Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי נוח ומאובזר ב- 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש ייעוץ בקניית רכב למשפחה עם 2 ילדים קטנים, כאשר סדרי העדיפויות:

0. בטיחות

1. הנאה מהנהיגה ואיבזור (בכל זאת, רוב הזמן אסע בה לבד)

2. חיסכון בדלק וטיפולים

3. כל השאר...

התקציב הוא 70K.

כרגע נמצאים אצלי הלנסר ספורטבק 2008/9, i30 (שהייתה לי בעבר, אהבתי אבל טיפה עייפה) 2009/10, סקודה רומסטר.

דעתכם/ן?

פורסם

לפי הדרישות שלך מיד עלתה לי לנסר לראש.

"הרבה אוטו" בתקציב הנתון, ב- 70K תוכל למצוא אחת מודל 2009 מיד פרטית. חפש אחר רמת גימור ספורט (מנוע 1.8) האמצעית שמאובזרת היטב ביחס למתחרות (7 כריות אויר, חישוקים קלים, בקרת שיוט ועוד).

עוד אופציה מעניינת היא הסיוויק 1.8. במקרה הזה תצטרך לרדת בשנתון והרכב כנראה יהיה פחות מאובזר, אבל זו גם דוגמא למשפחתית חזקה, מרווחת (ישיבה נמוכה, תא מטען לא גדול), חסכונית ואמינה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המלצתי לך היא לחזור ל I30 שהייתה לך ,זהו רכב ששומר על סחירות גבוהה בשוק וימשיך לשמור לאורך שנים מכיוון שזה דגם מוצלח,זהו רכב בטיחותי, חדשני ומאובזר ועלות הטיפולים היא סבירה ולא גבוהה וצריכת הדלק בהחלט סבירה ,יש לנו אלפי לקוחות שנותנים פידבקים טובים ומאוד מרוצים מהרכב הזה.

לגבי הנאה מהנסיעה זה כבר תלוי בך ,כשמוציאים סכום של אלפי שקלים על רכב שווה לקחת כול דגם שמעניין אותך לנסיעת מבחן על מנת לקבל את ההחלטה הנכונה עבורך(רכב שהוא גם בטיחותי, גם חסכוני וגם מהנה ומאובזר בתקציב שלך קשה למצוא. רוב המכוניות בתקציב הזה הן פחות או יותר באותה רמת אבזור, ואם להתפשר על תכונה מבין ה- 3 שציינת – אני ממליץ להתפשר על האבזור (תמיד תוכל להשלים אביזרים חיצוניים באופן עצמי כמו מע' מולטימדיה, חיבורים לנגן מוסיקה וכיו"ב).

בהצלחה

פורסם

מה שנכון היום לא בהכרך יהיה נכון בעוד כמה שנים.

לפני 3 שנים מאזדה 3 היה להיט בכול המדינה והשנה אפשר לקנות אותה במחירים "מצחיקים" כי השוק רווי ממנה

פורסם

תודה לכולם

נראה לי אני מתלבט סופית בין ה i30 לסיוויק.

עד כמה הבגאז' קטן בסיוויק? האם לא נוכל להכניס עגלת תינוק?

מההיכרות שלי, זה אוטו הרבה יותר "כיף". אולי אאבזר אותו בעצמי...

פורסם

הבעיה של תא המטען בסיוויק הוא הצורה שלו. לא בטוח שכל עגלת תינוק תכנס - אבל את זה אפשר לבדוק לפני הקניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...