שעשית בסעפת היניקה הזכיר לי את הקאווליר לשעבר שלי,

הוא נקרע שם באיזור הכניסה ואני זוכר שהגעתי לכל מקום אפשרי כדי להשיג

אחד חדש ופשוט לא מצאתי,הייתי בכל פירוקייה אפשרית וחנויות חלפים .כנראה זו מחלה . :wink:

בקשר לבורג - אין לי מושג .

Gn'f'R

פורסם
האילתור שעשית בסעפת היניקה הזכיר לי את הקאווליר לשעבר שלי,

הוא נקרע שם באיזור הכניסה ואני זוכר שהגעתי לכל מקום אפשרי כדי להשיג

אחד חדש ופשוט לא מצאתי,הייתי בכל פירוקייה אפשרית וחנויות חלפים .כנראה זו מחלה . :wink:

http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw=24574643&_sacat=&_stpos=&_sop=15&gbr=1&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_odkw=696101&_osacat=0&bkBtn=&_trksid=p4506.m270.l1313

רענן

פורסם

מקס, אני יבדוק מחר, מוזר שמהמצבר זה הגיע לגלגלת של המדחס. (עברתי על כמה במפרים במהירות נמוכה, ולקחתי פניה קצת מהר מהרגיל, לפני ששמעתי החריקות)

רענן, אני כרגע דרך הפלאפון, אבל בבוקר אני אבדוק במחשב כמה הם רוצים משלוח.

אם הם לא שולחים לארץ, משלוח-קומבינה לבד יעלה לי כמו/יותר החלק, ככה שלא שווה.

מזל שאני בנאדם ששם לב לדברים, ולא רק מניע ונוסע.

תודה לכם ושבת שלום.

פורסם

זה לא של המצבר.

יש בורג דומה שאני חושב שתופס את הסעפת יניקה לראש מנוע, כתוב עליו גם 6, יתכן שהחליפו אותו, ואת הבורג הזה כנראה השאירו איפשהו על המנוע או שנפל להם במוסך?

בדקתי כל הגלגלות והמותחנים, הכל כמו שצריך ולא חסר כלום.

אני מהמר ששכחו לזרוק אותו או משהו בסגנון.

לגבי הצינור של הסעפת יניקה, באיביי כולל משלוח הוא עולה בערך 90$, יקר בינתיים, לא בא לי להוציא סכום כזה כרגע.

פילטר אוויר "פתוח", הוא חוקי?

אני לא מחפש שיפורים ושטויות, אבל אם הוא יותר זול ויעשה את העבודה, אז שווה לי.

פורסם
לגבי הצינור של הסעפת יניקה, באיביי כולל משלוח הוא עולה בערך 90$, יקר בינתיים, לא בא לי להוציא סכום כזה כרגע.

ברוקאוטו הוא עולה 30$ ועוד משהו כזה למשלוח עם פדקס.

השאלה איזה תאבון לתשלום נוסף יהיה לפדקס ישראל ...

רענן

פורסם
ברוקאוטו הוא עולה 30$ ועוד משהו כזה למשלוח עם פדקס.

השאלה איזה תאבון לתשלום נוסף יהיה לפדקס ישראל ...

רענן

מניסיון, איביי הוא בין הזולים שיש, גם זה הרעיון, רוב המוכרים הם כאלה שמאחסנים את המוצרים בבית, ככה שאין להם שום הוצאות נלוות חוץ מכמה אחוזים בודדים לאיביי.

ככה איביי הוא המתווך, ומניסיון הוא לוקח עמלה שהיא לא מזיזה בכלל למוכר. (גם אחרי העמלה הוא עושה רווח יפה מאוד).

כל החנויות האחרות ורוב האתרים, זה חנויות שמאחסנות את המוצרים בשטח שעולה להם כסף, או שזה אתרים מתווכים למפעלים (אתה מזמין מוצר X, האתר מתקשר למפעל ואומר לו לשלוח את המוצר X לכתובת של הקונה).

בינתיים הרכב נוסע בלי הרבה בעיות בגלל הצינור הזה (פעם ב רעידות קלות פה ושם, וכבר תפסתי שיטה, אני כל התנעה מחכה 3 דקות ארוכות, ואז הוא נוסע חלק, זה לא כל כך קשור אבל זה עובד. וגם תלוי בטמפ' בחוץ)

אם תבוא לי הזדמנות טובה אני יקנה אחד במצב טוב.

חוץ מזה, נשאר לרכב ליסוע שנתיים ככה יום יום 400 ק"מ בערך בשבוע, אחר כך אני מתגייס (עכשיו אני לומד הנדסאים), ואז הוא בקושי יזוז מהחניה. מפה שלא שווה לי כבר להשקיע בו בדברים ש"עושים את העבודה".

ואחרי שאני ישתחרר כבר נקנה רכב חדש אפילו. (עד לפני חודש אבא שלי חשב לקנות עוד פאביה 12' (כבר קנינו אחת), אבל בגלל שביטוח בשבילי עולה 12K, אז זה לא שווה.)

(ככה או ככה, אני עוד שנתיים מקבל עליו בטוח 3K, במידה ויהיה במצב נסיעה, בינתיים אני שומר עליו כמה שאפשר אז לדעתי הוא יסחוב גם עוד 3 שנים בכיף).

פרסמתי אותה לפני כמה חודשים ב7K, אף אחד לא מתקשר, בפעם אחת ירדתי ל5.5K אחרי שבועיים התקשר בנאדם אחד.

(לדעתי מי שמחפש רכב זול, הוא שווה מאוד, במיוחד ששלי במצב טוב טפו טפו טפו, השקעתי בה הרבה, הבעיה היחידה זה דלק).

• תוכן חדש...