Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים שבת - שני הסתובבתי באוסטריה עם גטץ שכורה. לאחר המרצדס והב.מ.וו שהיו לי בנסיעות האחרונות שלי, זה היה חידוש די מרענן ומבחירה כי רציתי לנהוג קצת ביונדאי הקטנה.

הרכב היה ידני, 1100 סמ"ק (או משהו כזה כי זה היה גטץ 1.1) מזגן (כן! וזה היה חיוני כי הסופ"ש האחרון היה חם), ה"כ, חלונות חשמליים, נעילה מרכזית..ממש הרגשתי כמו בבית.

אז אני לא בוחן רכב מיקצועי אבל נסיון יש לי.

ההתרשמות לטובה: מרחב גדול מאד בפנים ובעיקר סביבת נהג נוחה מאד.

תאוצה מפתיעה לטובה. שני אנשים עם מזגן עובד והרכב מאיץ כמו פנתר.

הגה טוב מאד. מתקשר ולא רך מדי.

לשלילה: קפיצים ומתלים שמזכירים מכונית רוסית משנות השמונים

כסא נהג לא הכי נח.

סה"כ רכב חמוד.

110_1056.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

דווקא ממה שקראתי ושמעתי הרכב הזה די גרוע

מישהו בפורום הזה כתב אני חושב שהוא לא נוח בכלל התחושה היא כמו לשבת על ספסל ברחוב

פורסם

לשלילה: קפיצים ומתלים שמזכירים מכונית רוסית משנות השמונים

לא במקרה הוא רשם את התיאור למעלה:roll: .

איפה היית באוסטריה?

תן קצת פרטים על הטיול?:wink:

בכל מקרה הייתי נהנתי ואני רוצה שוב להיות שם.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

הייתי בעבודה..שלושה כינוסים רצופים ובין לבין שני סופש"ים עם המשפחה שלי (המוצא של המשפחה שלי משני ההורים הוא וינה וחלקה מתגורר שם גם כיום). בעיקרון לא יצאתי מוינה למעט סופ"ש אחד בעיירה בשם באדן וסופ"ש שני באגם ליד וינה שחלקו באוסטריה וחלקו בהונגריה.

להנאתכם, כלי רכב מיוחד במינו..זה אופניים להשכרה... וגם סמרט 4/4 וגם מזרטי קלאסית...

110_1030.jpg

109_0987.jpg

109_0958.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

אני נהגתי לפני מספר חודשים על ג'טס 2004 , מנוע 1.4 ולא 1.1.

הרכב עצמו באמת לא משהו שאפשר להתפאר בו אבל יאמר לזכותו המנוע שהוא באמת מרשים.

פורסם
אני נהגתי לפני מספר חודשים על ג'טס 2004 , מנוע 1.4 ולא 1.1.

הרכב עצמו באמת לא משהו שאפשר להתפאר בו אבל יאמר לזכותו המנוע שהוא באמת מרשים.

לפי כל מבחני הדרכים שנעשו בארץ, לא רק שמנוע ה-1.35 עלוב ומספק תאוצות מבישות, אלא אפילו מנוע ה-1.6 לא ממש מספק את הסחורה בשיתוף עם תיבה אוטומטית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני דווקא התרשמתי מאד לטובה מהתאוצה.

שני אנשים, מנוע (גיר ידני)1100, מזגן פועל והאוטו פשוט האיץ. זאת היתה הפתעה לטובה כי המכונית הקטנה הקודמת ששכרתי באירופה, אופל קורסה 1200, ידנית וללא מזגן, בקושי זזה. (ויש לי המון נסיון להשוואה).

פורסם

מנסיון עם יונדאי גטס (אני נוהג ונוסע המון ברכב הזה) האוטו עגלתי ברמות מטורפות,יש לו מנוע נורא רעשני מעל 80 קמ"ש,המושבים ממש לא נוחים (אתה חייב כל כמה דקות להחליף תנוחה אחרת יישבר לך הגב).

סביבת נהג פשוטה אבל עושה את העבודה בצורה טובה דווקא,ותיבת הילוכים אוטומטית שנוטה למות בטרם עת (פתאום תו"כ נסיעה אתה מגלה שיש לך באוטו רק 3 הילוכים במקום 4....).

אבל עזבו אתכם משטויות,אתמול שוב ראיתי את המאזדה RX-8 השחורה בתל אביב,ומעבר לזה שהבעלים מזניח את האוטו ברמה מטורפת (האוטו מג'וייף תמידי),רכב מ-ד-ה-י-ם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איזה מזראטי זאת?

יש לך צילומים של כל הרכב?

נראית משנות ה80..

אני כמעט בטוח שזוהי מזראטי בורה. לפי דעתי זה די ביזיון שהאוטו הזה חולק את שמו עם גולף ארבע דלתות. תארו לכם שלמחליפת הקורולה יקראו "טויוטה דיאבלו".

פורסם

בני הספל נהג על גטס ידנית,ויש הבדל עצום בין הגטס הידנית לאוטומטית,ממש שמיים וארץ.הבעייה באוטומטית היא אורכם האין סופי(ממש)של ההילוכים.הבונוס היחידי הוא שיוט שקט במהירויות גבוהות.2200 סל"ד נותנים 100 קמ"ש,2600 נותנים 120 קמ"ש,3000 סל"ד נותנים 140 קמ"ש ו3500 נותנים 155 קמ"ש(!).המושב בדגם ה GLS שונה מהמושב בדגמים הפשוטים,יש לו אפשרויות כיוונון,והחשוב מכל,אפשרות הקשחת גב תחתון,שבאמת חסרה בדגמים הפשוטים.ובנוגע ל 1.6,היא מהירה וחזקה בצורה מוחשית מה 1.35,אבל עדיין לא מטוס.אגב ביצועים,בעלייה לירושליים הגטס 1.35 הישאירה פיג'ו 206 1.4 אוטומטית קילומטרים מאחור,וגם בתאוצות מהמקום היא זריזה ממנה(למרות ששניהן עגלות...).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תגידו לי זה החום או שזה באמת אתם ???

יונדאי גאטס רכב עגלה ברמות שלא ניתן לתאר הרכב הזה לא זז פותח כמו הדלתא 79 שהייתה לפני שנים והגיר האוטומט ארוך כמו הרגלים של קספר .ועם כבר הצלחת לגרום לקיק דאון אז הרעש של המנוע ישר גורם לך לעזוב אותו בשקט .

מה שכן לדעתי הרכב די נח ונותן תחושה טובה יחסית ליונדאי

לגבי ה206 מול היונדאי קצת קשה לי להאמין שהיונדאי לקחה את 206 בעליות ...

פורסם

הגטס האוטומטית מאיצה מ 0-100 תוך 14.8 שניות,הפיג'ו 206 תוך 17.5 שניות,לא שזה כזה קריטי,אבל ה 206 איטית בהרבה מהגטס,מה לעשות.וגם כן,כמו בכל הגזמה,לא יודעים לעצור ולהיכנס לפרופורצייה נכונה.הגטס היא לא מכונית איטית בשום אופן,פשוט ביצועים הם לא הצד החזק שלה,מה שנכון נכון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני כמעט בטוח שזוהי מזראטי בורה.
זאת לא בורה, אלא מראק (Merak). המראק היא בורה מעוצבת מחדש (לא הבדל תהומי :wink:) ובעיקר - מוחלשת.

היא גם נמכרה במספרים גדולים יותר משמעותית (1,809 לעומת 571 לבורה), בעיקר תודות להיותה זולה יותר.

מצא את ההבדלים... לבנה - מראק, אפורה - בורה:

• תוכן חדש...