Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות צמיג Bridgestone MY-01 לפיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנצ'ר בגלגל קדמי ימני (צד הנוסע), ככל הנראה לא ניתן לתיקון.

הצמיגים הקיימים הם מדגם Bridgestone SportTourer MY-01 205/55R16 91V

כדי לא לקנות זוג, אני רוצה לקנות בדיוק את הדגם המוחלף, ולא מוצא.

מי מחזיק את הדגם הזה וכמה זה צריך לעלות (כולל עבודה)?

פורסם

אף פעם לא מחליפים צמיג בודד, אלא אם הצמיג הפגוע נמצא במצב חדש, הן מבחינת הגיל והן מבחינת הקילומטרז' שעבר ביחס לצמיג המקביל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם יש לך בריג'סטון בגלגל רזרבי, והוא אותה מידה, קח אותו, ותקנה משהו סיני לצמיג ספייר.

אני לא הייתי מתעסק בזה, אלה קונה זוג, זה כמו שתשים צמיג סיני בגלגל אחד וצמיג מחברה טובה בגלגל השני.

(זה כמו שתשים צמיג סיני בגלגל אחד וצמיג מחברה טובה בגלגל השני, כי המידת שחיקה שונה, צמיג אחד יהיה חזק יותר וזה פוגע באחיזה).

לא מתעסקים עם זה, קנה זוג וסע לשלום.

לאחרונה למדתי שלא מתקמצנים על צמיגים, אחרי שהחלפתי רביעייה, ופתאום הרכב "צובט" את הכביש מרוב אחיזה. (הקודמים הביאו לי בלי סוף תת\יתר היגוי).

פורסם

בבקשה, כמו שאמר המאסטר מעליי מחליפים שני צמיגים ולא אחד. למען בטחונך. החלף את השניים ואת הישן התקין החלף בתור הגלגל הרזרבי. זה מה שאני עשיתי. זרקתי את הרזבי לפח ואת התקין ביותר שמתי על הג'נט של הרזרבי. עכשיו הרזרבי הוא יותר "טרי" ממה שהיה פעם.

צמיגים

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה לכולם, אם אני כבר מחליף זוג אז אני לא מוגבל לאותו דגם.

אז עכשיו השאלה היא אחרת: מאיזה דגם לקנות זוג לקדמיים, מן הסתם באותה המידה וקוד מהירות כמו שקיים: 205/55R16 91V.

חשוב שהצמיגים יהיו שקטים לפחות כמו הקיימים, ושיהיו עמידים. רב עונתיים מן הסתם.

מיותר מבחינתי לקנות צמיגים יקרים מהקיימים כי הקיימים מספקים אותי.

תודה,

אלדד

• תוכן חדש...