Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רכב ישן. סיריון שנת 99, מאוד שמורה. זה מאוד לא ראציונאלי, אבל בא לי לחדש את הצבע (שדהוי, וספק גם כמה כתמים ממה שנראה כמו חומצה). כמובן, הכל תלוי במחיר.

 

מה המחיר של צביעת רכב מן הסוג הזה?

כמו כן, במידה וצובעים, האם אפשר לבחור בכל צבע, או שיש חובה לצבוע בצבע המקורי?

 

תודה

פורסם

אם מצב הצבע הוא כזה רע שאין אפשרות לעשות פוליש, אני אישית לא הייתי משלם למישהו לצבוע. זה יצא יקר מאוד יחסית לערך האמיתי של הרכב. אם יש לך כוח בשביל פרוייקט, אתה מוזמן לנסות לצבוע לבד. אתה חייב להשתמש בצבע שדומה למקורי (לפי מה שרשום ברישיון רכב). יש מלא סרטונים ביוטוב שנותנים הסבר מצויין. כמו כן, לא צריך לצבוע את כל הרכב במכה אחת אלא כל סופ"ש אפשר לצבוע חלק אחר עד שתסיים.

פורסם

היי

צביע מקצועית כולל הורדת לקה ישנה ותיקוני פחחות

יכולה להגיע מ6000 שקל עד 12000 שקל

התמונות של הונדה 98 שאני יעלה הרגע עלה 7000 שקל,כולל צביעת כל חלקי הפסטיק ומראות ופסי קישוט.

הכל לפי רצון ותקציב של בעל הרכב.

בהצלחה

יעקב

image001.jpg

לפני.jpg-.jpg-.jpg

לפני.jpg-.jpg

לפני.jpg

Picture 006.jpg

באמצע.jpg

Picture 013.jpg

Picture 001.jpg

×
×
  • תוכן חדש...